Τι θα φέρει ο Μάρτιος στα Ζώδια;

0

Τι μας περιμένει λοιπόν αυτόν τον μήνα;

Έφτασε Μάρτιος. Τι μας περιμένει λοιπόν αυτόν τον μήνα; Τι προβλέπει ζώδιο και ωροσκόπος; Θα είναι ένας εύκολος, ευχάριστος μήνας ή θα έχει κι αυτός τις δυσκολίες του;

ΚΡΙΟΣ

Κατά τη διάρκεια του Μαρτίου πρέπει να βλέπεις τα πράγματα πιο ρεαλιστικά. Με την παραμονή του Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 18 του μήνα, δεν είναι ανάγκη ούτε να υποτιμάς, αλλά ούτε και να υπερεκτιμάς τις καταστάσεις γύρω σου. Αν δεν αντιμετωπίσεις με ψυχραιμία τις υποχρεώσεις σου θα είναι δύσκολο να πάρεις σωστές αποφάσεις. Επίσης, είναι γεγονός ότι αν υποπέσεις σε λάθη, λόγω της υπέρμετρης ευαισθησίας σου, και αφήσεις τον πανικό να έχει τον πρώτο λόγο, θα πρέπει δυστυχώς να επιλέξεις ανάμεσα στην απραξία και τις συνεχείς αποτυχίες σε όλους τους τομείς της ζωής σου. Ο Δίας που επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο, από τις 6 και μετά, ευνοεί τα οικονομικά σου γι’ αυτό μίλα ανοιχτά για τις ιδέες σου, ζήτα τη γνώμη φίλων και συνεργατών και άφησε τις επαγγελματικές κινήσεις και επιλογές σου να κριθούν στην πράξη και όχι μόνο στη θεωρία. Έτσι, θα μπορέσεις να δεις τα λάθη σου και θα διώξεις από πάνω σου αρκετό από το άγχος που σε βαραίνει, επειδή ακριβώς δεν έχεις ξεκαθαρίσει προς τα πού βαδίζεις. Πρόσεξε ιδιαίτερα τα μέσα του μήνα, που θα λάβει χώρα η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, και μίλα σε έμπιστα πρόσωπα για τα προβλήματα και τις ανησυχίες σου. Μη βασίζεσαι σε υποτιθέμενους φίλους και υποψήφιους εραστές για να ικανοποιήσεις στο ελάχιστο τη φαντασία σου. Ο μήνας απαιτεί ιδιαίτερη προσοχή στις επικοινωνίες σου, γιατί με τον κυβερνήτη σου Άρη να εκτελεί ανάδρομη κίνηση στο ζώδιο του Ζυγού, υπάρχει ο κίνδυνος να πλανηθείς οικτρά, ανά πάσα ώρα και στιγμή.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα το μυαλό σου είναι συνεχώς στο επαγγελματικό σου μέλλον, με συνέπεια να παραμελείς τον άνθρωπό σου και να επιβαρύνεις τη μεταξύ σας ατμόσφαιρα. Κινήσου γρήγορα και μην αφήσεις σε καμία περίπτωση τα πράγματα να χαλαρώσουν στη σχέση σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι αυτή που θα στεναχωριέσαι. Μην ξεχνάς επίσης ότι θα υπάρξουν πολλοί και πολλές που θα θελήσουν να διεκδικήσουν το ταίρι σου με την πρώτη ευκαιρία γι’ αυτό μην τους αφήσεις χώρο να το κάνουν. Οι ισορροπίες είναι ιδιαίτερα εύθραυστες….
Αν είσαι single, η Αφροδίτη από τον Υδροχόο επιφυλάσσει τις καλύτερες επιρροές της ώστε να βρεις τον έρωτα που τόσο καιρό έψαχνες!

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου αυτόν το μήνα θα πάει αρκετά καλά. Μπορείς να κάνεις συναντήσεις και να πάρεις αποφάσεις πάνω σε καινούρια ξεκινήματα και αλλαγές στον εργασιακό σου χώρο. Ο Δίας, που θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Καρκίνο στις 6 του μήνα, θα σε βοηθήσει να ξαναβρείς τη δυναμικότητα και τη δημιουργικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μείνεις μακριά από ίντριγκες που πιθανόν να προκύψουν και κάνε ξεκάθαρες και ειλικρινείς κινήσεις για να αποφύγεις τους σκοπέλους. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα και τις σπατάλες για να μπορέσεις να καλύψεις τις υποχρεώσεις, που είναι πάρα πολλές. Αυτόν το μήνα μπορείς να κάνεις επαφές και συζητήσεις, ώστε να αυξήσεις τα έσοδά σου, ενώ μέχρι τέλος του μήνα μπορείς να ασχοληθείς με γραφειοκρατικά, νομικά, ακίνητης περιουσίας και φορολογικά θέματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το γενικότερο κλίμα του Μαρτίου επιτάσσει αποδέσμευση και ανεξαρτητοποίηση από τα τετριμμένα και αυτό δεν θα μπορούσε να μην επηρεάσει και σένα. Είναι σίγουρο πως το ένστικτό σου θα σε οδηγήσει στο σωστό δρόμο και σε αποφάσεις που θα κάνουν τη διαφορά, αρκεί να μην υπερεκτιμήσεις τις δυνάμεις σου. Με τον κυβερνήτη σου, την Αφροδίτη, να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, είναι εύκολο να παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό και τη χαρά που δίνει η αναζήτηση καινούριων εμπειριών, γεγονός που δεν αποκλείεται να προκαλέσει λάθη απροσεξίας. Επαγγελματικά, δεν προβλέπονται ιδιαίτερες αλλαγές. Ούτε πολλά εμπόδια θα υπάρξουν, ούτε ιδιαίτεροι λόγοι ανησυχίας. Βρίσκεσαι σε μία αρκετά αρμονική επαγγελματική κατάσταση που είναι ίσως ό,τι καλύτερο σου έχει συμβεί μέχρι τώρα.

Ζητήματα καρδιάς.

