Φοβάται την σχέση; Μήπως να τον παίξεις στα ίσια σαν άντρας;

0

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας...

Πως θα κατακτήσεις έναν άντρα; Θέλεις να τον κάνεις να κόψει και το μούσι του; Να σε παρακαλάει να μείνετε μαζί; Τι λες να του βάλεις δύσκολα; Θυμάσαι πόσο έψαξε για να την βρει ο Πρίγκιπας την Staxtopouta για να της δώσει το γοβάκι; Ναι, ναι θυμάσαι! Η λύση είναι μια, βάλτου δύσκολα! Και τι δυσκολότερο από το να τον παίξεις στα ίσια με τα δικά του όπλα; Αλλά ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Ας μην κρυβόμαστε πίσω από δάχτυλό μας, υπάρχουν γυναικείες συμπεριφορές και θέματα που καλώς ή κακώς ξενερώνουν τους άντρες ! Αυτό δε που τους κουράζει περισσότερο είναι πως αυτά τα εκνευριστικά γυναικεία κλισέ τα βρίσκουν μπροστά τους, σχεδόν πάντα, όταν πάνε για σχέση. Και κάπου εκεί την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια!

Αν όμως εξετάσουμε την ανδρική λογική και πως αντιμετωπίζουν οι άντρες αυτά τα θέματα… τότε με τριπλά θα μπορέσεις όχι μόνο να του βάλεις γκολάκι αλλά να του πάρεις και τα δίχτυα. Η λογική λέει φέρσου σαν άντρας... να τον κερδίσεις!Εντάξει,... δεν είπαμε να πίνεις μπύρες του σκασμού να βρίζεις και να καπνίζεις σαν νταλικέρης απλά να μπεις λίγο και στην θέση του με γυναικεία μαεστρία...

Ζητάς απελπισμένα μία σχέση

Να ξέρεις ότι ο καλύτερος τρόπος να είσαι απίστευτα ελκυστική για έναν άντρα, είναι να καταλαβαίνει ότι δεν έχεις ανάγκη για σχέση... αλλά να του δείχνεις κάθε ώρα και στιγμή, αυτό που λέμε "περνώ και μόνη μου καλά"! Όσο περισσότερο του βάζεις αυτή την ιδέα στο μυαλό τόσο περισσότερο εκείνος πεισμώνει και θέλει να σου αλλάξει γνώμη κάνοντας τα αδύνατα δυνατά

Τα σχέδια για το μέλλον

Οι γυναίκες όταν γνωρίζουν έναν άντρα που τις έλκει, οι πρώτες σκέψεις που κάνουν αφορούν το γάμο, τα παιδιά, αν θα είναι καλός σύζυγος κτλ. Αντίθετα, για τους άντρες ούτε που τους περνάει από το μυαλό κάτι τέτοιο. Προσπάθησε να αποφύγεις τέτοιου είδους σκέψεις, πόσο μάλλον να του κάνεις ερωτήσεις για το μέλλον και πως το φαντάζεται. Αυτά είναι για πολύ αργότερα όταν θα έχει δέσει το γλυκό!

Τον αναζητάς κάθε ώρα και στιγμή

Είσαι όλη μέρα πάνω από ένα τηλέφωνο, περιμένεις να σε πάρει και του στέλνεις συνεχώς μηνύματα για να του πεις πόσο όμορφα πέρασες το προηγούμενο βράδυ και αν θα βρεθείτε σήμερα. Αφού καλά τα πήγες μέχρι εδώ γιατί θέλεις τώρα να το χαλάσεις; Δεν έχεις άλλα πράγματα να κάνεις από τον να τον σκέφτεσαι και να του στέλνεις μηνύματα; Πήγαινε για ψώνια, γυμναστήριο, μαγείρεψε, κάνε οτιδήποτε μπορεί να σε απασχολήσει για να μην τον σκέφτεσαι. Στείλ' του ΜΟΝΟ ΕΝΑ μήνυμα που να αναφέρεται στην χθεσινή βραδιά και άσε τα υπόλοιπα να τα κάνει εκείνος... μην ασχολείσαι περαιτέρω γιατί αυτό που θα καταφέρεις είναι να του σπάσεις τα νεύρα! Και αυτός άλλωστε, μόνο μία επιβεβαίωση χρειάζεται για να συνεχίσει να σε διεκδικεί.

Θέλεις να συζητάς μαζί του όλες τις ώρες...

Το κάνατε και το πρωί που πίνει καφέ και προσπαθεί να ξυπνήσει εσύ αρχίζεις να προσπαθείς να ανοίξεις συζήτηση επιπέδου! Είναι το χειρότερο που μπορείς να κάνεις σε έναν άντρα! Μετά από το νταραβέρι θέλει τσιγάρο (αν καπνίζει), χαλάρωση και ύπνο. Κάνε και εσύ ακριβώς το ίδιο... μην επιδιώξεις κάτι διαφορετικό για να τον αφήσεις σύξυλο. Και... στην αρχή, μη ζητάς να κοιμηθείτε αγκαλίτσα... όταν είναι θα το κάνει από μόνος του! Η "αγκαλίτσα" δε βολεύει πολλούς ανθρώπους - κυρίως άντρες - στον ύπνο, οπότε μην τον παρεξηγείς ! Αντί αυτού, δώσ' του ένα φιλί για καληνύχτα και γύρνα πλευρό για να κοιμηθείς!

