Γλυκιά και δροσιστική βυσσινάδα.. δες πώς θα τη φτιάξεις!
Τι θα χρειαστείς;
-Βγάλε όλο το χυμό από τα βύσσινα (στο μπλέντερ ή με το χέρι στο τρυπητό ).
-Βάλε το χυμό από τα βύσσινα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν, μέχρι να δέσει και να μοιάζει με σιρόπι το μείγμα (Προσοχή: Μην το αφήσεις πολύ και πήξει!)
-Έπειτα πρόσθεσε και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα και βγάλε την από τη φωτιά.
-Όταν κρυώσει η βυσσινάδα βάλε τη σε αποστειρωμένα μπουκάλια.
Σερβίρισμα:
-Βάλε 1-2 δάχτυλα βυσσινάδα στο ποτήρι και γέμισέ το μέχρι επάνω με κρύο νερό για να αραιώσει.
- 1 κιλό καθαρισμένα βύσσινα
- 1κιλό μαύρη ζάχαρη
- 2-3 κ.γ χυμό λεμόνι
-Βγάλε όλο το χυμό από τα βύσσινα (στο μπλέντερ ή με το χέρι στο τρυπητό ).
-Βάλε το χυμό από τα βύσσινα με τη ζάχαρη σε μια κατσαρόλα και άφησέ τα να βράσουν, μέχρι να δέσει και να μοιάζει με σιρόπι το μείγμα (Προσοχή: Μην το αφήσεις πολύ και πήξει!)
-Έπειτα πρόσθεσε και το χυμό λεμονιού στην κατσαρόλα και βγάλε την από τη φωτιά.
-Όταν κρυώσει η βυσσινάδα βάλε τη σε αποστειρωμένα μπουκάλια.
Σερβίρισμα:
-Βάλε 1-2 δάχτυλα βυσσινάδα στο ποτήρι και γέμισέ το μέχρι επάνω με κρύο νερό για να αραιώσει.
Faysbook
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.