Ένα εξαιρετικό κέρασμα και ιδιαίτερα οικονομικό για τους λάτρεις της καρύδας!
Υλικά:
olgascuisine- 1 ζαχαρούχο γάλα
- 200γρ ινδοκάρυδο + λίγο ακόμα για το τύλιγμα
- 2 βανίλιες άρωμα
- Ανακατεύουμε σε ένα λεκανάκι όλα τα υλικά
- Πλάθουμε μπαλάκια και τα βουτάμε σε ενα μπολ με ινδοκάρυδο
- Τοποθετούμε στο ψυγείο για 2-3 να σφίξουν ή στην κατάψυξη και τα βγάζουμε 30 λεπτά πριν σερβίρουμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.