Συμβουλή: Πότε μα ποτέ δεν ρωτάς στα καπάκια που πάει αυτή η σχέση γιατί πολύ πιθανόν να σου πει: Στον Αγύριστο!

Κοιμάσαι σπίτι του τα βράδια

Τουλάχιστον στην αρχή, για κάμποσες φορές, αυτό πρέπει να το αποφύγεις! Δε χρειάζεται να του δείξεις ότι αναζητάς δέσμευση μαζί του. Όταν ένας άντρας θέλει να δείξει στη γυναίκα ότι προς το παρόν δε ζητάει τίποτα περισσότερο, σηκώνεται μέσα στη νύχτα και φεύγει και την αφήνει να αναρωτιέται. Για αρχή κάνε και εσύ το ίδιο για να του κεντρίσεις το ενδιαφέρον, ακόμα και αν σου ζητήσει να μείνεις βρες μια πρόφαση ότι έχεις δουλειά πολύ νωρίς το πρωί. Μετά από αυτό, είναι σίγουρο πως θα προσπαθήσει να σε κάνει να κοιμάσαι σπίτι του, αν πάλι όχι, τότε αυτός ο άντρας ίσως δεν είναι ο κατάλληλος.

Μετακομίζεις σιγά σιγά στο σπίτι του

Όταν η σχέση έχει κάπως προχωρήσει, 2-3 φορές την εβδομάδα κοιμάσαι στο σπίτι του και για να μην κουβαλάς μαζί σου συνέχεια παντόφλες, καλλυντικά, πιστολάκια, οδοντόβουρτσα, άρωμα κτλ σιγά σιγά αφήνεις εκεί ένα πράγμα κάθε φορά να υπάρχει! Πίστεψέ με, οι άντρες αργούν να συνειδητοποιήσουν τι συμβαίνει γύρω τους και ένα πρωί ξυπνάνε, παρατηρούν το άρωμά σου στον καθρέφτη του μπάνιου και νομίζουν ότι προσπαθείς να τους φορτωθείς με το ζόρι!
Εκείνος δεν έχει φέρει πράγματα δικά του στο σπίτι σου, εσύ γιατί να το κάνεις αν δε στο έχει επιτρέψει! Είναι καλύτερο, να κρατάς μαζί σου ένα βαλιτσάκι που θα σε εξυπηρετεί παρά να βρεθείς κάποια στιγμή σε δύσκολη θέση! Και για να λύσεις το πρόβλημά σου μια και καλή είναι προτιμότερο να κοιμάται εκείνος στο δικό σου σπίτι!

Γίνεσαι κολλητή με τη μαμά και τους φίλους του

Έτυχε ένα πρωί να πιείτε μαζί με τη μαμά του καφέ σπίτι του και από εκείνη τη μέρα το έχεις δέσει σκοινί κορδόνι να τα λέτε με τη μαμά του σαν φιλενάδες... Επίσης, επειδή προχθές γνώρισες και τους φίλους του που σε συμπάθησαν πολύ, σηκώνεις το τηλέφωνό του, όταν τον καλεί ο φίλος του ο Νίκος που τα πίνατε μαζί στο μπαράκι! Μην ξεχνάς ότι εκείνος δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο και οι πολλές φίλιες χωρίς την θέλησή του, μπορεί να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη σχέση σας. Θα νιώσει πως μπαίνεις στη ζωή του τόσο, όσο δεν θέλει… ακόμα τουλάχιστον! Είναι όπως στην περίπτωση με τη μετακόμιση που λέγαμε παραπάνω! Κράτα τις αποστάσεις σου και ποτέ δε θα χάσεις

Φυσικά δεν ξεχνάμε ότι πάντα υπάρχουν και εξαιρέσεις αλλά τα παραπάνω είναι ένας τρόπος να διεκδικείς τους περισσότερους άντρες, χωρίς καν να το καταλάβεις εσύ, αλλά ούτε και εκείνος!

Επίσης, μην ξεχνάς ποτέ να του δείχνεις το ενδιαφέρον σου με μικρά, απλά και συγκρατημένα πράγματα: ένα μήνυμα με δική σου πρωτοβουλία...όχι 100, ένα φιλί για καληνύχτα.... όχι με το ζόρι αγκαλίτσες κτλ κτλ...δηλαδή ένα πράγμα του στυλ "είσαι εκεί... αλλά και δεν είσαι, τίποτα δεν είναι δεδομένο".

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top