Στα αισθηματικά σου, οι σχέσεις με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου βρίσκονται σε πορεία βελτίωσης και φαίνεται πως όσο περνά ο καιρός, προωθεί περισσότερο τα πράγματα στον τομέα των κοινωνικών σου επαφών. Είναι μια καλή περίοδος για να περάσεις όμορφες και ξεκούραστες στιγμές με την οικογένεια και τον σύντροφό σου. Ο ρομαντισμός και ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη τους αυτήν την περίοδο με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά. Πρόσεξε μόνο να μην αναλώνεσαι σε άλλες καταστάσεις και δεν βρίσκεις χρόνο να αφιερώσεις στον σύντροφό σου. Κάνε τις προτάσεις σου και προκάλεσέ τον σε παθιασμένες και ερωτικές στιγμές. Είναι σίγουρο ότι θα σε ακολουθήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν πάλι έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, να ξέρεις ότι είναι στο χέρι σου να τη διώξεις, αρκεί να φαίνεσαι και να είσαι διαθέσιμη στα νέα πρόσωπα που θα γνωρίσεις.

Επαγγελματικές

Οι συνθήκες που θα επικρατήσουν τον Μάρτιο στη δουλειά σου ούτε ιδιαίτερα εύκολες θα είναι, ούτε τα αποτελέσματα των προσπαθειών σου θα είναι απολύτως ικανοποιητικά. Μάλιστα θα πρέπει να είσαι πιο προσεκτική στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου από ό,τι συνηθίζεις, γιατί υπάρχουν πολλές πιθανότητες να δημιουργηθούν εντάσεις που θα αποβούν εις βάρος σου. Αν σκέφτεσαι να ξεκινήσεις κάτι καινούριο, οι οιωνοί θα είναι θετικοί, αρκεί να είσαι συνεπής και μετρημένη. Οικονομικά κινήσου με σύνεση, μην ανοίγεσαι και τακτοποίησε τις υποχρεώσεις σου. Αν σκέφτεσαι να πραγματοποιήσεις κάποιες απαραίτητες αγορές, μην υπερβείς τα χρηματικά περιθώρια που έχεις γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Για σένα ο Μάρτιος φέρνει μια δροσερή πνοή και μία έντονη διάθεση για ζωή. Από τη μία, με τον κυβερνήτη πλανήτη σου Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18, και από την άλλη με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο, από τις 5 του μήνα και μετά, οι επιθυμίες σου για περισσότερα και καλύτερα πράγματα στη ζωή σου αυξάνονται αισθητά. Αυτό σε κάνει να κυνηγάς την αλλαγή με όλες σου τις δυνάμεις. Θα προσπαθήσεις με όλο σου το είναι να ανεξαρτητοποιηθείς και να αποδεσμευτείς από παλαιότερες καταστάσεις, που ένιωθες πως σε κρατούν πίσω και περιόριζαν τις δυνατότητές σου. Στα επαγγελματικά και στα οικονομικά σου, καλή και εφικτή είναι η ανανέωση που προσδοκάς και η εναρμόνιση με νέες μεθόδους, αλλά μην το παρακάνεις και μην ξεχάσεις παλιές, καλές συνταγές, που μέχρι τώρα ανταποκρίνονταν στις ανάγκες σου. Έχε στο μυαλό σου πως η αλλαγή θα πρέπει να γίνει σιγά σιγά για να είναι ουσιαστική και μόνιμη. Η αναζήτηση καινούριων εμπειριών στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων θα αποδειχθεί το κύριο μέλημά σου μέσα στο Μάρτιο. Αυτό θα γίνει αρκετά ομαλά στην περίπτωση όπου δεν βρίσκεσαι ήδη σε κάποια σχέση ή δεν έχεις φτιάξει ακόμη τη δική σου οικογένεια. Σε αντίθετη περίπτωση, καλό θα ήταν να ψάξεις για καινούριες εμπειρίες, χωρίς να απομονώνεις και να κρατάς απέξω τους ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνδέσει πλέον την ζωή σου.

Ζητήματα καρδιάς

Η γοητεία σου αυτόν το μήνα θα είναι ιδιαίτερα ενισχυμένη και θα καταπλήξεις το ταίρι σου με τη βοήθεια της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου, από τις 5 του μήνα και μετά. Απόφυγε στο τέλος του μήνα να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που μπορεί να έχεις στη σχέση σου και φρόντισε να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου, προγραμματίζοντας μία απόδραση μαζί του. Κι αν πάλι είσαι σε φάση που ψάχνεσαι, μην κάθεσαι άλλο με σταυρωμένα τα χέρια και να ξέρεις ότι όποιος γυρίζει... γνωρίζει!!!

