ενα υγιεινό επιδόρπιο
ΥΛΙΚΑ
i-diadromi- 500 γρ. αποξηραμένα βερίκοκα
- 750 ml νερό
- 200 ml πλήρες γιαούρτι
- 1 φλ. φιστίκια Αιγίνης
- 2 κ.σ. μέλι
- Μουλιάζουμε τα βερίκοκα όλη τη νύχτα σε νερό (7-8 ώρες).
- Την άλλη μέρα, τα βάζουμε στο μπλέντερ, προσθέτουμε λίγο νερό και χτυπάμε μέχρι να έχουμε μια πηκτή κρέμα.
- Την ρίχνουμε σε ένα μπολ και αναμιγνύουμε με το ανθόνερο και το μέλι.
- Σερβίρουμε την κρέμα σε ποτήρια, ρίχνοντας πρώτα μια στρώση κρέμα και μετά μία στρώση γιαούρτι.
- Πασπαλίζουμε από πάνω με τριμμένο φιστίκι Αιγίνης.
- Ένα ελαφρύ γλυκό που ταιριάζει σαν επιδόρπιο, αλλά σερβίρεται και για πρωινό ή brunch!
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.