Επηρεάζεται η απιστία από το ζώδιο μας;

0

για να μάθεις αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

Ποιοι άντρες απατούν πιο συχνά και ποιες είναι οι βασικές αιτίες που οδηγούν κάθε άνδρα στην απιστία; Διάβασε ποιοι είναι οι αστρολογικοί δείκτες σε έναν αστρολογικό χάρτη, που φανερώνουν ότι ένας άντρας έχει την τάση για απιστία και στη συνέχεια διάβασε το ζώδιό του, για να μάθεις αναλυτικά όλες τις λεπτομέρειες…

ΚΡΙΟΣ
Ο Κριός μπορεί να λατρεύει τη δράση και την περιπέτεια στα ερωτικά του, όμως είναι αρκετά ευθύς και ειλικρινής. Για το λόγο αυτό δεν παρασύρεται στην απιστία! Αν είναι σε σχέση και προκύψει κάποιος πειρασμός, στον οποίο δεν θα μπορέσει να αντισταθεί, τότε ευθέως θα σου το πει και θα βάλει τέλος στο δεσμό σας για να μπορεί μετά ελεύθερα να κάνει ό,τι θέλει! Ο άνδρας Κριός, ο οποίος μπορεί να είναι πιο επιρρεπής στην απιστία, είναι αυτός που έχει την Αφροδίτη ή τον Άρη του στο ζώδιο των Ιχθύων ή των Διδύμων. Σε αυτήν την περίπτωση έχουμε να κάνουμε με έναν άνδρα ορμητικό, που δεν μπορεί εύκολα να νικήσει τα πάθη του!

ΤΑΥΡΟΣ
Ο άνδρας Ταύρος είναι κατά γενική ομολογία πιστός και σταθερός. Αν έχει όμως την Αφροδίτη ή τον Άρη του στους Διδύμους μπορεί να περάσει μία μεγάλη περίοδο στη ζωή του (κυρίως στα νεότερα χρόνια του), που θα θέλει να γευτεί πολλές εμπειρίες στα αισθηματικά του. Μόνο σε αυτήν την περίπτωση ο άνδρας Ταύρος, μπορεί να θεωρηθεί άστατος, αλλά και πιο επιρρεπής στην απιστία. Όταν όμως καταφέρει να χορτάσει από τα θηλυκά, τότε δεσμεύεται ουσιαστικά και σοβαρά, χωρίς να υπάρχει ο φόβος ότι θα λοξοδρομήσει!

ΔΙΔΥΜΟΣ
Η ερωτική ζωή του Δίδυμου είναι απλά σαν ένα παιχνίδι και ο ίδιος θέλει να αποκτά εμπειρίες, να χαίρεται την κάθε στιγμή ελεύθερα, δίχως όρια. Αυτή είναι και η βασική αιτία που πολλές φορές εμπλέκεται σε διλήμματα, αλλά και σε απιστίες. Είναι στη φύση του να διχάζεται, αλλά και να έχει έναν πιο φιλελεύθερο τρόπο σκέψης. Δεν θεωρεί ότι η απιστία είναι ένα μεγάλο παράπτωμα, ιδιαίτερα αν έχει και την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Διδύμων. Ο άνδρας Δίδυμος λοιπόν ανήκει στην κατηγορία των ανδρών που απατούν συχνά… αλλά κάπως μαζεύεται η κατάσταση, αν έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ταύρου ή του Καρκίνου!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Ο άνδρας Καρκίνος δεν είναι υπέρ της απιστίας, ίσα-ίσα που την κατακρίνει και θεωρεί ότι δεν του ταιριάζει. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και θα το κάνει μόνο αν για το άτομο που διεισδύει στη σχέση του, έχει όντως συναισθήματα. Αν λοιπόν τον παραμελήσεις συναισθηματικά, να ξέρεις ότι ο άνδρας Καρκίνος μπορεί να γίνει αρκετά επιρρεπής και ευάλωτος, γεγονός που θα τον ωθήσει σε μία απιστία, που λίγο αργότερα θα τη μετανιώσει!

ΛΕΩΝ
Ένας άνδρας Λέοντας διψά για ερωτική επιβεβαίωση και θέλει πάντα να είναι ο «βασιλιάς» όπου όλες οι πριγκίπισσες τον πολιορκούν! Το φλερτ δεν το κόβει ποτέ, όσο χρονών και να φτάσει και, αν δεν έχει πολλές εμπειρίες στην αισθηματική του ζωή, τότε εύκολα μπορεί να δελεαστεί και να πει το «ναι» σε μία παράλληλη σχέση, απλά και μόνο για να τονωθεί το «εγώ» του. Ο άνδρας Λέοντας πάντως, είναι κατά γενική ομολογία σταθερός στα συναισθήματά του και θα κάνει τις ατασθαλίες του μονάχα αν έχει πέσει σε ερωτική ρουτίνα με τη σχέση του ή δεν καλύπτεται συναισθηματικά όσο θα έπρεπε!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Δεν είναι fan της απιστίας ο άνδρας Παρθένος, ίσα-ίσα που όταν έχει έναν σταθερό και μόνιμο δεσμό δεν αφήνει ούτε στον εαυτό του, ούτε στην σύντροφό του τα περιθώρια να γίνουν ατασθαλίες στη σχέση. Η μοναδική περίπτωση λοιπόν η οποία μπορεί να φέρει έναν άνδρα Παρθένο αντιμέτωπο με την απιστία, είναι αν βρίσκεται σε έναν δεσμό, αποκλειστικά και μόνο επειδή δεν μπορεί να κάνει διαφορετικά (και αυτό είναι κάτι που του συμβαίνει συχνά) ή αν δεν θεωρεί την σχέση του αρκετά σοβαρή!