Επαγγελματικές

Αυτόν το μήνα τα νεύρα σου θα ισορροπούν σε τεντωμένο σκοινί και θα χρειαστεί να κάνεις τα αδύνατα δυνατά, ώστε να μην παραδόσεις τα όπλα αμαχητί. Είναι πολύ πιθανό η απογοήτευση να διαδέχεται την επιτυχία, είτε λόγω της ασυνεννοησίας που θα επικρατεί, είτε εξαιτίας αντικρουόμενων συμφερόντων που θα έχεις με τους συνεργάτες σου ή που θα νομίζεις πως έχεις. Πρόσεξε τώρα τυχόν συμφωνίες, άφησε κατά μέρος τις λύσεις του ποδαριού και συνεργασίες, γιατί σε τέτοιους καιρούς, εκτός από τα απρόοπτα, βγαίνουν στην επιφάνεια και διαφορετικές αντιλήψεις ή συμφέροντα, οπότε έρχεται μοιραία η σύγκρουση. Από τα μέσα του μήνα και μετά, το πλανητικό σκηνικό θα σε στηρίξει έντονα στην υλοποίηση των στόχων σου και θα σε προστατεύσει σε μεγάλο βαθμό από τους ανταγωνιστές σου που θα παραμονεύουν σε κάθε σου στραβοπάτημα. Από τις 20 του μήνα, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Κριού, θα σου δοθεί η ευκαιρία να αναπτύξεις συνεργασίες, οι οποίες θα αποδειχθούν ωφέλιμες, και τώρα και στο μέλλον. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις σημαντικές αγοραπωλησίες και έχε τα μάτια σου δεκατέσσερα, σχετικά με την τακτοποίηση των οφειλών και λογαριασμών σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι καταστάσεις γύρω σου τις ημέρες του Μαρτίου γίνονται πιο ευνοϊκές με την επιστροφή του Δία σε κανονική πορεία από το ζώδιό σου, από τις 6 του μήνα και μετά. Οι αδυναμίες που σε ταλαιπωρούσαν μέχρι τώρα και δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς όπως θα ήθελες ανήκουν στο παρελθόν και πολλά από τα σχέδια που παρέμεναν σε παύση μπορούν πλέον να μπουν σε διαδικασία υλοποίησης με ταχύτατους ρυθμούς. Με λίγα λόγια, αισθάνεσαι καλά και αυτό είναι κάτι που φαίνεται και στο πρόσωπο, αλλά και στις ενέργειές σου. Στα επαγγελματικά σου, στη διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του μήνα, κάποια εμπόδια θα κάνουν την εμφάνισή τους και ίσως βρεθείς σε δύσκολη θέση, προκειμένου να κρατήσεις τον έλεγχο των καταστάσεων. Το πλανητικό σκηνικό είναι δυσαρμονικό για εσένα και οι επιτυχίες που ονειρεύεσαι δεν έχουν έρθει ακόμη. Ωστόσο, πολύ όμορφα πράγματα προβλέπονται στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Ιχθύων. Σε περιμένουν νέες γνωριμίες, αλλά και ουσιαστική ανανέωση στις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου.

Ζητήματα καρδιάς

Μπορείς να μιλήσεις με τον άνθρωπό σου για κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σας. Για να πετύχεις αυτά που θέλεις, φρόντισε να κρατήσεις χαμηλούς τόνους και με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από το ζώδιο του Υδροχόου από τις 5 του μήνα και μετά, θα δεις ότι όλα θα πάνε καλά.
Αν είσαι single φρόντισε να μην έχεις παράλογες απαιτήσεις για να βρεις ταίρι. Μπορείς, με αρκετή διαλλακτικότητα και τη λογική που διαθέτεις, να κρίνεις και να κάνεις τη σωστή γνωριμία!

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου τις πρώτες μέρες του μήνα πρέπει να κινείσαι με πολλή προσοχή, γιατί με τον Δία να εξακολουθεί να κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου μέχρι τις 6, η ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου θα είναι καθημερινό φαινόμενο. Καθυστερήσεις και κάποια μικρά προβλήματα που θα σου παρουσιαστούν δεν πρέπει να σε αγχώνουν καθόλου, γιατί έτσι όπως ήρθαν, έτσι γρήγορα και θα φύγουν. Από εκεί και μετά όμως, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν θα τις περιμένεις και τότε μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα και συνεργασίες για να μπορέσεις να πετύχεις τους στόχους σου. Τα οικονομικά σου αυτόν το μήνα χρειάζονται αρκετή προσοχή, καθώς βγαίνουν στην επιφάνεια έξοδα που δεν τα περίμενες. Το δεύτερο μισό του Μαρτίου φρόντισε να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν μέχρι τώρα. Τις τελευταίες μέρες του μήνα απόφυγε να κάνεις περιττά έξοδα και αγορές, γιατί θα έχεις την τάση να βγαίνεις εκτός προϋπολογισμού.

ΛΕΩΝ

Ο Μάρτιος αποδεικνύεται αρκετά ήπιος για σένα. Ο βαθμός συνεννόησής σου αυξάνεται κατά πολύ, με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο έως τις 18 του μήνα, και αυτό σου επιτρέπει να αποκομίζεις πολύ περισσότερα μέσα από τις συνεργασίες σου και σε βοηθά σημαντικά να είσαι πολύ πιο εύστοχη στις αποφάσεις σου. Εκτός αυτού, με την Αφροδίτη να κινείται στο ίδιο ζώδιο από τις 5 και μετά, θα μπορέσεις να οργανώσεις καλύτερα τις υποχρεώσεις σου και να προετοιμάσεις το έδαφος, οργανώνοντας τα επαγγελματικά βήματά σου και εξασφαλίζοντας στον εαυτό σου μία ομαλή πορεία για τις ημέρες που θα έρθουν. Ο Ήλιος εισέρχεται στον Κριό στις 20 Μαρτίου, ημερομηνία σημαντική για σένα, προκειμένου να επανεξετάσεις τα σχέδιά σου και να σκεφτείς τρόπους υλοποίησης των στόχων σου. Στα προσωπικά, θα υπάρξουν αρκετές γνωριμίες, που είναι πολύ πιθανόν να εξελιχθούν σε όμορφες φιλίες, ενώ ανάμεσά τους ίσως κρύβεται και ο άνθρωπος που θα κάνει για σένα τη διαφορά στον συναισθηματικό σου τομέα.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα έχεις κάποια ερωτηματικά για το πώς αντιμετωπίζει ο σύντροφος σου ορισμένες καταστάσεις. Μην κρατάς τίποτα μέσα σου και μίλα μαζί του για τις έννοιες και τους προβληματισμούς σου. Με τα κατάλληλα επιχειρήματα από τη μεριά σου, θα σε κατανοήσει και θα προσπαθήσει να σε ηρεμήσει με ουσιαστικές πράξεις. Κι αν είσαι μόνη, κάνε λίγη ακόμη υπομονή και αυτό που περιμένεις δεν θα αργήσει να χτυπήσει την πόρτα της καρδιάς σου.

