Πολύ ξεχωριστό σουφλέ.
Υλικά
minervahorio- 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο και πλυμένο
- 2 στήθη κοτόπουλο
- 6 φέτες του τοστ Χωριό βιολογικό τυρί αγελάδος
- 2 αυγά
- 2 κ.σ. αλεύρι
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1 φλιτζάνι τσαγιού κρέμα γάλακτος
- ½ μάτσο ψιλοκομμένο άνηθο
- 1 κ.γ. Χωριό μαργαρίνη με ελαιόλαδο
- Αλάτι-πιπέρι
- Βράζουμε νερό σε μια μεγάλη κατσαρόλα και ρίχνουμε το κοτόπουλο. Το βράζουμε για 15 λεπτά.
- Βγάζουμε από την κατσαρόλα το κοτόπουλο και ρίχνουμε μέσα το σπανάκι.
- Το σωτάρουμε για 2 λεπτά, μετά το σουρώνουμε και το ξαναβάζουμε στην ίδια κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε στην κατσαρόλα τα αυγά, την κρέμα γάλακτος, το αλεύρι, τον άνηθο, την πάπρικα και το αλατοπίπερο. Τα ανακατεύουμε καλά.
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 190 C.
- Βουτυρώνουμε ένα ταψί και απλώνουμε το μισό μείγμα, ψιλοκόβουμε το κοτόπουλο και το στρώνουμε από πάνω.
- Αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς, σκεπάζουμε με το υπόλοιπο μείγμα του σπανακιού, το στρώνουμε καλά και καλύπτουμε όλη την επιφάνεια με τις φέτες του τοστ.
- Ψήνουμε μέχρι να ροδίσει.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.