Πιπεριές από τας... Σέρρας

0


Παραδοσιακό πιάτο που μας έρχεται από τις Σέρρες

ΥΛΙΚΑ :
  • 6 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
  • 1 κουταλιά σούπας ανθότυρο
  • 2 κουταλιές σούπας φέτα
  • 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
  • αλάτι - πιπέρι
  • 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
  • 1 ποτηράκι νερό
Εκτέλεση
  1. Πλένουμε τις πιπεριές.
  2. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
  3. Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμά τους τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.
  4. Σε ένα μπολ διαλύουμε τον ντοματοπελτέ στο νερό.
  5. Κλείνουμε τις πιπεριές με τα καπάκια τους, τις τοποθετούμε σε ταψάκι, τις περιχύνουμε με το νερό όπου έχουμε διαλύσει τον πελτέ και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για περίπου 1 ώρα
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top