Αντρες αποκαλύπτουν το λόγο που χώρισαν τη σύντροφό τους!

0

Οι σχέσεις είναι πολύ δύσκολες.

Τυχαία νομίζετε τα τελευταία χρόνια (δυστυχώς) βλέπουμε συνεχώς ζευγάρια να χωρίζουν; Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι. Ρωτήσαμε, λοιπόν, 5 άντρες να μας εκμυστηρευτούν τον πιο σημαντικό λόγο για τον οποίο χώρισαν κάποια στιγμή τη σύντροφό τους. Τι μας είπαν; Δείτε και πάρτε τα μέτρα σας, είστε δεν είστε δεσμευμένες. Ποτέ δεν ξέρετε τι σας περιμένει… στη γωνία.

Από σύντροφοι… συγκάτοικοι: Ζείτε στο ίδιο σπίτι και η σχέση σας έχει περάσει στο επίπεδο της ρουτίνας. Αν ήθελε παρέα για να βλέπει τηλεόραση, θα συγκατοικούσε με τον κολλητό του και όχι με εσάς. Πόσο να αντέξει και αυτός, αν εσείς οι ίδιες έχετε ξεχάσει τη σέξι πλευρά του χαρακτήρα σας; Όπως και να το κάνουμε, το σεξ είναι η βασική επικοινωνία ενός ζευγαριού και αυτό δεν είναι μυστικό.

Δεν είχε καθόλου προσωπικό χρόνο: Μπορεί εσείς να μην έχετε ανάγκη να δείτε μόνες σας τις φίλες σας ή γενικώς να κάνετε κάτι χωρίς αυτόν, αλλά δεν ισχύει το ίδιο και για εκείνον. Οι άντρες είναι ανήσυχα πνεύματα και πρέπει όλος ο γυναικείος πληθυσμός να το καταλάβει. Θέλει το δικό του χρόνο και να τον διαχειριστεί όπως αυτός έχει σκεφτεί. Θέλει να πάει να παίξει μπάσκετ, θέλει να βγει με τον κολλητό του για ποτό; Δική του η επιλογή. Φυσικά εκείνες τις ώρες, μην ξεχνάτε να κάνετε πράγματα για τον εαυτό σας.

Ήταν πολύ μίζερη: Αν γκρινιάζετε με το παραμικρό, σας φταίνε όλα και συνεχώς είστε μέσα στη μιζέρια, τα πράγματα δεν είναι και πολύ ευχάριστα για τη σχέση σας. Αυτό δεν το αντέχει ένας άντρας. Θέλει δίπλα του μία γυναίκα γεμάτη ζωή και θέληση για περιπέτεια, που θα τον κάνει να βλέπει την κάθε μέρα με άλλη ματιά. Δε σας φταίει, λοιπόν , καθόλου ο σύντροφός σας να τα… ”ακούει” άδικα!

Δεν του είχε εμπιστοσύνη: Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να κάνει μία γυναίκα στη σχέση της είναι αυτό. Δημιουργείται ένα αίσθημα φόβου και μυστικοπάθειας, που πιστέψτε μας, ο ανδρικός πληθυσμός το σιχαίνεται. Το λένε και οι ίδιοι άλλωστε. Στην ίδια κατηγορία εντάσσονται και οι επικρίσεις για την επαγγελματική του πορεία.

Ήθελε να τον απομονώσει από τους πάντες και τα πάντα: Τα διαρκή και κακόβουλα σχόλια για τους φίλους του ή την οικογένεια του, δε θα τον κρατήσουν και πολύ καιρό κοντά σας. Μπορεί και ο ίδιος να γνωρίζει ότι οι φίλοι του συμπεριφέρονται κάπως ανώριμα για την ηλικία τους, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θέλει να του επαναλαμβάνετε συνεχώς. Όσο για την αγαπημένη του μαμά, της έχει μία ιδιαίτερη αδυναμία και καλό θα ήταν, όσο μπορείτε να μην μπαίνετε ανάμεσά τους.

yahoo
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top