Είναι από τα χεράκια σου, είναι φρέσκια πεντανόστιμη και έτοιμη σε χρόνο μηδέν
Κάνε μια βόλτα από τα μπαχαράδικα της περιοχής σου και ζήτησε σιναπόσπορο ή σπόρους μαγιονέζας (είναι το ίδιο πράγμα). Ακόμη καλύτερο θα ήταν να πάρεις το σιναπόσπορο σε σκόνη. Αυτή είναι η γευστική βάση για την πιο νόστιμη μουστάρδα από τα χεράκια σου!
Συστατικά
- 8 κ.σ. σιναπόσπορο σε σκόνη
- 1/2 του φλιτζανιού νερό
- 6 κ.σ. λευκό ξύδι
- 1 κ.γ. νισεστέ
- Αλάτι
- 1 πρέζα σκόρδο σε σκόνη
- 1 πρέζα πάπρικα
Βάλε όλα τα υλίκά σε ένα κατσαρολάκι και σε μέτρια φωτιά και ανακάτεψε να γίνουν ένα σώμα
Αφού πάρει βράση χαμήλωσε τη φωτιά και άφησε τη μουστάρδα να σιγοβράσει άλλα 5' λεπτά
Κατέβασε από τη φωτιά και άφησε τη μουστάρδα να σταθεί για 1 λεπτό.
Σκέπασε το σκεύος και άφησε στην κατσαρόλα να κρυώσει
Αποθήκευσε σε γυάλινα βαζάκια
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.