Φτιάξτε κιουνεφέ
Υλικά 
για 4-6 άτομα
Για το φύλο και γέμιση
sidagiγια 4-6 άτομα
Για το φύλο και γέμιση
- 500 γραμμάρια φύλλο καταΐφι
 - 200 γραμμάρια τυρί κρέμα
 - 200 γραμμάρια μυζήθρα ανάλατη
 - 150 γραμμάρια βούτυρο αγελαδινό
 - 50 γραμμάρια γάλα
 
- 600 γραμμάρια ζάχαρη
 - Χυμός από μισό λεμόνι
 - 400 γραμμάρια νερό
 
- Λιώνουμε το βούτυρο, βρέχουμε με αυτό το φύλλο κανταΐφι και βάζουμε μια στρώση σε ένα ταψί.
 - Ανακατεύουμε τα τυριά με το γάλα μέχρι να γίνουν κρεμά.
 - Απλώνουμε το μείγμα στη στρώση καταΐφι και σκεπάζουμε με το υπόλοιπο.
 - Ψήνουμε στους 170 βαθμούς για 30 λεπτά και στο τέλος ρίχνουμε το σιρόπι ενώ είναι ακόμα ζεστό.
 


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.