Ένα πιάτο που αξίζει να δοκιμάσετε…!!!
Υλικά:
gourmed- 1 κιλό μοσχάρι από σπάλα, κομμένο σε κύβους
- 1/2 κιλό μανιτάρια
- 6 ώριμες ντομάτες, ψιλοκομμένες
- 250 γρ κασέρι, τριμμένο
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
- μερικά κλωναράκια φρέσκο θυμάρι ή 1 κουταλιά ξερό θυμάρι
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
- Ρίχνετε σ’ ένα μεγάλο τηγάνι το λάδι και σοτάρετε το κρεμμύδι μαζί με το κρέας.
- Μόλις ροδίσουν ελαφρώς, προσθέτετε τα μανιτάρια και ανακατεύετε.
- Στη συνέχεια, ρίχνετε τη ντομάτα και αφήνετενα πάρει βράση.
- Αλατοπιπερώνετε και προσθέτετε το θυμάρι.
- Αδειάζετε το περιεχόμενο του τηγανιού σ’ ένα στρογγυλό πήλινο και το φουρνίζετε στους 170°C, για μισή ώρα περίπου.
- Το βγάζετε από το φούρνο, ρίχνετε το μισό τριμμένο κασέρι και ανακατεύετε.
- Πασπαλίζετε με το άλλο μισό και το ξαναβάζετε στο φούρνο για 15 λεπτά ακόμη.
- Το σερβίρετε ζεστό-ζεστό στο τραπέζι.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.