Εγώ, το σπίτι και οι δουλειές που πρέπει να γίνουν...

0

τι σχέση έχει το κάθε ζώδιο με το νοικοκυριό;

Κάποιες τις πιάνει υστερία στην θέα ενός κόκκου σκόνης.. Κάποιες άλλες λατρεύουν το μαγείρεμα αλλά όχι το πλύσιμο των χρησιμοποιημένων κατσαρολικών.. Ενώ κάποιες άλλες προτιμούν να ..χαλαρώνουν ανάμεσα σε ασιδέρωτα ρούχα και άστρωτα κρεβάτια.. Δεν φταίμε εμείς, φταίει το ζώδιο μας που είμαστε όπως είμαστε! 

Ας δούμε λοιπόν τι έχει να μας πει η Αστρολογία για αυτό το ευαίσθητο θέμα..      

ΚΡΙΟΣ 
Η γυναίκα Κριός δε γεννήθηκε δούλα, και ότι είχατε βάλει στο μυαλό σας καλά θα κάνετε να το ξεχάσετε. Βέβαια μια κάποια τάξη την θέλει μέσα στο σπίτι για να μπορεί εύκολο και χωρίς χάσιμο χρόνου να βρει τα πράγματα της, αλλά μέχρι εκεί. Κατά τα άλλα, ας είναι καλά η βοήθεια από μαμά, πεθερά, υπόλοιποι οικογένεια ή απλά από γυναίκα.

ΤΑΥΡΟΣ
Είναι δούλα και κυρά! Θέλει να είναι όλα στην εντέλεια, τα πάντα σε τάξη και «γλυμμένα». Σε διαφορετική περίπτωση δεν βρίσκει ησυχία. Εάν έχει πολλά να κάνει ή εάν δουλεύει και ο χρόνος είναι περιορισμένος, είναι σε θέση να θυσιάζει από τον ύπνο και την ξεκούραση της για να έχει το σπίτι τακτοποιημένο όπως το θέλει αυτή. Η τάξη και η καθαριότητα την ξεκουράζουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Όταν αποφασίσει να κάνει δουλειές, τύπου γενική καθαριότητα, θα ασχοληθεί με τις λεπτομέρειες και σε γενικές γραμμές θα τα κάνει καλά. Το υπόλοιπο χρονικό διάστημα μην φαντάζεστε ότι θα ασχοληθεί και πολύ. Όσα βλέπει η πεθερά. Μια σχετική τάξη θα υπάρχει, και εκείνο γιατί θα προσέχει μην χρειαστεί σύντομα να κάνει γενική ξανά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Για την γυναίκα Καρκίνο το σπίτι της είναι ο προσωπικός της παράδεισος. Παρόλα αυτά, με τις δουλειές δεν το έχει και τόσο. Το νοικοκυριό την κάνει να βαριέται και προτιμάει να περνάει τον ελεύθερο χρόνο της με δραστηριότητες που την ευχαριστούν, παρά να κυνηγάει τις σκόνες.

ΛΕΩΝ
Από τις νοικοκυρές η Λιονταρίνα συγκαταλέγεται στις πιο τακτικές και καθαρές. Θέλει ο χώρος της να είναι πραγματικά και σε βάθος καθαρός και περιποιημένος και το καταφέρνει με επιτυχία, ακόμη και όταν δουλεύει. Η αδυναμία της είναι ο χώρος της κουζίνας και του μπάνιου, όπου θέλει όλα να αστράφτουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Για μια Παρθένο το θέμα είναι πρώτιστα υγιεινής και σε δεύτερη μοίρα έρχεται η τάξη. Είναι ενημερωμένη για κάθε πιθανό κίνδυνο που διατρέχουν οι ένοικοι του σπιτιού από ενδεχόμενα μικρόβια και ξέρει τον κατάλληλο τρόπο να τα εξουδετερώνει. Ξοδεύει πολύ από τον χρόνο και την ενέργεια της στο να καθαρίζει και να απολυμαίνει το σπίτι, ώστε να αισθάνεται απόλυτα ασφαλής σ αυτόν. Αυτό την κάνει μακράν την καλύτερη νοικοκυρά του ζωδιακού, εάν μπορέσει βέβαια και αντέξει κανείς την αρρωστοφοβία της. 

ΖΥΓΟΣ
Είναι τακτική, είναι καθαρή και απολαμβάνει τις δουλειές του σπιτιού. Για μια Ζυγό ο προγραμματισμός ακόμη και στις δουλειές του σπιτιού παίζει μεγάλο ρόλο. Όταν κάτι απρόοπτο την βγάζει από το πρόγραμμα την κατατρώγει το άγχος! Και βέβαια απολαμβάνει τα κολακευτικά σχόλια των φιλοξενούμενων για την τάξη και την καθαριότητα του σπιτιού!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Για μια Σκορπίνα δεν είναι καθόλου σπάνιο να μην έχει καθόλου σχέση με την κουζίνα και την μαγειρική! Όσο για την τάξη και την καθαριότητα, η άποψης της είναι ότι υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα στην ζωή, από το να κυνηγάμε σκόνες. Το σπίτι της μπορεί να είναι από κάπως ακατάστατο έως βομβαρδισμένο, εάν δεν φροντίσει να έχει πάρει βοήθεια να της τακτοποιεί και να καθαρίζει τον χώρο. 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το «όσα βλέπει η πεθερά» ταιριάζει και σε μια Τοξοτίνα! Στις δουλειές του σπιτιού δεν είναι διατεθειμένη να αφιερώνει πολλές ώρες, καθώς οι παρέες και η διασκέδαση περιμένουν. Άλλωστε, λίγες είναι οι ώρες της μέρας που περνάει στο σπίτι, και οι περισσότερες από αυτές στις αγκάλες του Μορφέα. Φροντίζει όμως να διατηρεί την τάξη, ώστε να μην δημιουργείται η ανάγκη για πολύ καθάρισμα. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Είναι μια παραδοσιακή και ευσυνείδητη νοικοκυρά η Αιγοκερίνα που πιστεύει ότι ο ρόλος της στην ζωή είναι να φροντίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα μέλη της οικογένειας της. Το σπίτι της είναι πάντοτε τακτοποιημένο και καθαρό, και για να τα έχει όλα στην εντέλεια δεν διστάζει να θυσιάσει και την προσωπική της ξεκούραση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Δεν δυσανασχετεί καθόλου με τις δουλειές του σπιτιού, αντίθετα μάλιστα, καθόλου απίθανο να τις θεωρεί και μια δημιουργική απασχόληση ή σαν ένα τρόπο να ξεφύγει από τις επαγγελματικές σκοτούρες. Είναι από τις πιο καθαρές και τακτικές νοικοκυρές του ζωδιακού. 

ΙΧΘΥΕΣ
Δεν διανοείται καν ότι θα μείνει σε ένα σπίτι που είναι ακατάστατο! Όλα πρέπει να είναι στην θέση τους, τα πάντα πρέπει να είναι καθαρά. Είναι από τις καλές και πολύ γρήγορες νοικοκυρές, μια και περιφέρεται σαν σίφουνας όταν έχει δουλειές να κάνει. Η καλή της οργάνωση την βοηθάει να εξοικονομήσει χρόνο και να τελειώσει μια ώρα αρχύτερα.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top