Καλή όρεξη, που σίγουρα θα την έχετε, μετά από τέτοια αρώματα που θα βγάζει η πίτα!!!!
Υλικά
Για τον κιμά
- 500 γραμ. κιμά μοσχαρίσιο
- 3 μεγάλα κρεμμύδια χοντροκομμένα
- 2 σκελίδες σκόρδο χοντροκομμένες
- 1 κουταλιά της σούπας μείγμα μπαχαρικών Γκαράμ Μασάλα
- Πιπέρι μπόλικο
- Αλάτι
- 1 ποτήρι μικρό ελαιόλαδο
- 1 πιάτο με διάφορα τυριά, βάλτε και τυρί φέτα, του πάει τρελά
- 1 μικρή κρέμα γάλακτος, αν έχετε, αν δεν έχετε δεν πειράζει
- γάλα, όσο να γίνει νερουλό το μίγμα των τυριών
- 2 αυγά χτυπημένα
- λίγο πιπέρι
- Μερικά φύλλα κρούστας, σπασμένα ή όχι , δεν μας πειράζει. Περίπου 6 - 7 τεμάχια.
Σε ένα κατσαρολα βάζουμε το ελαιόλαδο, και ρίχνουμε τον κιμά.
Τον καβουρντίζουμε καλά. Να έχει αλλάξει χρώμα, και να μοσχομυρίσει καβουρντισμένος κιμάς. Εν συνεχεία ρίχνουμε τα κρεμμύδια, να σωταριστούν κι αυτά καλά και τελευταία τα σκόρδα.
Συνεχίζοντας το σωτάρισμα , συμπληρώνουμε το Γκαράμ Μασάλα, το πιπέρι και το αλάτι.
Μετά από 10 λεπτά κλείνουμε το μάτι. Είναι έτοιμος ο κιμάς μας.
Σε ένα ταψάκι αλείφουμε με ένα πινέλο λίγο λαδάκι.
Παίρνουμε τα φύλλα και τα τσαλακώνουμε.
Με ένα κουτάλι ισομοιράζουμε το κιμά. Να πάει παντού.
Έπειτα , βάζουμε τα τυριά, το γάλα, το πιπέρι και τα αυγά, σε ένα μεγάλο μπωλ, τα ανακατεύουμε καλά και τα ρίχνουμε στην πίτα μας, πάλι με ένα κουτάλι, για να πάνε παντού.
Αυτό είναι!!!
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170-180 βαθμούς , μέχρι να ροδοκοκκινίσει η πίτα μας, περίπου 45 λεπτά, στη μεσαία θέση του φούρνου μας.
koyzinopagida
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.