Σερβίρετε τις ζεστές και κλέψτε τις εντυπώσεις !!!
Τα υλικά που χρειαζόμαστε είναι:
bettyscuisine- 90 γρ ζαχαρούχο γάλα
- 3 ασπράδια αυγών
- 60 γρ αλεύρι
- 4 μήλα καθαρισμένα
- 2 κουταλιές κονιάκ
- Για να φτιάξουμε τη ζύμη ανακατεύουμε το ζαχαρούχο γάλα , το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
- Κόβουμε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζουμε με το κονιάκ, τις βουτάμε στη ζύμη και πρίν κάψει το λάδι τις τηγανίζουμε.
- Οταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες.
- Μπορούμε να τις γαρνίρουμε όπως μας αρέσει. Ενας τρόπος είναι με γλυκό κουταλιού βύσσινο ή κεράσι, με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα...
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.