
Παραδοσιακό πιάτο που μας έρχεται από τις Σέρρες
ΥΛΙΚΑ :
- 6 κόκκινες πιπεριές Φλωρίνης
- 1 κουταλιά σούπας ανθότυρο
- 2 κουταλιές σούπας φέτα
- 2 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο άνηθο
- αλάτι - πιπέρι
- 1 κουταλιά σούπας ντοματοπελτέ
- 1 ποτηράκι νερό
- Πλένουμε τις πιπεριές.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τον άνηθο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Κόβουμε προσεκτικά το κοτσάνι γύρω από τις πιπεριές και από το άνοιγμά τους τις γεμίζουμε με το μείγμα των τυριών.
- Σε ένα μπολ διαλύουμε τον ντοματοπελτέ στο νερό.
- Κλείνουμε τις πιπεριές με τα καπάκια τους, τις τοποθετούμε σε ταψάκι, τις περιχύνουμε με το νερό όπου έχουμε διαλύσει τον πελτέ και τις ψήνουμε στους 180 βαθμούς C για περίπου 1 ώρα
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.