ΖΥΓΟΣ
Είναι γεγονός ότι ο άνδρας Ζυγός είναι αρκετά ατακτούλης και παιχνιδιάρης! Θέλει να αρέσει στις γυναίκες και έχει και αρκετές κατακτήσεις. Είναι λάτρης του ερωτικού παιχνιδιού και δεν καταφέρνει να αντιστέκεται στους πειρασμούς, πόσω μάλλον όταν έχει μία σχέση που είναι λίγο προβληματική ή δεν τον καλύπτει συναισθηματικά. Ο άνδρας Ζυγός μπορεί να ενδώσει σε έναν ερωτικό πειρασμό και να στραφεί στην απιστία, επειδή έχει βάλει «στόχο» να λήξει την παλιά του σχέση, για να ξεκινήσει μία καινούργια. Μέχρι λοιπόν να βεβαιωθεί ότι ο νέος έρωτας μπορεί να οδηγήσει σε έναν όμορφο δεσμό, τότε είναι βέβαιο ότι θα το παίζει σε διπλό ταμπλό, εξάλλου μόνος του, χωρίς σχέση, αυτός ο άνδρας δεν μπορεί να μείνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γνωρίζεις καλά πως ο άνδρας Σκορπιός είναι ο ερωτιάρης του ζωδιακού! Μπορεί να λατρεύει το σεξ και όλες τις εμπειρίες γύρω από αυτό, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι κερατώνει κιόλας. Όταν αυτός ο άνδρας αποφασίσει ότι θα δεσμευτεί, τότε δίνεται ολοκληρωτικά και δεν επιτρέπει στον εαυτό του να παρασυρθεί από τα πάθη του. Η αλήθεια είναι ότι έχει μεγάλο αυτοέλεγχο. Ο άνδρας Σκορπιός μπορεί να γίνει άπιστος, αν θέλει να σε εκδικηθεί, αν τον έχεις παραμελήσει ερωτικά ή για να σε τιμωρήσει για οποιονδήποτε λόγο!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Συλλέκτης εμπειριών θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ο άνδρας Τοξότης στα αισθηματικά του, αφού πράγματι η επιθυμία του είναι να μπορέσει να εντρυφήσει στα ζητήματα των σχέσεων, να γνωρίσει αρκετές γυναίκες και να τα έχει γευτεί όλα! Επιπλέον, του αρέσει πολύ το ρίσκο και η περιπέτεια, ακόμα και στα ερωτικά του. Επειδή δεν δεσμεύεται εύκολα, είναι γεγονός ότι θα ακολουθήσει μία άστατη αισθηματική ζωή, γεμάτη από διπλές ή και τριπλές αισθηματικές σχέσεις επιπόλαιου χαρακτήρα, μέχρι να βρει το σταθερό του λιμάνι, στο οποίο θα θελήσει να αράξει. Όταν ο άνδρας Τοξότης σοβαρευτεί και χορτάσει από εμπειρίες, γίνεται πιστός. Θα έχεις λόγους να ανησυχείς, μονάχα αν τον πολυζορίσεις και του κόψεις τις ελευθερίες του!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι αλήθεια πως ο άνδρας Αιγόκερως είναι των τύπων. Ακολουθεί τα πρέπει της λογικής του και δεν παρεκτρέπεται εύκολα, ακόμα και στα αισθηματικά του! Για να κάνει μία σταθερή σχέση θα πρέπει πρώτα να νιώσει αρκετά ώριμος και ότι στέκεται καλά στα πόδια του. Μέχρι να το πετύχει αυτό, μπορεί να κάνει επιπολαιότητες ή και να στραφεί προς την απιστία, μέχρι να πάρει τα μαθήματά του και να σοβαρέψει. Το σίγουρο είναι πως αν έχεις καταφέρει να ξεκλειδώσεις την καρδιά του και έχετε περάσει και πολλές καταστάσεις μαζί, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αμφιβάλεις και να σε πιάνουν και οι ανασφάλειες ότι θα σε απατήσει!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Στην εποχή που ζούμε, η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα και είναι σπάνιο να βρεις κάποιον που κάποια στιγμή δεν έχει ενδώσει στον πειρασμό της. Αυτή ακριβώς είναι η άποψη του Υδροχόου, ο οποίος είναι πολύ ανοιχτόμυαλος στα αισθηματικά! Αυτός ο άνδρας πολλές φορές θα σου πει ότι είναι ελεύθερος να κάνει ό,τι θέλει και με όποια θέλει. Θυμήσου όμως πως “όπου ακούς πολλά κεράσια, κράτα και μικρό καλάθι”! Αν παραμείνει για καιρό δίπλα σου και εσύ δεν τον πιέζεις, τότε δεν έχεις κανέναν λόγο να φοβάσαι ότι θα σε απατήσει!

