Πεντανόστιμο και γρήγορο ογκρατέν!

0

Ένα λαχταριστό γεύμα για κάθε ώρα!

Υλικά
  • 500γρ. Πένες
  • 200ml κρέμα γάλακτος
  • 100ml γάλα με 1,5% λιπαρά
  • 250γρ. τυρί κρέμα
  • 150γρ. ρεγκάτο τριμμένο
  • 30γρ. παρμεζάνα τριμμένη
Εκτέλεση

Βράζετε τα ζυμαρικά al dente, τα στραγγίζετε και τα βάζετε σε ένα λαδωμένο πυρέξ.
Σε ένα κατσαρολάκι, βράζετε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, το τυρί κρέμα, τα 100γρ. ρεγκάτο και ανακατεύετε σε χαμηλή θερμοκρασία μέχρι δημιουργηθεί μια κρεμώδης σάλτσα.
Ρίχνετε τη σάλτσα στα ζυμαρικά και ανακατεύετε.
Πασπαλίζετε από πάνω το υπόλοιπο ρεγκάτο και την παρμεζάνα και βάζετε το πυρέξ σε προθερμασμένο φούρνο στους 200C για 35 περίπου λεπτά, μέχρι να ροδίσει η επιφάνεια.
Αφήνετε λίγο να κρυώσει και σερβίρετε.

filenades
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top