Πρασοκεφτέδες με άνηθο και κεφαλογραβιέρα!

0

ξεχωριστό σνακ για όλους

Υλικά

• Πράσα 1 κιλό
• Πατάτες 3
• Άνηθος 1/2 ματσάκι ψιλοκομμένος
• Αυγά 3
• Κορν φλαουρ ΓΙΩΤΗΣ 2 κουταλιές σούπας
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις ΓΙΩΤΗΣ 1 φλιτζάνι τσαγιού
• Αλάτι -πιπέρι
• Κεφαλογραβιέρα 100 γρ τριμμένη
• Ηλιέλαιο για το τηγάνισμα

Εκτέλεση

• Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις βράζουμε μέχρι να μαλακώσουν.
• Τις στραγγίζουμε ,τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις πολτοποιούμε σε ένα μπολ.
• Καθαρίζουμε τα πράσα, τα πλένουμε καλά και ψιλοκόβουμε το λευκό μέρος τους.
• Τα σοτάρουμε ελαφρά μαζί με τον άνηθο μέχρι να μαραθούν.
• Τα προσθέτουμε στις πατάτες.
• Ρίχνουμε τα αυγά,το αλατοπίπερο, την κεφαλογραβιέρα και το κορν φλάουρ και ανακατεύουμε.
• Πλάθουμε σε στενόμακρα κεφτεδάκια και τα αφήνουμε στο ψυγείο,για 2 ώρες.
• Στην συνέχεια τα αλευρώνουμε ένα-ένα και τα τηγανίζουμε στο καυτό ηλιέλαιο μέχρι να πάρουν ένα ωραίο χρυσόξανθο χρώμα.
• Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να φύγει το περιττό λάδι και σερβίρουμε.

chefoulis
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top