Τι κρύβει ζωδιακά η μέρα που γεννήθηκες

0

η επιρροή της ημέρας, δεν είναι τόσο σημαντική όσο η ημερομηνία γέννησης

Κάθε μια από τις εφτά μέρες της εβδομάδας έχει από έναν πλανήτη για κυβερνήτη, που προκαλεί μια συγκεκριμένη επιρροή.

Σε καμία περίπτωση βέβαια, η επιρροή της ημέρας, δεν είναι τόσο σημαντική όσο η επίδραση της ημερομηνίας γέννησης η οποία καθορίζει τον αστρολογικό χάρτη, αλλά προσδίδει κι' αυτή ορισμένα χαρακτηριστικά.

Έτσι λοιπόν η Δευτέρα είναι η μέρα της Σελήνης, Τρίτη του Άρη, η Τετάρτη του Ερμή, η Πέμπτη του Δία, η Παρασκευή της Αφροδίτης, το Σαββάτο του Κρόνου και η Κυριακή του Ήλιου.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΔΕΥΤΕΡΑ
Είστε τρυφεροί και ονειροπόλοι και σας χαρακτηρίζει η καλοσύνη κ η πραότητα. Καθώς η Σελήνη ξαναγεννιέται κάθε μήνα, σας χαρίζει νεανικότητα και γλυκύτητα. 'Έχετε μια τάση μελαγχολίας αλλά και μια ενεργητικότητα που είναι ιδιαίτερα αυξημένη ακριβώς στη μέρα σας, τη Δευτέρα, όπου ο ενθουσιασμός που σας διακατέχει σας κάνει να φαίνεστε στα μάτια των άλλων σαν «σεληνιασμένοι». Αυτή η μέρα χαρακτηρίζεται από το λευκό χρώμα.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΡΙΤΗ
Είστε γενναιόδωροι και παθιασμένοι, με αστείρευτη ενεργητικότητα και κινητικότητα. Ο Άρης είναι ως γνωστόν ο θεός του πολέμου, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι σας κάνει επιθετικούς αλλά μαχητικούς και επίμονους. Δεν ξεχνάτε ποτέ αυτούς που δεν σας φέρθηκαν καλά και δύσκολα συγχωρείτε. Είστε άνθρωποι ελεύθεροι και ανεξάρτητοι και σας τρομάζει η μονοτονία. Η Τρίτη χαρακτηρίζεται από το χρώμα κόκκινο, σύμβολο του πάθους και της ενέργειας.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΤΕΤΑΡΤΗ
Η Τετάρτη είναι η μέρα του Ερμή και εσείς έχετε την τάση να σκέφτεσαι απλά και λογικά, βάζοντας στην άκρη, το συναίσθημα. Είστε αρκετά τίμιοι και υπομονετικοί και σας χαρακτηρίζει η διακριτικότητα και η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα. Σκέφτεστε υπερβολικά κάποιες φορές , χάνοντας έτσι την ανεμελιά και την απόλαυση της ζωής. Χρώμα σας, το πορτοκαλί.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΕΜΠΤΗ
Η Πέμπτη έχει κυβερνήτη τον Δία, που μπορεί να σας χαρίσει καλοτυχία, γνώσεις, εμπειρίες και ταξίδια. Βάζετε στόχους και ξέρετε πώς να τους καταφέρετε, με σταθερότητα και υπευθυνότητα. Είστε ευχάριστοι, αγαπητοί στους γύρω σας και ειλικρινείς. Για εσάς, ο δεσμός της φιλίας , έχει ιδιαίτερη σημαία. Αγαπάτε τα ζώα και τα σπορ(πολλοί διάσημοι αθλητές έχουν γεννηθεί αυτή τη μέρα). Ιδανικό χρώμα το μωβ και το βαθύ μπλε της νύχτας.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Η Παρασκευή κυβερνάται από την Αφροδίτη, και εσείς είστε προικισμένοι με ευαισθησία, τρυφερότητα και γοητεία. Είστε κατ' εξοχήν «καλλιτεχνικοί» τύποι, με έντονη αγάπη ή και ταλέντο στις καλές τέχνες και τη μουσική. Η τρυφερότητα, ο αισθησιασμός και η υπερευαισθησία είναι τα κυρίαρχα χαρακτηριστικά σας. Σαν μέρα της γέννησής σας, θεωρείτε ότι η Παρασκευή είναι για εσάς η πιο τυχερή. Σας ανήκει το πράσινο, που μιλάει για ελπίδα και αναγέννηση.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΣΑΒΒΑΤΟ
Το Σάββατο είναι η μέρα του Κρόνου, του πλανήτη της υπευθυνότητας. Έχετε έντονη φαντασία και τείνετε να παραμελείτε την ευχάριστη και ανέμελη πλευρά της ζωής για χάρη των καθηκόντων και των υποχρεώσεών σας. Σας χαρακτηρίζει η δυσκολία να βρείτε την ισορροπία στον έρωτα και δεν εκφράζετε εύκολα τα συναισθήματά σας. Το κυρίαρχο χρώμα είναι το μαύρο, που σημαίνει μελαγχολία και μυστήριο.

ΕΑΝ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕΣ ΚΥΡΙΑΚΗ
Η Κυριακή έχει κυβερνήτη τον Ήλιο κι εσείς ακτινοβολείτε καλοσύνη, μεγαλοψυχία και ήρεμη δύναμη. Είστε ευθείς και ειλικρινείς και έτσι απαιτείτε να συμπεριφέρονται και οι άλλοι γύρω σας. Δύσκολα συμβιβάζεστε ή θυσιάζετε έστω και λίγη απ' την ελευθερία σας. Έχετε ιδιαίτερα ανεπτυγμένη νοημοσύνη, και πολύ ξεκάθαρες ιδέες. Χρώμα σας το κίτρινο που συμβολίζει την αυτοεκτίμηση, τη γενναιοδωρία και την εξωστρέφεια.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top