Διαλέγοντας το τέλειο καρπούζι!! Δείτε πως!

0

το δροσερό καρπουζάκι βγήκε…΄΄μάπα΄΄

Μόλις αγοράσατε ένα λαχταριστό καρπούζι και γεμάτες ανυπομονησία περιμένετε να φτάσετε στο σπίτι για αν το απολαύσετε!!

Κόβοντας το όμως συνειδητοποιείτε πως το δροσερό καρπουζάκι βγήκε…΄΄μάπα΄΄

Τι μπορούμε να κάνουμε όμως για να μην ξανασυμβεί αυτό;

Εκτός από το να μας το κόψει ο μανάβης εκείνη τη στιγμή, κάτι άλλο που μπορεί να γίνει είναι να μάθουμε περισσότερα για τον ΄΄Βασιλιά των φρούτων’’

Ας δούμε λοιπόν μαζί τι ακριβώς πρέπει να προσέχουμε

-Το καρπούζι θα πρέπει να είναι βαρύ σε σχέση με το μέγεθος του
-Ακόμα, ο φλοιός του πρέπει να έχει χάσει τη γυαλάδα του
-Αν χτυπήσετε το κεντρικό σημείο του θα πρέπει να ακούσετε έναν βαθύ και υπόκωφο ήχο.
-Επίσης, μπορείτε να δοκιμάσετε να ξύσετε το φλοιό του για να διαπιστώσετε πως αποκολλάται εύκολα, όπως και πρέπει να κάνει.
-Το σημείο του καρπουζιού που ακουμπά κάτω θα πρέπει να έχει κιτρινίσει
-Και τέλος, ρίξτε μια ματιά στην χρωματική αντίθεση μεταξύ των ανοιχτόχρωμων ριγών και του βαθύ πράσινου του φλοιού. Θα πρέπει να έχει μειωθεί !!!

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top