Ζώδια και έρωτες για το 2015

0

για να ξέρετε τι θα γίνει...

Κριός: Όλοι οι ελεύθεροι Κριοί μέσα στο πρώτο τρίμηνο του 2015, θα βρεθούν μπροστά σε άπειρα διλήμματα για την συναισθηματική τους κατάσταση.

1ο δεκαήμερο: Από τις 12- 30 Ιανουαρίου θα σας φανερωθεί άτομο που έχει σχέση με το εξωτερικό, και με μεγάλη ίσως διαφορά ηλικίας. Ο Άρης έχει βαλθεί να σας ξεκησώσε με κάτι διαφορετικό…από το γνωστό σας μενού.

2ο δεκαήμερο: Αρχές του Μαρτίου, θα δεχτείτε κρούσεις από το πρόσφατο παρελθόν σας, που θα ζητήσει 2η ευκαιρία. Αν και κανείς Κριός δεν κάνει πισωγυρίσματα, ίσως σε αυτήν την περίπτωση να χρειαστεί να το ξαναδείτε.

3ο δεκαήμερο: Από τις 20-29 Απριλίου, η θέση της Αφροδίτης θα σας δώσει περισσότερες πληροφορίες και δυναμική προκειμένου να προσεγγίσετε άτομο που σας ενδιαφέρει εδώ και καιρό.Ταύρος: Αν και οι περισσότεροι Ταύροι είναι τακτοποιημένοι σε καλές σχέσεις, ο υπόλοιποι θα ζήσουν μοιραίους έρωτες, που όμως θα τους ταλαιπωρήσουν στην αρχή.

1ο δεκαήμερο: Τουλάχιστον 2 άτομα κοντά στις προσωπικές προδιαγραφές, θα παρουσιαστούν το πρώτο τρίμηνο του έτους και θα ζητήσουν την προσοχή σας.

2ο δεκαήμερο: Οι περισσότεροι από εσάς και που είναι γεννημένοι την συγκεκριμένη περίοδο, θα έχουν συναισθηματικές προβολές από άτομο με το οποίο συσχετίζονται μέσα από τον επαγγελματικό τους χώρο

3ο δεκαήμερο: Θα τα βρείτε ‘δύσκολα’ με άτομο που υπάρχει στο παρόν σας και τις πρώτες ημέρες του Φεβρουαρίου, θα θελήσει να ανοιχτεί παραπάνω…συναισθηματικά!Δίδυμοι: Ο Κυβερνήτης σας όλο το πρώτο δίμηνο, θα σας δίνει συναισθηματικές ευκαιρίες, προκειμένου να πάρτε τελικές αποφάσεις για το τι θα επιτρέψετε να σας κατακτήσει.

1ο δεκαήμερο: Μεταξύ 15-25 Ιανουαρίου θα βρεθείτε μπροστά σε ευχάριστες συναντήσεις και συναισθηματικές ευκαιρίες που θα προκύψουν από τον κοινωνικό – φιλικό σας περιβάλλον.

2ο δεκαήμερο: Εσείς ότι και να κάνετε θα αισθανθείτε από τις αρχές του έτους την ανάγκη να επιστρέψετε σε κάτι παρελθοντολογικό, και να δώσετε ακόμα μια ευκαιρία!

3ο δεκαήμερο: Έχει ήδη ξεκινήσει και ‘βράζει’ κάτι μέσα σας…οι αρχές του νέου έτους θα σας βρουν μπροστά σε αποφάσεις ζωής. Αν αξίζει αυτό που ξεκίνησε το 2014, δώστε μια παραπάνω σημασία. Ίσως να είναι αυτό το συντροφικό σας ταίρι.Καρκίνος: Η ταμπέλα που σας έχουν κολλήσει, ”ευαίσθητα πλάσματα”…θα φωταγωγηθεί τις πρώτες εβδομάδες του έτους. Πότε θα το αλλάξετε αυτό?

1ο δεκαήμερο: Νέος και αναζωογονητικός έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα τον Μάρτιο, όπου και δεν αποκλείεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να οδεύσετε σε επισημοποίηση.

2ο δεκαήμερο: Σας περιμένουν μεγάλες δόξες στον συναισθηματικό σας κόσμο, μιας και το τέλος του Φεβρουαρίου, θα σας διασταυρώσει με προσωπικότητα που θα τραβήξει την ‘ιδιότροπη’ συμπεριφορά σας από τις πρώτες κιόλας στιγμές.