Επαγγελματικές

Από τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχεις μεγάλη δυναμικότητα και πολύ καλές ιδέες για τη βελτίωση της δουλειάς σου. Αυτόν το μήνα και ιδιαίτερα από τις 5 και μετά, επιχείρησε να κάνεις αλλαγές, βάλε κάποιο σχέδιο σου σε εφαρμογή, έκφρασε τις ιδέες σου με το μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις και διεκδίκησε την αύξηση που θέλεις, χωρίς φόβο, αλλά με πολύ πάθος! Δώσε τώρα προτεραιότητα στη λύση των όποιων οικονομικών προβλημάτων σου και θα έχεις θετικά αποτελέσματα. Οι νέες συνεργασίες και συναναστροφές θα σου δώσουν διεξόδους και θα σε απαλλάξουν από ένα μόνιμο βάρος, που αντιμετωπίζεις καιρό στο χώρο της εργασίας σου, είτε είναι κάποιο πρόσωπο είτε μία αρμοδιότητα που δεν λέει με τίποτα να διεκπεραιωθεί. Κοντά στις ημέρες της Πανσελήνου, που θα πραγματοποιηθεί στις 16, στην Παρθένο, πρόσεξε προτάσεις που μπορεί να σου κάνουν, γιατί μπορεί να κρύβουν παγίδες. Τα οικονομικά σου έχουν τη δυνατότητα να αυξηθούν, αλλά πρέπει να κάνεις και εσύ κινήσεις προς αυτή τη μεριά και να μην κάθεσαι με τα χέρια σταυρωμένα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει φορτωμένο με πολλά θέματα, πολλών και διαφορετικών ειδών. Η επιστροφή του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου, από την 1η του μήνα και μετά, θα κάνει τις υποχρεώσεις σου να μείνουν σε λογικά επίπεδα για αρχή και αυτό είναι κάτι το οποίο θα σου δημιουργήσει την ψευδαίσθηση ότι έχεις αρκετό χρόνο και για άλλες δραστηριότητες, που παλαιότερα δεν ήσουνα σε θέση να κάνεις. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού, θα χρειαστεί να προσέξεις λίγο περισσότερο κάποιες εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν με ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Αν δεν προσπαθήσεις να κρατήσεις κάπως τις ισορροπίες και να ρίξεις τους τόνους, ίσως φτάσεις στα άκρα μαζί τους και σε καταστάσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις που εξελίχθηκαν κατ’ αυτόν τον τρόπο. Κοντά στην Πανσέληνο, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 16, τα θέματα που παραμένουν ανοιχτά στα επαγγελματικά σου είναι αρκετά και δύσκολα αντιμετωπίσιμα. Με τον Ερμή να εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων δύο μέρες μετά, η περίοδος δεν είναι κατάλληλη για διορθωτικές κινήσεις και επίλυση προβλημάτων.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα μην ξεχνάς πως η Αφροδίτη θα κινείται στον Υδροχόο από τις 5 του μήνα, γι’ αυτό μην απομακρύνεσαι πολύ από τον κύκλο των αγαπημένων σου ανθρώπων. Είναι κατάλληλη περίοδος να γοητεύσεις όσους θέλεις και να λύσεις διαφωνίες και προβλήματα. Διώξε τα σύννεφα που έχουν εμφανιστεί στη σχέση σου και η ισορροπία και η ηρεμία πολύ γρήγορα θα σε «αγκαλιάσουν» ξανά. Μπορείς να τα πας πολύ καλά στη σχέση σου, αν συγκρατείς τα νεύρα σου και δεν λες λόγια που μπορεί να στεναχωρούν τον σύντροφό σου. Πάντα ξέρεις να χειρίζεσαι τα πράγματα, απόφυγε λοιπόν τώρα να δημιουργήσεις κάποιο πρόβλημα. Όσο για σένα που είσαι σε φάση αναζήτησης, κάποιο μήνυμα από άτομο του ερωτικού σου παρελθόντος θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα και θα τονώσει το πεσμένο σου ηθικό. Ένδωσε στις προκλήσεις του και μην σκέφτεσαι την αυριανή μέρα. Ζήσε τη στιγμή!

Επαγγελματικές

Στη δουλειά σου, από τις πρώτες μέρες του μήνα θα πρέπει να δείξεις ιδιαίτερο ενδιαφέρον, γιατί τα πράγματα δεν θα έρχονται όπως τα θέλεις. Λόγω της ανάδρομης πορείας του Άρη στο Ζυγό που θα σε επηρεάζει, θα υπάρχουν μπερδέματα και μια δυσκολία στην επικοινωνία με τους συνεργάτες σου, γεγονός που θα σε φέρνει αρκετές στιγμές στα όριά σου. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στο τρίπτυχο “δουλειά-υπευθυνότητα-εγρήγορση”. Μόνο έτσι θα μπορέσεις να τα πετύχεις όλα χωρίς κανένα πρόβλημα. Από τα μέσα του μήνα και μετά, θα σου παρουσιαστούν ευκαιρίες που δεν πρέπει να αφήσεις να περάσουν, γιατί είναι καλές για το μέλλον της δουλειάς σου. Στα οικονομικά σου, ο μήνας θα είναι εξαιρετικά άστατος και ως τέτοιος δεν θα σου επιτρέψει να κρατήσεις τις σωστές ισορροπίες. Κάποια έξτρα έξοδα θα εμφανιστούν στο προσκήνιο και, για να φανείς συνεπής, θα πρέπει να βάλεις απαραίτητα προτεραιότητες.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάρτιος χρήζει της προσοχής σου καθώς με τον Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από το ζώδιό σου την 1η του μήνα, ο μήνας θα προκαλέσει αρκετά σκαμπανεβάσματα στη ζωή σου. Τώρα θα χρειαστεί να αποδείξεις την μαχητικότητά σου και να αντιμετωπίσεις με θάρρος τις δυσκολίες που θα κάνουν την εμφάνισή τους. Λογικά, σε αυτόν τον τομέα δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα, διότι σπάνια στερείσαι δύναμης και τόλμης. Τα προβλήματα που θα προκύψουν, θα έχουν να κάνουν με τον ανταγωνισμό που θα συναντήσεις και τις μεθόδους που θα χρησιμοποιήσουν οι τρίτοι για να σε βγάλουν εκτός στόχων. Η οξυδέρκεια και η προνοητικότητά σου είναι επιβεβλημένες για να σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση που πιθανόν να βρεθείς. Ο τομέας των επαγγελματικών απαιτεί σωστή στρατηγική και αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί μόνο αν γνωρίζεις καλά ποιους έχεις στο πλευρό σου.

