Κασερόπιτα με γιαούρτι χωρίς φύλλο!

0

κάτι τόσο νόστιμο μπορεί να φτιαχτεί τόσο εύκολα και γρήγορα!

Η κασερόπιτα αυτή είναι μια από τις περιπτώσεις εκείνες που απλά δυσκολευόμαστε να πιστέψουμε ότι κάτι τόσο νόστιμο μπορεί να φτιαχτεί τόσο εύκολα και γρήγορα!

Υλικά για 1 μέτριο ταψί
  • 400 γραμμ. κασέρι τριμμένο
  • 150 γραμμ. ρεγκάτο τριμμένο
  • 400 γραμμ. γιαούρτι στραγγιστό, με 2% λιπαρά
  • 150 γραμμ. καλαμποκάλευρο
  • 3 αυγά μεσαίου μεγέθους
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μοσχοκάρυδο
Εκτέλεση

Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200 βαθμούς με αντιστάσεις και λαδώνουμε καλά ένα ταψί μεσαίου μεγέθους.
Σε ένα μεγάλο μπολ ρίχνουμε τα τυριά και το γιαούρτι.
Αλατοπιπερώνουμε σύμφωνα με τη γεύση μας και ανακατεύουμε καλά.
Προσθέτουμε το καλαμποκάλευρο, καθώς και τα αυγά ελαφρώς χτυπημένα και ανακατεύουμε.
Πασπαλίζουμε τέλος το μοσχοκάρυδο και ανακατεύουμε λίγη ώρα ακόμα.
Στρώνουμε την πίτα στο ταψί και ισιώνουμε λίγο την επιφάνειά της με την ανάποδη ενός κουταλιού.
Την ψήνουμε για 45-50′ περίπου, μέχρι να ροδίσει καλά και την αφήνουμε λίγο να κρυώσει προτού την κόψουμε.

theonewithallthetastes
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top