3ο δεκαήμερο: Μια ταλαιπωρημένη κατάσταση του μακρινού σας παρελθόντος, που κατά καιρούς πηγαινοέρχεται και σας αναστατώνει…θα γίνει πιο έντονη στα μέσα Ιανουαρίου.Λέων: Όλο το έτος και μέχρι να φύγει ο Δίας από πάνω σας θα έχετε ποικίλες ευκαιρίες, για να επιλέξτε το καλύτερο απάνθισμα θελήσει η ψυχή σας.

1ο δεκαήμερο: Η τύχη θα είναι με το μέρος σας μεταξύ 18 Φεβρουαρίου – 03 Μαρτίου, όπου προσωπικότητα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον θα σας πολιορκήσει έντονα. Προετοιμαστείτε.

2ο δεκαήμερο: Θα βρείτε τον έρωτα στο πρόσωπο ατόμου που σας έχει χτυπήσει την πόρτα εδώ και καιρό, και εσείς την πρώτη φορά το απορρίψατε!

3ο δεκαήμερο: Όλοι δικαιούνται μιας δεύτερης ευκαιρίας….ακόμα και εσείς που θα ψάξετε στο χρονοντούλαπο της καρδιάς σας και θα αναδείξετε κατάσταση που είναι σε εκκρεμότητα.Παρθένος: Ότι και να πούμε, τα δυνατά και τα καλύτερα σας έρχονται από το Φθινόπωρο που ο Δίας θα γίνει συγκάτοικος σας.

1ο δεκαήμερο: Είσαστε οι τυχεροί του ζωδιου, καθώς μέσα στον πρώτο μήνα θα ερωτευτείτε παράφορα και ίσως μέσα το έτος να δεσμευτείτε επίσημα.

2ο δεκαήμερο: Όσοι βιώνουν κάτι μέτριο, με την βοήθεια του Ερμή και τις Αφροδίτης, θα έχουν την ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση και να αναζωογονήσουν τον έρωτα τους.

3ο δεκαήμερο: Θαύματα θα συμβούν σε εσάς του σκληροπυρηνικούς Παρθένους που όλα είναι ‘λίγα και μέτρια’. Ο κόσμος σας θα γεμίσει με την έλευση ατόμου μέχρι και τον Μάρτιο.Ζυγός: Ο κυβερνήτης σας η Αφροδίτη θα κάνει ότι μπορεί, προκειμένου αρχές του έτους, να σας δώσει αυτό το οποίο εκπροσωπεί.

1ο δεκαήμερο: Αν και δεν έχετε ανάγκη από έρωτες, για αυτό ζείτε και αναπνέετε άλλωστε….ωστόσο κάτι νέο έρχεται να το ‘δοκιμάσετε’.

2ο δεκαήμερο: Η τύχη είναι με το μέρος σας, καθώς εκείνο το ιδιαίτερο άτομο που σας διεκδικεί εδώ και καιρό, θα βρει δικαιολογίες να σας προσεγγίσει περισσότερο περί τα τέλη Ιανουαρίου.

3ο δεκαήμερο: Δεν θέλετε τίποτα να σας αναστατώσει την βολεμένη σας ησυχία…και όμως μέσα Φεβρουαρίου έρωτας με την πρώτη ματιά θα σας προβληματίσει.Σκορπιός: Είστε γεννημένοι για τον έρωτα και ότι άλλες οδυνηρές καταστάσεις επισύρει αυτό….όλοι οι Σκορπιοί το 2015 θα βιώσουν μοιραίους έρωτες.

1ο δεκαήμερο: Εκκρεμότητες που δεν έκλεισαν τότε, επανέρχονται επιθετικά για να σας κατακτήσουν οριστικά και χωρίς άλλες καθυστερήσεις.

2ο δεκαήμερο: Δεν είστε έτοιμοι ακόμα για κάτι μεγάλο και ποιοτικό….μάλλον δεν έχετε την απαιτούμενη ενέργεια….Κάτι μέσα στον Απρίλιο πάντως θα συμβεί. Υπομονή.