Ζητήματα καρδιάς

Στα αισθηματικά σου, ο μήνας προβλέπεται αρκετά δύσκολος, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Άρη στο ζώδιό σου, και καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσεις κάποια πράγματα στους αγαπημένους σου ανθρώπους, ως προς το χρόνο που θα είσαι σε θέση να τους διαθέσεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να αποφύγεις τις εντάσεις μεταξύ σας. Ωστόσο, με την Αφροδίτη να καταλαγιάζει το κλίμα ανάμεσα σε σένα και τον σύντροφό σου από τις 5 του μήνα και μετά, θα έχεις μία σχετική εύνοια για να τον προσεγγίσεις και με ερωτικά τεχνάσματα, να τον υποτάξεις στις επιθυμίες σου. Οι singles του ζωδίου να περιμένετε κατακτήσεις και πρόσκαιρα φλερτ, αμφιβόλου διάρκειας μεν, αλλά αρκετά ευχάριστα.

Επαγγελματικές

Η δουλειά σου, αυτόν το μήνα θα κινηθεί καλά σε γενικές γραμμές. Από τις πρώτες μέρες θα δεις ότι μπορεί να υπάρχει ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μερικά θέματα που θέλεις να προωθήσεις στη δουλειά σου, ίσως να μην εξελίσσονται. Αυτό θα είναι τελείως προσωρινό και θα κρατήσει για το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Από εκεί και μετά, τα πράγματα θα αρχίσουν να βελτιώνονται αισθητά και θα δεις τις καταστάσεις να βελτιώνονται. Θα έχεις όλες τις ευκαιρίες να τακτοποιήσεις ζητήματα που έχουν αναβληθεί στο παρελθόν. Τώρα ο δυναμισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα μπορέσει να σε βγάλει από πολλές δυσκολίες που έχεις μέχρι τώρα. Στα οικονομικά, έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις άμεσα. Βάλε πρόγραμμα και δες τι είναι αυτά που πρέπει να τακτοποιήσεις, για να μπορέσεις να ηρεμήσεις από το άγχος που έχεις. Από τις 20 και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Κριού, μπορείς να κάνεις καινούρια ξεκινήματα, καθώς και να τακτοποιήσεις γραφειοκρατικά, νομικά, φορολογικά και ακίνητης περιουσίας θέματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Με τον Κρόνο να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο ξεκίνημα του μήνα στο ζώδιό σου ξεκαθάρισε το παρελθόν και όλα τα στραβά που κουβαλά μαζί του και επαναπροσδιόρισε τους στόχους σου. Ο Ερμής στο ζώδιό του Υδροχόου μέχρι τις 18 του μήνα, σου δίνει τη δυνατότητα, λίγο ως πολύ, να προχωρήσεις στις απαραίτητες αλλαγές, αρκεί να εκμεταλλευτείς την εύνοιά του και τις ευκαιρίες που κρύβει. Έχε υπόψη σου πως όσο περνάει ο καιρός και αφήνεις τις καταστάσεις γύρω σου ως έχουν, αργότερα θα αποδειχθεί πολύ δύσκολο να καταφέρεις να αντιστρέψεις το κλίμα. Στα επαγγελματικά και τα οικονομικά σου τα πράγματα πάνε καλά. Αν και οι απαιτήσεις σου μείνουν σε λογικά επίπεδα, τότε και οι στόχοι για αλλαγή και ανανέωση, με τις καλές επιρροές που δέχεσαι από τον ορθόδρομο Δία στον Καρκίνο από τις 6 του μήνα και μετά, θα υλοποιηθούν πολύ πιο εύκολα και πολύ πιο γρήγορα. Οι όποιες αλλαγές λάβουν χώρα πάντως, θα πρέπει να εξετάζονται προσεχτικά από εσένα, ως προς την ορθότητά τους.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα με την Αφροδίτη σύμμαχό σου από το ζώδιο του Υδροχόου, από τις 5 του μήνα και μετά, προσπάθησε να κάνεις αλλαγές, στηριζόμενη στις δικές σου δυνάμεις, ώστε να έχεις τα καλύτερα αποτελέσματα. Μη φορτώνεις τις ευθύνες σου σε γνωστούς και φίλους, γιατί δεν είναι αυτοί αρμόδιοι για τη δική σου ζωή. Επίσης μην ταλαιπωρείς τον σύντροφό σου με τα ίδια και τα ίδια, γιατί έχει και αυτός τα όρια του και κάποια στιγμή μπορεί να εκραγεί εις βάρος σου. Ακόμα κι εσύ που είσαι ακόμα στην αναζήτηση του άλλου σου μισού, κυνήγησέ το με όσα μέσα διαθέτεις και να είσαι σίγουρη ότι ο χρόνος θα δικαιώσει τις προσπάθειές σου.

