Τι έψαξαν οι Έλληνες στο Google το 2014

0

Τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού σε παγκόσμιο και εγχώριο επίπεδο

Η δημοφιλής μηχανή αναζήτησης Google δημοσιοποίησε για άλλη μια χρονιά τη λίστα με τα θέματα που κέντρισαν το ενδιαφέρον του κοινού, το οποίο έσπευσε να ψάξει περισσότερα στοιχεία στον παγκόσμιο Ιστό.

Η Google κατήρτισε λίστες με τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις για το 2014, σε παγκόσμιο επίπεδο, αλλά και ειδικότερα για την Ελλάδα.

«Το 2014 πραγματοποιήσαμε αναζητήσεις τρισεκατομμύρια φορές. Τι δηλώνουν οι αναζητήσεις αυτές για εμάς», διερωτάται η Google και προχωρά στη δημοσιοποίηση των λιστών με τα δημοφιλέστερα αποτελέσματα αναζήτησης.

Όπως φαίνεται λοιπόν από τη γενική λίστα των «ταχύτερα αυξανόμενων αναζητήσεων», οι Έλληνες ενδιαφέρθηκαν περισσότερα για την περίφημη ανασκαφή της Αμφίπολης, ενώ δεύτερο θέμα στις αναζητήσεις ήρθαν οι εκλογές του 2014. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η NERIT, ακολούθησε ο διαγωνισμός της Eurovision, ενώ η πεντάδα συμπληρώνεται με την αναζήτηση «Πού ψηφίζω».

Στις ταχύτερα «αυξανόμενες αναζητήσεις γεγονότων» πρώτη θέση καταλαμβάνουν οι εκλογές του ’14, ενώ στις ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις προσώπων, ο Robin Williams ήρθε πρώτος για να ακολουθήσει ο Σάκης Μπουλάς.

Δείτε αναλυτικά τις λίστες…

Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις

1. Αμφίπολη
2. εκλογές 2014
3. nerit
4. eurovision 2014
5. πού ψηφίζω
6. βάσεις 2014
7. mundial 2014
8. ypes
9. iphone 6
10. αποτελέσματα εκλογών

Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις γεγονότων

1. εκλογές 2014
2. eurovision 2014
3. mundial 2014
4. the voice
5. πανελλήνιες 2014
6. ολυμπιακός μάντσεστερ
7. μουντομπάσκετ 2014
8. roland garros
9. τελικός κυπέλλου 2014
10. nba playoffs 2014

Ταχύτερα αυξανόμενες αναζητήσεις προσώπων

1. Robin Williams
2. Σάκης Μπουλάς
3. Jennifer Lawrence
4. Σουμάχερ
5. Conchita
6. Αντώνης Βαρδής
7. Άννα Πολάτου
8. Τζένη Βάνου
9. Μελίνα Ασλανίδου
10. Καρνέζης

Αντίστοιχες λίστες δημοσίευσε η Google και για τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2014, σε παγκόσμιο επίπεδο. Το παγκόσμιο κοινό, συγκλονισμένο από την είδηση του θανάτου του Robin Williams, έσπευσε να αναζητήσει πληροφορίες για τον ηθοποιό, φέρνοντας το όνομα του στην πρώτη θέση των αναζητήσεων του ’14. Η κορυφαία τριάδα συμπληρώνεται με το Παγκόσμιο Κύπελλο (World Cup) και τον Έμπολα.

Παράλληλα, η Google δημιούργησε και ένα βίντεο με τα σημαντικότερα γεγονότα της χρονιάς, που έκλεψαν το ενδιαφέρον του παγκόσμιου κοινού.

Δείτε αναλυτικά τις δημοφιλέστερες αναζητήσεις του 2014 στο Google, καθώς και το βίντεο με τα θέματα που κυριάρχησαν τη χρονιά που φεύγει…

1. Robin Williams
2. World Cup
3. Ebola
4. Malaysia Airlines
5. ALS Ice Bucket Challenge
6. Flappy Bird
7. Conchita Wurst
8. ISIS
9. Frozen
10. Sochi OlympicsΕτικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top