3ο δεκαήμερο: Γεμάτο αισιοδοξία μπαίνει το πρώτο δεκαπενθήμερο του έτους και με ένα δώρο που θα σας αλλάξει ριζικά την ζωή. Ανοίξτε τα χέρια να το καλοδεχτείτε.Τοξότης: Όλο το διαπλανητικό σκηνικό έχει συμμαχήσει προκειμένου όλα τα ταλαιπωρημένα Τοξοτάκια να βρουν το συντροφικό τους έτερο.

1ο δεκαήμερο: Η λάμψη που σας περιβάλει, θα έλξει μέχρι τα τέλη του Ιανουαρίου νέο πρόσωπο που καλύπτει την ανάγκη σας για συναισθηματική ασφάλεια.

2ο δεκαήμερο: Είστε οι αντάρτες του ζωδιακού. Έχετε αποκλείσει την περίπτωση νέου έρωτα- αγάπης στην ζωή σας. Κατά τις 20-29 Φεβρουαρίου…έχετε πολλά να αναθεωρήσετε!

3ο δεκαήμερο: Είστε ολιγαρκής στην αναζήτηση νέων γνωριμιών…ωστόσο τα μέσα Μαρτίου θα σας δώσουν αυτό που θα σας συμπλήρωνε τέλεια.Αιγόκερως: Αν και θεωρείστε το πιο δύσκολο ζωδιο για να συνάψει ποιοτική - συναισθηματική σχέση….το 2015 θα είναι το έτος που θα σας εκπλήξει ευχάριστα…όλους!

1ο δεκαήμερο: Μην αποφεύγετε τις κοινωνικές εξόδους, ιδιως το διάστημα μεταξύ 15 Φεβρουαρίου και 03 Μαρτίου. Κάτι ονειρικό θα φανερωθεί.

2ο δεκαήμερο: Τα μοιραία και τα καρμικά είναι άγνωστες λέξεις για εσάς….μην εφησυχάζετε όμως, θα σας συμβεί τον Απρίλιο και σε εσάς.

3ο δεκαήμερο: Δεν υπάρχει λόγος να κρατάτε την παρουσία σας μακριά από τις φιλικές σας συναναστροφές…ο τρίτος μήνας του έτους θα σας κάνει στόχο του έρωτα!Υδροχόος: Είναι αδύνατον ένα ανήσυχο πνεύμα σαν και το δικό σας, να συναντήσει κάτι το οποίο θα το ανησυχούσε ευχάριστα….ωστόσο παντού υπάρχει ένα θαύμα!

1ο δεκαήμερο: Είναι δύσκολο να συνειδητοποιήσετε ότι ήδη είστε γοητευμένος από άτομο που υφίσταται στην ζωή σας….οι πρώτες ημέρες του Ιανουαρίου, θα δώσουν μεγαλύτερη σταθερότητα.

2ο δεκαήμερο: Είστε απογοητευμένοι και δεν κοιτάτε γύρω σας τι καλό υπάρχει….μέσα Μαρτίου θα πέσει επάνω σας καρμικός έρωτας που θα σας συμπληρώσει.

3ο δεκαήμερο: Η καρδία σας θα γεμίσει το πρώτο δίμηνο από γνωριμία που θα αναδειχθεί μέσα από τον υπάρχοντα κοινωνικό σας περίγυρο. Μην απομονώνεστε.Ιχθύες: Τα αγαπημένα Ψαράκια που τόσο έχουν ταλαιπωρηθεί συναισθηματικά στο έρωτα, θα έχουν την ευτυχία να δημιουργήσουν κάτι νέο και ποιοτικό.
1ο δεκαήμερο: Ανοίξτε τα μάτια σας, εδώ και καιρό ο έρωτας είναι ήδη στην ζωή σας αλλά εσείς δεν το αντιλαμβάνεστε…είναι μέσα από το χώρο που εργάζεστε.

2ο δεκαήμερο: Μέσα στον Απρίλιο θα είναι η καλύτερη περίοδος της ζωής σας, καθώς θα ερωτευτείτε παράφορα….και θα θελήσετε να προχωρήσετε σε κάτι πιο σοβαρό.

3ο δεκαήμερο: Θα σας συστηθεί από το πουθενά νέα αγάπη που θα σας γίνει ανάγκη, θα αλλάξετε και τρόπο ζωής… προς το καλύτερο.ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ: Η τύχη στον έρωτα είναι με αυτούς που τον αναζήτησαν, και όταν αυτός βρέθηκε…τον πολιόρκησαν. Όχι αυτός εσάς….εσείς αυτόν!!!

astro-live
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top