Επαγγελματικές

Ο Μάρτιος ευνοεί σημαντικά τα σχέδια σου, καθώς ενισχύει τη διάθεσή σου να αγωνιστείς για την εφαρμογή τους. Με τον Δία να επιστρέφει σε κανονική πορεία στον Καρκίνο, από τις 6 του μήνα και μετά, θα έχεις έμπνευση και κριτικό πνεύμα για να καταλάβεις ποιος είναι ο σωστός τρόπος να κινηθείς. Ακόμη, άτομα που σε πιστεύουν θα σταθούν στο πλάι σου, όταν τα χρειαστείς. Αν έχεις δική σου επιχείρηση, η πελατεία σου θα αρχίσει να μεγαλώνει, ενώ αν ψάχνεις εργασία δεν αποκλείεται να βρεις την ιδανικότερη για σένα, με σημαντικές οικονομικές απολαβές. Στα οικονομικά σου, για το πρώτο μισό του μήνα θα υπάρξουν κάποιες καθυστερήσεις με χρέη που σου οφείλουν, γεγονός που δεν θα σου επιτρέψει να κάνεις όλα όσα επιθυμείς, αλλά μην απογοητευτείς, γιατί πολύ γρήγορα θα τα πάρεις. Ο Ήλιος, που εισέρχεται στον Κριό από τις 20 Μαρτίου και μετά, σηματοδοτεί μία νέα περίοδο για σένα και ένας σημαντικός κύκλος ανοίγεται μπροστά σου στον τομέα της καριέρας σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτόν το μήνα, δείχνεις αποφασισμένη να έρθεις σε απευθείας σύγκρουση με ανθρώπους και καταστάσεις που έως τώρα είτε άμεσα είτε έμμεσα, δεν σου επέτρεπαν να κινηθείς στους ρυθμούς που επιθυμούσες. Ωστόσο, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Ζυγού για όλο αυτό το διάστημα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτική και να ασκείς πίεση στα σημεία και στο χρόνο που πρέπει, διαφορετικά το μόνο που θα σου μείνει στο τέλος, είναι οι αρνητικές συνέπειες μιας ανώφελης σύγκρουσης. Με τον Ερμή να κινείται στον Υδροχόο μέχρι τις 18 και τις καλές επιρροές που σου στέλνει ο πλέον ορθόδρομος κυβερνήτης σου Δίας από τον Καρκίνο, από τις 6 και μετά, φτιάξε τα πλάνα σου και, με υπομονή και επιμονή, βάλε τα σε εφαρμογή. Αν κινηθείς έξυπνα, πολλά πράγματα θα αλλάξουν προς το καλύτερο, χωρίς αυτό να σημαίνει πως οι προσπάθειές σου θα είναι εντελώς αναίμακτες. Με τον καιρό θα έρθουν όλα όσα έχεις βάλει στόχο.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα στα προσωπικά σου δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές. Οι ημέρες, με την Αφροδίτη να κινείται στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, είναι κατάλληλες για να περάσεις χρόνο με την οικογένεια και τους φίλους σου. Προσέγγισέ τους όσο το δυνατόν περισσότερο, διατηρώντας όμως ταυτόχρονα την ανάγκη σου να χαράξεις κάποιες φορές την δική σου, ανεξάρτητη πορεία. Ο σύντροφός σου τώρα θα είναι πιο θερμός μαζί σου, αλλά και πιο ανεχτικός και υπομονετικός στις απαιτήσεις σου. Μπορείς άνετα να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα μαζί του, αφήνοντας πίσω σου ό,τι σε έχει στενοχωρήσει από την συμπεριφορά του. Οι singles μπορείτε να ενδώσετε σε προκλήσεις που θα σας γίνουν από κάποια φιλικά σας πρόσωπα, γιατί στην πραγματικότητα δεν έχετε τίποτα να χάσετε, αν δοκιμάσετε ένα ερωτικό ξεκίνημα μαζί τους.

Επαγγελματικές

Στον τομέα των επαγγελματικών σου, τον Μάρτιο θα επικρατεί μια κατάσταση που θα σε αγχώνει και θα σε προβληματίζει. Τις πρώτες μέρες του μήνα θα διαπιστώσεις να δυσκολεύει η επαφή με τους συνεργάτες σου, αφού άλλα πράγματα θα λες εσύ, άλλα θα καταλαβαίνουν αυτοί από την μεριά τους, με αποτέλεσμα να ξοδεύετε αρκετό χρόνο από την παραγωγικότητα σας σε ανούσιες λεπτομέρειες. Κράτα διπλωματική στάση και μην περιμένεις θαύματα. Από τις 6 του μήνα και μετά όμως, διορθώνονται αισθητά τα πράγματα και θα μπορείς να κάνεις συναντήσεις, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τα πολλά ταλέντα που έχεις! Τα οικονομικά προβλήματα συνεχίζονται κι εσύ βρίσκεσαι σε συνεχές τρέξιμο, για να μπορέσεις να προλάβεις τις υποχρεώσεις σου. Τακτοποίησε κάποιες παλιές υποθέσεις που σε προβληματίζουν και μην κάνεις αρνητικές σκέψεις, φτιάχνοντας “σενάρια” στο μυαλό σου. Μέχρι το τέλος Μαρτίου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου, όπως και καινούρια ξεκινήματα, που θα σου φέρουν κέρδη στο μέλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Μάρτιος με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στο φιλικό για σένα ζώδιο του Καρκίνου από τις 6 του μήνα, σου δίνει μια πιο ανάλαφρη διάθεση, ενισχύοντας ταυτόχρονα μέσα σου ένα αίσθημα αυτονομίας και ρήξης με παλιές, αδιέξοδες καταστάσεις. Αυτό θα προωθήσει σε μεγάλο βαθμό τα σχέδιά σου, αλλά με την έναρξη της ανάδρομης πορείας του κυβερνήτη σου Κρόνου από τις 2 του μήνα και μετά από το ζώδιο του Σκορπιού, θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή αυτοσυγκράτηση και προσοχή, ώστε να μην χάσεις το μέτρο και να μην οδηγηθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις ενθουσιασμού. Πάντως, για ακόμη μία φορά διαθέτεις τον απαραίτητο δυναμισμό και την ενέργεια για να προωθήσεις τα σχέδιά σου. Ο ενθουσιασμός που σου προσφέρει η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 και μετά, θα σε κάνει σίγουρα ευρηματική και πρόθυμη να ξεκινήσεις πολλά, καινούρια πράγματα. Πρόσεχε όμως ιδιαίτερα στα μέσα του μήνα, με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο της Παρθένου, και ζήτα τη βοήθεια των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι, διαφορετικά υπάρχει μεγάλη πιθανότητα οι προσπάθειές σου να αποδειχτούν μάταιες. Η ανανέωση, που αισθάνεσαι πως είναι επιβεβλημένο να φέρεις στην ζωή σου, είναι λογικό να κάνει την εμφάνισή της και στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων. Αυτό θα φέρει πολλές νέες γνωριμίες, αλλά θα θέσει και σε διαφορετικές βάσεις παλαιότερες σχέσεις και συνεργασίες σου από τις 18 του μήνα και μετά, που ο Ερμής θα κάνει την είσοδό του στο ζώδιο των Ιχθύων.

