Το καλύτερο πρωινό: Ψωμί με σπιτική μερέντα!!!
Νόστιμη, θρεπτική μερέντα κι ότι πρέπει για το πρωινό. Είναι πανεύκολο να την κάνετε μόνη στο σπίτι. Για να την φτιάξουμε λοιπόν χρειαζόμαστε:
Υλικά
Υλικά
- 80 γρ. Κακάο
 - 180 γρ. ζάχαρη άχνη
 - 100 γρ. βιτάμ
 - 1 ζαχαρούχο γάλα
 - τριμμένο φουντούκι (προαιρετικά)
 
- Κοσκινίζουμε πολύ καλά το κακάο με την ζάχαρη άχνη.
 - Ζεσταίνουμε το βιτάμ να λιώσει, όχι να «κάψει» όμως.
 - Χτυπάμε πολύ καλά το βιτάμ με την ζάχαρη και το κακάο.
 - Προσθέτουμε το ζαχαρούχο και συνεχίζουμε το χτύπημα.
 - Αν θέλουμε να προσθέσουμε φουντούκια, πρέπει να τα χτυπήσουμε πολύ καλά στο μούλτι, να γίνουν «αλοιφή», πριν τα προσθέσουμε στο μείγμα μας.
 - Αδειάζουμε την μερέντα σε βαζάκια.
 - Την διατηρούμε στο ψυγείο.
 - Λίγο πριν την χρησιμοποιήσουμε, την βγάζουμε από το ψυγείο να έλθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 

Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.