το νησιώτικο πιάτο...
Υλικά:
- Ζυμαρικά της προτίμησής σας
- 1 ½ κιλό χοιρινό μπούτι
- 5 σκελίδες σκόρδο
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 4 ώριμες ντομάτες τριμμένες
- 2 φλ. κόκκινο κρασί
- 1 φλ. ελαιόλαδο
- Φύλλα δάφνης
- ½ κουταλάκι ζάχαρη
- Λαχανικά (προαιρετικά)
- Βράζετε τα μακαρόνια.
- Ετοιμάζετε το χοιρινό, αλατοπιπερώνετε και τοποθετείτε μια σκελίδα σκόρδο στο κάθε κομμάτι.
- Τσιγαρίζετε το κρέας να ροδίσει, σβήνετε με κρασί και αφήνεται να βράσει για 5-6 λεπτά.
- Ρίχνετε στην κατσαρόλα τις ντομάτες, τα φύλλα δάφνης, τα λαχανικά και την ζάχαρη και αφήνεται να σιγοβράσει για 3 ώρες.
- Όταν βράσει και γίνει σάλτσα ρίχνετε τα μακαρόνια να πάρει μια βράση.
- Σερβίρονται ζεστά.
Καλή όρεξη!
tourism
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.