Ζητήματα καρδιάς

Η κατάσταση στη σχέση σου αυτόν το μήνα θα είναι κάπως αντιφατική. Αφενός η Αφροδίτη από τον Υδροχόο θα σου δίνει γοητεία και ερωτισμό, από τις 5 του μήνα και μετά, και αφετέρου ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό θα σε κάνει να τα βάζεις με το ταίρι σου, χωρίς τις περισσότερες φορές να υπάρχει ιδιαίτερος λόγος. Κινήσου λοιπόν με ενδιαφέρον και ερωτισμό απέναντί του και μην δώσεις σημασία σε καταστάσεις που δεν έχουν σημασία για σένα και τη σχέση σου. Έτσι, θα μπορέσεις να περάσεις πολύ καλά με τον σύντροφό σου, χωρίς φασαρίες και προβλήματα. Με την ευκαιρία της Καθαρής Δευτέρας, αλλά και την αργία του Ευαγγελισμού, κάνε τις προτάσεις σου, ώστε να ξεχαστείς από το άγχος της καθημερινότητας, και θα περάσεις πολύ καλά. Αν ανήκεις στην κατηγορία των singles, τότε ανήκεις στους ιδιαίτερα ευνοημένους του μήνα, όχι επειδή πρόκειται να βρεις το άλλο σου μισό, αλλά λόγω του ότι δεν θα έχεις και αισθηματικά προβλήματα να σε απασχολούν εκτός των άλλων, και θα περάσεις ζωή χαρισάμενη, αφού θα μπορείς να βγαίνεις, να διασκεδάζεις και να μην δίνεις αναφορά σε κανέναν!

Επαγγελματικές

Αυτόν το μήνα με τη δουλειά σου τα πας καλά και μπορείς να τα πας και καλύτερα. Στις αρχές του Μάρτη θα πρέπει να προσέχεις σε ό,τι αφορά στα καινούρια ξεκινήματα που θέλεις να κάνεις. Το πλανητικό σκηνικό θα φέρει μία σχετική ασυνεννοησία με τους συνεργάτες σου και μυστικά και ψέματα που θα βγουν στην επιφάνεια θα σε μπερδέψουν και θα σε αποσυντονίσουν, όσον αφορά την τιμιότητα και εχεμύθεια των συνεργατών σου. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο όμως, θα έχεις δυναμικότητα και ενεργητικότητα για να ξεπεράσεις πολλά λάθη στη δουλειά σου, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα τα καταφέρεις πολύ καλά και θα μπορείς να κάνεις νέες συνεργασίες. Στα οικονομικά πρέπει να προσέχεις αρκετά, γιατί θα έχεις την τάση να κάνεις πολλά έξοδα και περιττές αγορές. Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιο του Ζυγού, θα φέρει στην επιφάνεια κάποια έξοδα που δεν τα περίμενες και θα πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα. Το ευχάριστο είναι πως μέχρι τέλος του μήνα θα έχεις τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις που σε άγχωναν και τα οικονομικά σου θα είναι σε ένα καλό, σύμφωνα με τα δεδομένα της εποχής, επίπεδο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος είναι ιδανικός μήνας για να πάρεις πρωτοβουλίες, που δεν είχες τολμήσει να πάρεις ως τώρα. Με τον Ερμή μέχρι τις 18 και την Αφροδίτη από τις 5 και μετά στο ζώδιό σου, έχει έρθει πλέον ο καιρός να φανείς πιο δραστήρια και να εκμεταλλευτείς τις δυνάμεις που κρύβονται μέσα σου. Το κλίμα που θα δημιουργηθεί τώρα στους σημαντικότερους τομείς της καθημερινότητάς σου θα είναι αρκετά θετικό, γεγονός που θα σου επιτρέψει να μην συναντήσεις πολλά εμπόδια και να αποφύγεις τις παγίδες, που μπορεί να σε αναγκάσουν να κάνεις βήματα προς τα πίσω. Συνεπώς, αυτό που χρειάζεται είναι να διοχετεύσεις σωστά την ενέργειά σου, προωθώντας περισσότερο τα ατομικά σου σχέδια, σε σύγκριση με προηγούμενες περιόδους. Ιδέες και πλάνα που παρέμεναν ως τώρα στο μυαλό σου, μπορούν επιτέλους να έρθουν στο προσκήνιο και να τεθούν σε δοκιμασία.

Ζητήματα καρδιάς

Αυτόν το μήνα μην αφήνεις τους άλλους να εκμεταλλεύονται την υποχωρητικότητά σου και μην επιτρέπεις να συνεχίζονται κάποιες καταστάσεις που σε στεναχωρούν. Μίλα στους κοντινούς σου ανθρώπους ξεκάθαρα και ειλικρινά, γιατί το πιο πιθανό είναι να σε καταλάβουν και να προσαρμόσουν ανάλογα την συμπεριφορά τους. Στα μέσα του μήνα, που θα πραγματοποιηθεί η Πανσέληνος στο ζώδιο της Παρθένου, θα πρέπει να οπλιστείς με υπομονή και να είσαι προσεχτική σε ό,τι κάνεις και λες στον σύντροφό σου. Το ενδεχόμενο να υπάρξουν παρεξηγήσεις και εντάσεις είναι πιθανό, ανεξάρτητα από το ότι γρήγορα θα υπάρξει άμβλυνση. Η επικοινωνία και η συνεννόηση θα είναι δύσκολη. Από τις 20 του μήνα και μετά, που ο Ήλιος θα κάνει την είσοδό του στον Κριό, θα υπάρχει έντονος ερωτισμός, με κυριαρχία του ερωτικού πάθους, που θα απαλύνει αρκετά τα αρνητικά συναισθήματα που είχαν προηγηθεί. Αν ανήκεις στους singles, προσπάθησε να εξισορροπήσεις το συναίσθημα με τη λογική σου και μην αφήσεις τις ευαισθησίες να σε παρασύρουν σε λάθος δρόμο ή λάθος άνθρωπο.

