Απίστευτη!!!
Υλικά
- 2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
 - 4 κρεμμυδάκια φρέσκα σε φέτες
 - 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό
 - 3 αβγά
 - 350 γρ σπανάκι ζεματισμένο
 - 1/2 από ένα μέτριο ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
 - 250 γρ. φέτα τριμμένη με το χέρι
 - 3/4 κούπας σπορέλαιο
 - αλάτι,πιπέρι
 - σουσάμι για το πασπάλισμα (προαιρετικά)
 
- Πλένουμε το σπανάκι μας και το βάζουμε σε κατσαρόλα χωρίς νερό να μαραθεί.
 - Σε μεγάλο μπολ βάζουμε το γιαούρτι,τ’ αβγά και το λάδι.
 - Προσθέτουμε το τυρί,το σπανάκι,τον άνηθο και τα κρεμμυδάκια.
 - Τέλος, προσθέτουμε και το αλεύρι με το αλατάκι και το πιπέρι.
 - Ανακατεύουμε τα υλικά ίσα να ενωθούν. Δεν πολυπαιδεύουμε.
 - Αδειάζουμε σε βουτυρωμένο ταψάκι,στρόγγυλο με διάμετρο 28 εκ.,ή μακρόστενο 32x22 εκ.
 - Αν θέλουμε πασπαλίζουμε την επιφάνεια της πίτας με λίγο σουσάμι.
 - Ψήνουμε την πίτα σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς C με αντιστάσεις πάνω κάτω για περίπου 45 λεπτά ή μέχρι να πάρει όμορφο χρώμα.
 - Αφήνουμε να σταθεί για λίγο και σερβίρουμε κομμένη σε κομμάτια.
 
magyreuontas


Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.