Μια πηλιορείτικη γεύση
Υλικά
Για 2-4 άτομα
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.
Τείος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
Για 2-4 άτομα
- 2 λουκάνικα χωριάτικα κομμένα σε φέτες
- 1 μελιτζάνα φλάσκα χοντροκομμένη
- 3 πιπεριές χρωματιστές σε φέτες
- 1/2 φλιτζάνι χυμό ντομάτας
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1/2 φλιτζάνι λάδι
- 1 κούπα φέτα
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- αλάτι-πιπερι
Τηγανίζουμε τα λουκάνικα τις μελιτζάνες και τις πιπεριές τα κρατάμε στην άκρη.
Στο ίδιο τηγάνι προσθέτουμε λίγο λάδι και σωταρουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, προσθέτουμε τις μελιτζάνες τις πιπεριές το λουκάνικο το χυμό ντομάτας λίγο νερό αλάτι πιπέρι, και σιγοβράζουμε για περίπου 20 με 25 λεπτά μέχρι να απορροφήσει το ζουμί του.
Τείος προσθέτουμε τη φέτα και ανακατεύουμε.
boro
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.