Επαγγελματικές

Τον Μάρτιο στη δουλειά σου, σε γενικές γραμμές θα πας πολύ καλά, ιδίως αν κάνεις τους σωστούς χειρισμούς. Από τις 5 του μήνα και μετά, που η Αφροδίτη θα σε επισκεφτεί, μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα που μέχρι τώρα μπορεί να κρατούν πίσω τα σχέδιά σου και να αρχίσεις να τα υλοποιείς. Σε κάθε περίπτωση, φρόντισε να διεκπεραιώσεις όλες σου τις αρμοδιότητες, πριν αναλάβεις καινούριες και μην μπαίνεις στο στόχαστρο των ανταγωνιστών σου, τώρα που οι καιροί είναι δύσκολοι. Στα οικονομικά σου, από τις πρώτες ημέρες του Μαρτίου, με τον Άρη να κινείται ανάδρομα στο Ζυγό, θα πρέπει να προσέχεις, γιατί θα σε πιάσουν οι σπατάλες σου και θα βγεις εκτός προϋπολογισμού. Ιδιαίτερα ευνοϊκές ημέρες για την αύξηση των εσόδων σου είναι το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα και μπορείς τότε να κάνεις συζητήσεις για καινούργια ξεκινήματα και συνεργασίες, που θα σου φέρουν κέρδη που δεν τα περιμένεις.

ΙΧΘΕΙΣ

Ο ερχομός του Μαρτίου θα σε βρει με πολλά πράγματα να αλλάζουν έντονα για εσένα. Με τον Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στο Ζυγό, από την 1η του μήνα και μετά, θα αισθάνεσαι πως οι καταστάσεις γύρω σου γίνονται λίγο πιο αβέβαιες, πράγμα που πηγάζει από το γεγονός πως δεν μπορείς να φέρεις εύκολα εις πέρας κάποιες από τις υποθέσεις σου. Αυτό, σε συνδυασμό με την ανάδρομη πορεία του Κρόνου από τον Σκορπιό, από τις 2 και μετά, δεν αποκλείεται να σου δημιουργήσει αρκετό εκνευρισμό και να χαλάσει το καλό κλίμα, που έχεις τόσο πολύ ανάγκη. Ο Ερμής μέχρι τις 18 στον Υδροχόο θα δυσκολέψει τις επικοινωνίες σου και πρέπει να καταβάλλεις αρκετή προσπάθεια, για να διατηρηθούν οι ισορροπίες και μέσα σου, αλλά και με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου. Επαγγελματικά και οικονομικά, με την Πανσέληνο να λαμβάνει χώρα στις 16 στο ζώδιο της Παρθένου, θα βρεθείς κάπως μετέωρη και θα χρειαστεί να επιδείξεις αρκετή επιμονή και υπομονή, για να μπορέσεις να βγεις νικήτρια σε ό,τι έχει να κάνει με την υλοποίηση των επαγγελματικών σου στόχων. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, με τον Ερμή να επισκέπτεται το ζώδιό σου, η οικογένεια και ο σύντροφός σου είναι οι μόνοι άνθρωποι που μπορούν να σου δώσουν το στήριγμα που χρειάζεσαι τόσο αυτή την δύσκολη περίοδο της ζωής σου. Προστάτεψε όσο το δυνατόν περισσότερο των τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, γιατί είναι εφικτό να βρεις τις ιδανικές λύσεις σε πολλά ζητήματα που θα προκύψουν.

Ζητήματα καρδιάς

Στα αισθηματικά σου, στο ξεκίνημα του μήνα θα κληθείς να αντιμετωπίσεις προβλήματα στην ήδη υπάρχουσα σχέση σου, με ορατό το ενδεχόμενο ή την απειλή του χωρισμού ή της απομάκρυνσης. Αν διατηρείς παράλληλο δεσμό, καλύτερα να τον διακόψεις όσο είναι νωρίς, γιατί είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα αποκαλυφθεί και θα σε φέρει σε πολύ δυσμενή θέση. Πάρε λοιπόν τα μέτρα σου και προσπάθησε να διαφυλάξεις αυτό που έχεις. Το δεύτερο μισό του Μαρτίου τα πράγματα θα έχουν ξεκαθαρίσει και εσύ, πιο ικανοποιημένη και ασφαλής, θα επιδιώξεις να ανανεώσεις τη σχέση σου, κάνοντας κάτι διαφορετικό από την προηγούμενη περίοδο. Μην διστάσεις να το κάνεις, όσο κι αν το οικονομικό κόστος σε περιορίζει. Υπάρχουν πολλές εναλλακτικές που σε αφορούν και μπορείς να διαλέξεις! Αν τώρα ανήκεις στην κατηγορία των singles του ζωδίου και επιχειρήσεις αυτό το διάστημα να ξεκινήσεις κάποια σχέση, καλό θα ήταν να είσαι ιδιαίτερα προσεχτική και να μην ενθουσιαστείς αμέσως, αλλά να δώσεις χρόνο, για να δεις αν πραγματικά είναι όλα τόσο καλά, όσο φαίνονται.

Επαγγελματικές

Τα επαγγελματικά σου είναι ένας τομέας που θα έχει μέτρια εξέλιξη αυτόν τον μήνα. Αυτό συμβαίνει γιατί πολλοί θα είναι οι ανταγωνιστές και οι εχθροί, που θα διεκδικήσουν τη δουλειά σου ή θα προσπαθήσουν να βάλουν εμπόδια στην πορεία της. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα αποτύχεις, αλλά σίγουρα σημαίνει ότι σε πολλά σημεία θα έχεις καθυστερήσεις και εμπόδια, που θα σε επιβραδύνουν. Τα οικονομικά σου θα δεχθούν πιέσεις και αυτό γιατί θα έχεις ανθρώπους, που θα απομυζούν τα έσοδά σου, είτε εκούσια είτε ακούσια. Ταυτόχρονα, η κακοδιαχείριση και οι σπατάλες που συνηθίζεις, θα είναι επίσης ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο. Μερίμνησε να τακτοποιήσεις τα χρέη σου, μην κάνεις περιττές αγορές, μην δανείζεις, και κάτι μπορεί να αποταμιεύσεις ή έστω να μην βγεις εκτός προϋπολογισμού.

staxtopouta
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top