Τα 7 αμαρτήματα της νύφης

0

Όλα θέλουν σωστή διαχείριση

Είστε η μεγάλη πρωταγωνίστρια και της βραδιάς και της ζωής του και επιτρέπονται όλα. Ή σχεδόν όλα, εκτός από τα επτά «αμαρτήματα» που θα δείτε παρακάτω.

Μην υπερβείτε τον προϋπολογισμό σας
Είναι απλό: Έχετε προϋπολογισμό για έναν λόγο. Καλό θα ήταν για όλους να μπορούσαν να επιλέξουν ό,τι θέλουν χωρίς να νοιάζονται για το κόστος, αλλά δεν είναι έτσι. Δώστε βαρύτητα σε αυτά που πραγματικά σας ενδιαφέρουν για το γάμο σας και κρατήστε αναλυτικές σημειώσεις των εξόδων σας. Μην ξεχνάτε ότι παντρεύεστε για να ξεκινήσετε μια κοινή ζωή και όχι απλά κοινά χρέη!

Μην προσλάβετε φίλους ή συγγενείς
Ναι, ο αδερφός σας μπορεί να έχει μεγάλο ταλέντο στη φωτογραφία και το βίντεο, αλλά την ημέρα του γάμου σας δεν θα πρέπει να έχει αυτό το ρόλο, αλλά να απολαύσει τη μέρα μαζί σας. Και για να είμαστε ειλικρινής, ένας ερασιτέχνης φωτογράφος όσο καλός και να είναι δεν θα σας φέρει το αποτέλεσμα του επαγγελματία που θα θέλατε και οι απαιτήσεις σας δεν θα πρέπει σε καμία περίπτωση να χαλάσουν τις σχέσεις σας.

Μην ζητήσετε από κάποιον να είναι κουμπάρος για να βγάλετε την υποχρέωση
Ο ρόλος του είναι αρκετά σημαντικός κατά τη διάρκεια του γάμου σας, για αυτό μην κάνετε βιαστική επιλογή. Κάντε την τιμή σε κάποιο πρόσωπο που πραγματικά θέλετε κοντά σας, χωρίς να λάβετε υπόψη σας κοινωνικές ή επαγγελματικές υποχρεώσεις.

Μην φτιάξετε μπομπονιέρες, στολισμό, μακιγιάζ ή μαλλιά
Μπορεί να σας εξοικονομήσει χρήματα αλλά ο χρόνος που χρειάζεται είναι αρκετός, ενώ το αποτέλεσμα μπορεί τελικά να μην σας ικανοποιεί. Το να δένετε φιογκάκια σε μπομπονιέρες τα σαββατοκύριακα γεμίζοντας το σπίτι σας με μπομπονιέρες δεν είναι και ό,τι καλύτερο για την προετοιμασία σας, ενώ όσο καλά κι αν ξέρετε να μακιγιάρεστε μην το προσπαθήσετε την ημέρα του γάμου σας. Το κόστος είναι αμελητέο μπροστά στο αψεγάδιαστό πρόσωπο που ονειρεύεστε για τη μέρα του γάμου σας.

Μην κανονίσετε το ταξίδι του μέλιτος τελευταία στιγμή
Αφιερώστε χρόνο να κανονίσετε το ταξίδι σας και μην το αφήσετε για τελευταία στιγμή. Δείτε τα υπέρ και τα κατά κάθε προορισμού και επιλέξτε με βάση αυτό που θέλετε αλλά και αυτό που μπορείτε. Αποφύγετε τα μακρινά ταξίδια με πολύωρες πτήσεις εάν δεν έχετε πολύ χρόνο στη διάθεσή σας και υπολογίστε να φύγετε τουλάχιστον μια μέρα μετά το γάμο σας. Κανείς δεν θα ευχαριστηθεί ένα ταξίδι βεβιασμένο.

Μην αγχώνεστε και μην κρύβεστε πίσω από το ρόλο της νύφης
Επειδή είστε η νύφη μην νομίζετε ότι όλα συγχωρούνται! Μην αφήνετε το άγχος σας να σας κυριεύει και γίνεστε κακότροπες. Η ευγένεια και η καλή διάθεση είναι τα δύο μεγαλύτερα «όπλα» σας. Να είστε προετοιμασμένες ότι έστω και κάτι δεν θα πάει όπως το θέλετε ακόμα κι αν το έχετε προετοιμάσει τέλεια. Αυτός δεν είναι λόγος να περάσετε τη μεγάλη μέρα του γάμου σας μέσα στα νεύρα!

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top