πολύ νόστιμο και πρωτότυπο
Υλικά για τα βραχάκια
- 4 πατάτες μέτριες
- 300 γραμμάρια καπνιστό τυρί ή κεφαλογραβιέρα
- 6 φέτες μπέικον
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 κουταλιές λάδι
- Σουσάμι άσπρο και μαύρο
- 1 αυγό
- Αλεύρι
- Βράζουμε τις πατάτες, τις ξεφλουδίζουμε και τις λιώνουμε με το πιρούνι καλά.
- Ρίχνουμε το αλάτι, το πιπέρι και το λάδι και τις αφήνουμε να παγώσουν λίγο.
- Παίρνουμε από το μείγμα πατάτας, βάζουμε μέσα ένα κομματάκι τυρί, τυλιγμένο με το μπέικον.
- Το σκεπάζουμε και το πλάθουμε μπαλίτσα.
- Το βουτάμε στο γάλα, στο αλεύρι, στο αυγό και μετά στο σουσάμι.
- Ψήνουμε στον αέρα μέχρι να πάρει χρώμα το σουσάμι ή τηγανίζουμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.