η χειμωνιάτικη σουπίτσα... 
Υλικά
maxistinkouzina- 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο από σπάλα
 - 2 αυγά
 - 1 κρεμμύδι ψιλοτριμμένο
 - 1/2 φλιτζάνι ρύζι γλασέ
 - 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο
 - 2 κ.σ. κρασί λευκό
 - 1/2 κ.γλ. δυόσμο ξερό
 - 3 κ.γλ. αλάτι
 - πιπέρι φρεσκοτριμμένο
 - Για την σούπα
 - 8-9 φλιτζάνια νερό
 - 1/2 φλιτζάνι ελαιόλαδο
 - 1 κρεμμύδι ολόκληρο
 - 2 καρότα σε κυβάκια ή ροδέλες
 - λίγο σέλινο
 - ξύσμα και χυμό από 2 λεμόνια
 - 1 κ.σ. αλεύρι
 - 1 ζωμό φρέσκο λαχανικών
 
- Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το νερό, τα λαχανικά, τον ζωμό και λίγο λάδι (το υπόλοιπο θα το προσθέσουμε στο τέλος, να έχει κρατήσει όλες τις βιταμίνες του) να πάρουν βράση.
 - Σε ένα μπολ βάζουμε τον κιμά, το ρύζι, τα αυγά, το κρεμμύδι, λάδι, δυόσμο, αλάτι, πιπέρι, κρασί και ανακατεύουμε καλά.
 - Πλάθουμε σαν καρύδι τα γιουβαρλάκια μας και τα ρίχνουμε στην κατσαρόλα μας, με το νερό να βράζει, για να σφίξουν και να μην μας διαλύσουν.
 - Χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και αφήνουμε να βράσει για 40-50 λεπτά.
 - Παίρνουμε ένα φλιτζάνι ζωμό από το υγρό της σούπας, προσθέτουμε τον χυμό του λεμονιού και το ξύσμα, το αλεύρι και το λάδι, ανακατεύουμε καλά και το συμπληρώνουμε στην σούπα μας.
 - Αφήνω να πάρει μία βράση και κλείνω την θερμοκρασία.
 


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.