Μία πολυ απλή πιτούλα, γρήγορη και ευκολη!
Υλικά:
• 2 κούπες αλεύρι
• 2 αυγά φρέσκα
• 1 φλυτζάνι λάδι
• 1 γιαούρτι
• τυρί φέτα
• αλάτι
• νερό
Εκτέλεση:
Η ποσότητα του τυριού εξαρτάται απο το γούστο σας. Αν το τυρί σας ειναι πολύ αλμυρό μην βάζετε πολύ αλάτι. Η δόση αυτή ειναι για ενα μικρό ταψάκι. Ειναι μιά πίτα λεπτοκαμωμένη!
• 2 κούπες αλεύρι
• 2 αυγά φρέσκα
• 1 φλυτζάνι λάδι
• 1 γιαούρτι
• τυρί φέτα
• αλάτι
• νερό
Εκτέλεση:
- Χτυπάμε μέσα σε μιά λεκάνη το αλεύρι, το γιαούρτι, τα αυγά, τη φέτα, λιγο αλάτι, το λάδι απο το οποίο θα κρατήσετε λίγο για το αλοιμα του ταψιού και λίγο για την επιφάνεια της πίτας.
- Προσθέστε και λίγο νερό μέχρι να κάνετε ενα μέτριο χυλό, οχι πολυ αραιό.
- Προθερμαίνετε καλά τον φούρνο και ρίχνετε τον χυλό στο ηδη λαδωμένο ταψάκι.
- Ψήνετε στο κάτω μέρος του φούρνου μέχρι να πάρει ωραίο χρώμα και να πατώσει καλά.
Η ποσότητα του τυριού εξαρτάται απο το γούστο σας. Αν το τυρί σας ειναι πολύ αλμυρό μην βάζετε πολύ αλάτι. Η δόση αυτή ειναι για ενα μικρό ταψάκι. Ειναι μιά πίτα λεπτοκαμωμένη!
sintagespareas
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.