Εύκολες γαρίδες πανέ…!
Υλικά
• Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
• Αυγά 3 χτυπημένα
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• Αλάτι
Εκτέλεση
chefoulis• Γαρίδες 1 κιλό (καθαρισμένες και χωρίς κεφάλι)
• Αυγά 3 χτυπημένα
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ
• Τριμμένη φρυγανιά 150 γρ
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
• Αλάτι
Εκτέλεση
- Πλένουμε τις γαρίδες , τις στραγγίζουμε καλά και τις αλατίζουμε.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τα αυγά.
- Σε ένα άλλο μπολ βάζουμε την φρυγανιά και σε ένα τρίτο το αλεύρι.
- Ξεκινάμε το πανάρισμα αλευρώνοντας τις γαρίδες καλά, μετά τις βουτάμε στο αυγό και τέλος τις περνάμε από τη φρυγανιά.
- Τηγανίζουμε στο καυτό λάδι.
- Τις βγάζουμε όταν έχουν πάρει ένα ωραίο χρυσαφί χρώμα.
- Τις τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί για να φύγει το περιττό λάδι κι τις απολαμβάνουμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.