Σπιτική τυροκαυτερή

0

Είναι η πιο νόστιμη και πικάντικη παρέα για τη μπύρα σας και θα μπορούσε να τη φτιάξει ακόμη και ένα μικρό παιδί.

Υλικά
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 καυτερή πιπερίτσα
  • λίγη γλυκιά πιπεριά
  • 1 κ.σούπας τρίμμα φρυγανιάς
  • 230γρ.φέτα
  • 1 κ.σ. γιαούρτι
  • πιπέρι-ρίγανη
  • κόκκινο καυτερό πιπέρι
Εκτέλεση
  1. Χτυπάμε στο multi τα 4 πρώτα υλικά.
  2. Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα και ξαναχτυπάμε.
  3. Αφήνουμε την τυροκαυτερή 2-3 ώρες στο ψυγείο πριν τη σερβίρουμε.
  4. Σε κλειστό δοχείο (ψυγείο) μπορεί να διατηρηθεί μερικές μέρες.

clickatlife

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top