Γρήγορη και νόστιμη συνταγή για τους λάτρεις του ψαριού και όχι μόνο...
Υλικά
Για 2 άτομα:
Για 2 άτομα:
- 2 φιλέτα ψαριού (γλώσσα, παγκάσιους, γαλέος κλπ) περίπου 700 γρ.
- 1 φλυτζάνι καφέ ελαιόλαδο
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 2 μικρές ντομάτες
- 1 πιπεριά
- μαιντανό
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 κούπας λευκό κρασί ελαφρύ
- 1 1/2 κ.σ. μουστάρδα
- 1 κ.γ. ζάχαρη
- 1 κ.γ. κάρυ
- αλάτι, πιπέρι
- Βάζουμε το ελαιόλαδο σε βαθύ τηγάνι.
- Κατόπιν κόβουμε το κρεμμύδι στο multi και το προσθέτουμε στο ελαιόλαδο
- Το αφήνουμε να μαραθεί.
- Ταυτόχρονα προσθέτουμε το σκόρδο ψιλοκομμένο.
- Χοντροκόβουμε την ντομάτα στο multi και την προσθέτουμε στο τηγάνι
- Προσθέτουμε την ζάχαρη και την πιπεριά.
- Μόλις η σάλτσα αρχίσει να βράζει και να δένει βάζουμε τα φιλέτα του ψαριού.
- Στη συνέχεια βάζουμε το κρασί στο multi μαζί με την μουστάρδα και το κάρυ.
- Τα χτυπάμε καλά να γίνουν ένα μείγμα και το ρίχνουμε πάνω από τα φιλέτα μέσα στο τηγάνι
- Βάζουμε το αλάτι, το πιπέρι και τον μαϊντανό χοντροκομμένο
- Αφήνουμε να βράσει μέχρι να δέσει η σάλτσα.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.