Όσα κάνουν οι άντρες όταν δεν είστε τριγύρω

0

Απλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ!

Προτού ξεκινήσουμε να ξεκαθαρίσουμε ότι δεν μιλάμε για όλους τους άντρες της γης. Υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Όσο για εκείνους που δεν αποτελούν εξαίρεση; Απλά δεν θα το παραδεχτούν ποτέ!

Κυκλοφορούν γυμνοί

Όταν είναι μόνοι στο σπίτι, σπάνια κυκλοφορούν ντυμένοι. Στην πραγματικότητα, μόλις επιστρέφουν από την δουλειά το πρώτο πράγμα που θα κάνουν είναι να βγάλουν το παντελόνι τους ενώ μετά το μπάνιο το μόνο που θα βάλουν πάνω τους είναι μια πετσέτα.

Περνάνε πολύ χρόνο στην τουαλέτα

Επειδή παίρνουν μαζί τους είτε το κινητό τους τηλέφωνο είτε το tablet και τους αποσπάται έτσι η προσοχή. Μπορεί μάλιστα να περάσουν άπειρο χρόνο στην τουαλέτα, χωρίς καν να το αντιληφτούν.

Βλέπουν πορνό

Μερικές φορές, παράξενο πορνό. Σύμφωνα μάλιστα με πρόσφατη έρευνα που έγινε στην Αμερική οι περισσότεροι άντρες (13%) ξεκίνησαν να βλέπουν «ροζ» ταινίες σε ηλικία 18 ετών. Το 12,9% σε ηλικία 16 ετών, το 12% στα 15 τους και το 11,6% τόσο νωρίς όσο τα 12 χρόνια ζωής!

Το 45% των αντρών προτιμά να βλέπει πορνό όταν είναι μόνος στο σπίτι, το 31% απολαμβάνει την πορνογραφία με τη σύντροφό του, ενώ ένα 23% ισχυρίζεται ότι δεν έχει δει ποτέ ταινία πορνογραφικού περιεχομένου. Να τους πιστέψουμε άραγε;

Μιλάνε στην μητέρα τους (σχετικά με εσάς)

Στους άντρες αρέσει να μιλάνε με την μαμά τους για τις γυναίκες γιατί τους συμβουλεύουν με ευθύτητα και ειλικρίνεια και τους λένε που έχουν λάθος κάθε φορά. Είναι όμως πάντα κι εκείνη που θα τους κάνει να νιώσουν καλύτερα όταν τα πράγματα στην προσωπική τους ζωή παίρνει μια στροφή προς το χειρότερο.

Ψάχνουν να βρουν στο Facebook τι κάνουν οι πρώην τους

Θέλουν να ξέρουν τι κάνουν, αν βγαίνουν με κάποιον, πώς είναι αυτός ο κάποιος, αν είναι καλύτερος ή χειρότερος από εκείνους, πόσο επιτυχημένος είναι κ.λπ. Επίσης ψάχνουν να βρουν φωτογραφίες για να δουν πόσο έχει ομορφύνει ή …ασχημύνει η πρώην κοπέλα τους.

Τρώνε πραγματικά περίεργα πράγματα

Στα πρόθυρα του αηδιαστικού. Όταν δεν υπάρχουν άλλοι τριγύρω τους η μαγιονέζα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα καρύκευμα. Είναι ένας τρόπος ζωής. Θα το κάνουν μέχρι φυσικά να την πάθουν και να δουν φριχτά αποτελέσματα στο σώμα και το πεπτικό τους σύστημα.

Δοκιμάζουν τα καλλυντικά σας προϊόντα

Οι άντρες πραγματικά αναρωτιούνται γιατί οι γυναίκες ξοδεύουν τόσα πολλά λεφτά σε κρέμες και καλλυντικά. Τόσο που λαχταρούν να δοκιμάσουν λίγη από εκείνη την πανάκριβη κρέμα για τα μάτια! Αλλά δεν θέλουν να το ξέρετε ακριβώς γι΄αυτό τον λόγο – επειδή την χρυσοπληρώσατε και δεν υπάρχει λόγος να χρησιμοποιηθεί για φαινομενικά ασήμαντους λόγους.

Τραγουδούν δυνατά

Ειδικά στο ντους, ή κατά το μαγείρεμα ή ενώ κάνουν μαστορέματα στο σπίτι. Είναι κάτι που τους φτιάχνει τη διάθεση και γιατί όχι, τη μέρα!

Τους λείπει η σύντροφός τους

Επειδή καταβάθος δεν τους αρέσει να μένουν μόνοι αλλά δυστυχώς μόνο τότε αντιλαμβάνονται ότι η παρέα της καλής τους είναι καταπληκτική!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top