ΙΧΘΕΙΣ
Μην πιστεύεις και τόσο πολύ στα λόγια του άνδρα Ιχθύ! Δεν θα σου τον βγάλουμε ψεύτη, αλλά είναι αρκετά ευαίσθητος και συναισθηματικός και παρασύρεται πάρα πολύ εύκολα από όσα αισθάνεται. Λέει ότι δεν του αρέσει η απιστία, την κατακρίνει με τα χειρότερα λόγια μάλιστα. Είναι όμως ο πρώτος άνδρας στη λίστα που μπορεί να ενδώσει σε αυτήν, χωρίς να νιώσει τύψεις και, πάνω από όλα, χωρίς να το πάρεις και καθόλου χαμπάρι! Τα διπλά παιχνίδια είναι μέσα στο πρόγραμμα της αισθηματικής ζωής του άνδρα Ιχθύ.

Οι βασικοί αστρολογικοί δείκτες της απιστίας

Δες αν ο άνδρας που σε ενδιαφέρει έχει έναν από τους παρακάτω αστρολογικούς δείκτες στο ωροσκόπιό του. Όσο περισσότερους αστρολογικούς δείκτες απιστίας έχει, τόσες περισσότερες είναι και οι πιθανότητες να ενδώσει σε έναν τέτοιο πειρασμό.

-Αφροδίτη ή Άρης στους Διδύμους, στον Ζυγό ή στους Ιχθείς φανερώνει ότι ένας άνδρας συχνά εμπλέκεται σε διλήμματα στα αισθηματικά του! Ο άνδρας με Αφροδίτη στους Διδύμους αντιμετωπίζει επιπόλαια την αισθηματική του ζωή με αποτέλεσμα να θεωρεί ότι και η απιστία είναι μέσα στο πρόγραμμα. Ο άνδρας με την Αφροδίτη του στο ζώδιο του Ζυγού θέλει πάντα να έχει μία «καβάντζα», επομένως πριν χωρίσει από μία σχέση, θα έχει φροντίσει πρώτα να κάνει μία καινούρια! Όσο για τον άνδρα που έχει την Αφροδίτη του στο ζώδιο των Ιχθύων, όταν νιώσει λίγο παραμελημένος, γοητεύεται αμέσως από έναν νέο έρωτα.

-Αφροδίτη ή Άρης, σε τετράγωνο/αντίθεση με Πλούτωνα: Εδώ να ξέρεις ότι έχεις να κάνεις με έναν άντρα που λατρεύει το ερωτικό παρασκήνιο. Έλκεται από κάθε τι μυστικό και δεν μπορεί να συγκρατήσει τα πάθη και τις ορμές του!

-Αφροδίτη ή Άρης σε οποιοδήποτε ζώδιο, σε τετράγωνο/αντίθεση με τον Ποσειδώνα: Αυτός ο άνδρας έχει την τάση να εξαπατά και να εξαπατάται στα αισθηματικά του! Εξιδανικεύει ανθρώπους και καταστάσεις και σε μία δύσκολη στιγμή, μπορεί εύκολα να την «πατήσει» και να απιστήσει!

-Η Σελήνη σε τετράγωνο με την Αφροδίτη: Ο άνδρας που έχει αυτή την όψη στο ωροσκόπιό του, όταν βρίσκεται σε μία σχέση νιώθει ένα συναισθηματικό κενό. Δεν καλύπτεται εύκολα από έναν ερωτικό δεσμό, για αυτό και αναζητά νέες συγκινήσεις, με αποτέλεσμα τις περισσότερες φορές να τα κάνει σαλάτα.

-Ο Ουρανός σε σύνοδο, τετράγωνο ή αντίθεση με την Αφροδίτη: Δεν μπορεί εύκολα αυτός ο άνδρας να αντισταθεί στο ρίσκο και την περιπέτεια μίας ερωτικής απιστίας.

-Ο Ποσειδώνας στον 7ο οίκο: Σε μία μόνιμη και σταθερή σχέση, αυτός ο άνδρας μπορεί εύκολα να εξαπατήσει (αλλά και να εξαπατηθεί) και να μην πάρει κανείς ούτε γάτα, ούτε ζημία!

astrology
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top