Σερβίρετε με χυμό λεμονιού και γιαούρτι
Υλικά
Για 2-4 άτομα
Σερβίρουμε με ντιπ γιαουρτιού.
Για 2-4 άτομα
- 1 κιλό σπανάκι κομμένο
- 1/2 φλιτζάνι της κούπας ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 ματσάκι άνηθο ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι της κούπας ρύζι
- χυμό από 2 λεμόνια
- 3 ποτήρια ζεστό νερό
- αλάτι, πιπέρι
- Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι με το λάδι μέχρι να πάρει ένα λευκό χρώμα.
- Προσθέτουμε τον άνηθο και το σπανάκι στην κατσαρόλα με το κρεμμύδι και τα ανακατεύουμε καλά, στη συνέχεια ρίχνουμε το νερό και βράζουμε για περίπου 10 λεπτά, έπειτα ρίχνουμε το ρύζι, τον χυμό λεμονιού, αλατοπίπερο τα βράζουμε σε σιγανή φωτιά για περίπου άλλα 15 λεπτά.
Σερβίρουμε με ντιπ γιαουρτιού.
sidagi
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.