Η καλύτερη συνταγή που έχετε δοκιμάσει ποτέ γίνεται... στο φούρνο!
Η πατατοσαλάτα φούρνου που σας προτείνουμε σήμερα, είναι ένα κανονικό θαύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε ό,τι είχατε δοκιμάσει μέχρι σήμερα. Επίσης, είναι πανεύκολη!!!
Υλικά
Υλικά
- 2 κιλά μικρές πατάτες με τη φλούδα και κομμένες σε κύβους
- 1 κ.σ. αλάτι
- 8 βραστά αυγά, ψιλοκομμένα
- 500γρ. ψιλοκομμένο μπέικον, μαγειρεμένο
- 2 κούπες τριμμένο τυρί τσένταρ
- 1 γλυκό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 3 κολοκυθάκια τουρσί, ψιλοκομμένα
- 1-1/2 κούπα sour cream
- 1 κούπα μαγιονέζα
- 2 με 3 κ.γ. μουστάρδα
- Βάλτε τις πατάτες σε ένα λαδωμένο ταψί και πασπαλίστε τις με αλάτι και πιπέρι.
- Ψήστε τις χωρίς να τις καλύψετε στους 200C για 40-45 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν.
- Αφήστε τις να κρυώσουν σε μια σχάρα.
- Σε ένα μεγάλο μπολ αναμείξτε τις πατάτες με τα αυγά, το μπέικον, το τυρί, το κρεμμύδι και το τουρσί.
- Σε ένα μικρό μπολ αναμείξτε την sour cream με τη μαγιονέζα και τη μουστάρδα.
- Ρίξτε το μείγμα πάνω από το μείγμα με τις πατάτες και ανακατέψτε καλά.
briefingnews
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.