Λαχταριστές γαρίδες πανέ!

0

Εύκολες γαρίδες πανέ…!

Υλικά

• Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
• Αυγά 3 χτυπημένα
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• Αλάτι

Εκτέλεση
  1. Πλένουμε τις γαρίδες , τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε.
  2. Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
  3. Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι.
  4. Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά.
  5. Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
  6. Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
  7. Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι κι τις απολαμβάνουμε.
chefoulis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top