Απαλή και γευστική κρεμμυδόσουπα με απαλή γεύση
Υλικά
Για 4-6 άτομα
sidagiΓια 4-6 άτομα
- 3 κρεμμύδια
- 1 πράσο
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1 λίτρο νερό ή ζωμός κοτόπουλο
- 4 φέτες ψωμί μπαγκέτα
- 50 γραμμάρια τριμμένη κεφαλογραβιέρα
- Αλάτι
- Πιπέρι
- Ελαιόλαδο
- Καθαρίζουμε και κόβουμε σε μισές λωρίδες το κρεμμύδι, σε λωρίδες το πράσο.
- ψιλοκόβουμε το σκόρδο και τα τσιγαρίζουμε με ελαιόλαδο σε μία κατσαρόλα.
- Προσθέτουμε το νερό ή το ζωμό και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 15 λεπτά περίπου.
- Στη συνέχεια, κόβουμε τη μπαγκέτα σε φέτες και τη σοτάρουμε στο τηγάνι με λίγο βούτυρο.
- Προσθέτουμε τη μπαγκέτα και το τριμμένο τυρί.
- Ψήνουμε τη σούπα στην αντίσταση του φούρνου στους 200 βαθμούς μέχρι να πάρει λίγο χρώμα το τυρί.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.