Σπαγγέτι με αρακά και μπέικον

0

Λαχταριστά σπαγγέτι με μπέικον και αρακά για το μεσημεριανό σας

Υλικά
Για 2-4 άτομα
  • 300 γραμμάρια σπαγγέτι
  • ½ κούπας κεφαλογραβιέρα
  • 1 κούπα regato
  • 200 γραμμάρια αρακάς
  • 50 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε φέτες
  • 1 κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά
  • Αλάτι
  • πιπέρι λευκό
  • μαϊντανό
  • 2 κουταλιές σούπας λάδι
Εκτέλεση
  1. Βράζουμε τα σπαγγέτι σε αλατισμένο νερό για 8 λεπτά.
  2. Σε φαρδιά κατσαρόλα ρίχνουμε το λάδι και μόλις κάψει λίγο ρίχνουμε το μπέικον ψιλοκομμένο, τον αρακά.
  3. Αφήνουμε να μαραθούν λίγο χωρίς να καούν.
  4. Ανακατεύουμε ρίχνουμε αλάτι και πιπέρι και μόλις πιουν τα υγρά τους προσθέτουμε την κρέμα γάλακτος και τα τυριά και ανακατεύουμε.
  5. Όταν λιώσουν τα τυριά προσθέτουμε τα ζυμαρικά τα οποία έχουμε σουρώσει (όχι πολύ καλά), ανακατεύουμε και σερβίρουμε στα πιάτα, γαρνίροντας με μαϊντανό ψιλοκομμένο.
sidagi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top