Τα ζώδια… φρικιά

0

Αφού υπάρχουν τα ζώδια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας δώσουν την απάντηση...

Γιατί να αγχωνόμαστε για το μέλλον μας? Για τη δουλειά μας? Για την “προσωπική” μας ζωή? Για την οικονομική κρίση? Αφού υπάρχουν τα ζώδια που μπορούν ανά πάσα στιγμή να μας δώσουν την απάντηση για όλα τα ερωτήματα και τις ανησυχίες που έχουμε, με ένα μαγικό τρόπο πάντα…

Πώς άραγε να το κάνουν αυτό? Πολλοί ΔΕΝ πιστεύουν στα ζώδια γιατί όπως λένε, είναι απλά ένας τρόπος να βγάζουν γρήγορα χρήματα και να εκμεταλλεύονται τους ανθρώπους!!! “Μούσια”!! Και αυτό μπορώ πολύ εύκολα να σας το αποδείξω αγαπητοί αναγνώστες.

Πολύ απλά ένα ζώδιο, ανάλογα με την εποχή (Δεν εννοούμε: χειμώνας-snowboard/καλοκαίρι-Βουλιαγμένη/άνοιξη-Σοφία Βόσσου κ.τ.λ.) και την ψυχολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται, τοποθετείται στον περιοδικό πίνακα και με την κατάσταση που επικρατεί στον Άρη, στην Αφροδίτη και στον Ερμή (το ερωτικό ισόπλευρο τρίγωνο) επηρεάζουν τα βασικά χαρακτηριστικά του.

Ο διάσημος σε όλους Βρετανός συγγραφέας “Λιλί”που έζησε τον 16ο αιώνα, αφιέρωσε την ζωή του, στο αν ο Ερμής ήταν ανάδρομος (ΣΚΟΡΠΙΟΣ:Καταλαβαίνετε..).

Ποια είναι τα ζώδια?
Ζώδια είναι κάτι μαλακισμένα ζώα που είναι στον ουρανό μεταξύ τροπόσφαιρας και στρατόσφαιρας και ρυθμίζουν την ώρα που θα πηδήξει ο Τάκης, θα φάει ο Μήτσος, θα πλύνει τα σώβρακα η Άννα…

Σημαντικοί εκπρόσωποι/καβαλάρηδες των ζωδίων στην Ελλάδα, είναι οι: Λίτσα Πατέρα, Άση Μπήλιου κι άλλος ένας.

Ενδεικτικά
Αιγόκερως: Ανταποκρίνονται στις υποχρεώσεις τους, είναι εργατικοί γι’ αυτό και οι περισσότεροι Αιγόκεροι κατέχουν υψηλές θέσεις (βλέπε Ματσούκα που έφτασε στην κορυφή με απίστευτα σκληρή δουλειά). Όταν όμως πετύχουν κάποιο στόχο τους αρχίζουν τη “σνομπαρία” και τότε χρειάζονται επειγόντως ένα Δίδυμο να τους προσγειώσει!! Οι Αιγόκεροι μπορούν να είναι ερωτευμένοι πολλά χρόνια με ΕΝΑ άτομο/ζώδιο, και να μην του το λένε, γιατί φοβούνται μην φάνε πορτούλα.

Υδροχόος: Αν το έχετε παρατηρήσει οι Υδροχόοι είναι συνέχεια με ένα χαμόγελο!! Όμως είναι υπερβολικοί μερικές φορές διότι, κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσουν να είναι τόσο χαζοχαρούμενοι!! Για τους Υδροχόους η φιλία είναι πολύ σημαντική γι’αυτό έχουν κάθε στενό (του δρόμου εννοείται, μην οργιάζει το μυαλό σας Παρθένοι) φίλο!! Είναι αναποφάσιστοι γι’αυτό ταιριάζουν με Ζυγούς και Δίδυμους!! Σκέφτονται πάντα αντικειμενικά και είναι πολυμήχανοι…..Υπάρχουν και εξαιρέσεις…

Ιχθύς: Είναι από τα ζώδια φαντάσματα…Ζουν για τον δικό τους κόσμο και μόνο!!! Ο εαυτός τους μόνο και κλαίγονται όλη μέρα!!! Είναι ευαίσθητοι αλλά υπερβολικά μερικές φορές!! Προσπαθούν να κατανοήσουν τα υπόλοιπα ζώδια, αλλά πάντα θα πετάξουν την δική τους ατάκα όσο άσχετη κι αν είναι με το θέμα. Βέβαια έχουν αυτό το SEXY πάνω τους!! Όπως η Βάνα Μπάρμπα! (αδικεί λίγο το επίθετο, όπως και όλοι οι Ιχθύς έχουν κουλά επίθετα..)

Κριός: Ένα ζώδιο που μερικές φορές δεν το βλέπεις στον αστρολογικό χάρτη!! Αυτό το ζώδιο είναι μια διασταύρωση Κριού-Υδροχόου, γι’ αυτό και είναι μονίμως χαμένο….Έχουν βέβαια ενέργεια, αισιοδοξία αλλά είναι ένα μπερδεμένο ζώδιο γιατί νομίζει ότι είναι το επίκεντρο του ζωδιακού κύκλου….

Ταύροι: Ποτέ μην εμπιστευτείτε Ταύρο γυναίκα, γιατί εξαιτίας της ζήλιας της είναι ικανή να σας πάρει ακόμα και τον άντρα. Βέβαια ένας Λέων παραχωρεί τον άντρα στον Ταύρο γι’αυτό και ο Ταύρος μετά προσπαθεί να τον εκδικηθεί!! Αγαπούν την πολυτέλεια και είναι τρομερά ψώνια!! (π.χ.:Μιμή Ντενίση “έλεος”) Φιλική συμβουλή: Προσγειωθείτε..

Δίδυμοι: Ζώδιο του αέρα…Είναι φτιαγμένο ειδικά για να κατακτήσει τον κόσμο και σε συνδυασμό με έναν Παρθένο που πάει με όλους, γίνονται κυβερνήτες!! Βέβαια έχουν αρκετές ψυχολογικές τάσεις αλλά τα περισσότερα ζώδια τους συμπαθούν.. Όμως είναι πολύ πονηροί! (π.χ.:Αngelina Jolie που έφαγε τον άγιο άντρα της Jennifer Aniston)

Καρκίνος: Είναι περίεργο ζώδιο…Τη μια στιγμή μπορεί να είναι ανοιχτοχέρηδες και την άλλη τσιφουτασιόννν!! Έχουν 1 θέμα με την οικογένεια, δηλαδή αν δεν χτίσουν σπιτικό δεν μπορούν!!!!! Τους θέλουν όλους στα πόδια τους, κατά τα αλλά είναι πολύ ευαίσθητοι αρκεί να τους πετύχεις στα κέφια τους!!!

i-diadromi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top