Τί σημαίνει όταν...

0

«Τι θέλει να πει με αυτό που κάνει;»

Μέσα στην καθημερινότητα της σχέσης σου, δεν έχουν έρθει φορές που να έχεις σκεφτεί «Τι θέλει να πει με αυτό που κάνει;».

Θέλει όλη την ώρα σεξ; Τι σημαίνει αυτό; Ή κάνει «περίεργες» ερωτήσεις; Θέλει να πει κάτι και δεν το λέει ευθέως; Ας δούμε μαζί μερικές συνηθισμένες συμπεριφορές, που πίσω τους έχουν  ένα «κρυφό» νόημα… Τι σημαίνει…;


    …όταν μου λέει ότι είμαι πολύ «προχώ» στο σεξ;
Καλά, σοβαρά τώρα, βρήκες άντρα που δεν μπορεί να σε αντέξει; Νομίζω ότι αν το πεις παραέξω θα τον ρεζιλέψεις στον υπόλοιπο ανδρικό πληθυσμό. Ας σοβαρευτούμε όμως. Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι φτιαγμένοι για «ακροβατικά». Αν λοιπόν ο ερωτικός σου παρτενέρ δεν αισθάνεται άνετα με την προχώ ερωτική σου συμπεριφορά, θα πρέπει να διαλέξεις είτε να συμμαζευτείς λίγο -αν τον αγαπάς- ή να ψάξεις γι’ άλλες πορτοκαλίες που να κάνουν «ακροβατικά» πορτοκάλια.

    … όταν φαντασιώνομαι άλλους την ώρα του σεξ;
Δεν είναι κακό να φαντασιώνεσαι κάποιον άλλον την ώρα του σεξ, ειδικά αν είσαι σε μακροχρόνια σχέση. Στην πραγματικότητα, ακόμα και οι σεξολόγοι συστήνουν στα ζευγάρια τέτοιες φαντασιώσεις.
Βέβαια… αν φαντασιώνεσαι τον πρώην σου όταν κάνεις σεξ για πρώτη φορά με τον τωρινό σου φίλο, μάλλον πρέπει να βάλω τις φωνές… ΞΕΚΟΛΛΑ

    … όταν μου ζητάει συνεχώς σεξ;
Τι να σημαίνει καλή μου; ότι έχεις δίπλα σου έναν υγιέστατο άντρα! Αν βέβαια το παρακάνει θα πρέπει να το συζητήσετε και να βρείτε μια συχνότητα ερωτικών επαφών που να ικανοποιεί και τους δύο.


    … όταν δεν έχει ΠΟΤΕ όρεξη για σεξ;
Αν το «ποτέ» είναι κυριολεκτικό, μάλλον θα πρέπει να επισκεφθείτε έναν ειδικό. Τώρα αν είναι κάτι παροδικό μην ανησυχείς. Ρώτησέ τον αν συμβαίνει κάτι στη δουλειά του ή ακόμα και στην Ομαδάρα, πριν αρχίσεις να τον τρέχεις σε σεξολόγους.

    …αν τον έπιασα να αυνανίζεται;
Όλοι οι φυσιολογικοί άντρες αυνανίζονται κάπου κάπου, οπότε μη φρικάρεις. Επιπλέον αν «μπεις στο παιχνίδι» αναλαμβάνοντας να ξεκουράσεις το χέρι του μιμούμενη τις κινήσεις που τον συνέλαβες να κάνει, τότε… το σεξ που θα ακολουθήσει θα είναι μάλλον ΟΥΑΟΥ!

    …όταν θέλει πάντα να σβήνουμε το φως;
Προφανώς έχεις να κάνεις με έναν ευαίσθητο άντρα, που έχει ανασφάλεια ως προς το σώμα του. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουμε λάθος, αρνητική άποψη για το πώς είναι το σώμα μας γυμνό. Δώσ’ του την επιβεβαίωση που χρειάζεται και θα δεις τα φώτα να μένουν ανοιχτά.

    …αν γίνεται άγριος κατά τη διάρκεια του σεξ;
Τι εννοείς «άγριος»; Γιατί ένα δυο χαστουκάκια στον πωπό ή μερικά βρωμόλογα μπορεί να αποδειχτούν ιδιαίτερα αφροδισιακά, αν τα δεις σαν μέρος του ερωτικού παιχνιδιού. Αν όμως τα πράγματα φεύγουν από τον έλεγχο… τότε σήκω και φύγε χωρίς να νοιάζεσαι για το τι κρύβεται πίσω από μια τέτοια συμπεριφορά. Το σεξ είναι ευχαρίστηση, όχι ρινγκ.


    … όταν αρχίζει να συζητάει το ενδεχόμενο να κάνουμε τρίο;
Δυστυχώς καλή μου, ο φίλος σου θέλει να πάει με άλλη γυναίκα και απλώς στο φέρνει απ’ έξω- απ’ έξω, μήπως και του κάνεις τη χάρη να ικανοποιήσεις την υπέρτατη αντρική φαντασίωση. Αν τον βλέπεις σοβαρά, μάλλον ήρθε η ώρα να αναθεωρήσεις.

    … αν αρνείται να πάρει προφυλάξεις;
Σημαίνει ότι είναι βλάκας! Σταμάτα να κάνεις σεξ μαζί του, μέχρι τουλάχιστον να σου φέρει χαρτί γιατρού για την πλήρη σεξουαλική του υγεία. Αν αρνείται να πάρει προφυλάξεις μαζί σου, προφανώς έχει αρνηθεί να πάρει προφυλάξεις και με προηγούμενες ερωτικές του συντρόφους και δεν έχεις καμία όρεξη να χαλάσεις την ωραία σου ζωούλα, γιατί το παλικάρι έχει τσακωθεί με τα προφυλακτικά.

    … αν μου ζητάει να εκσπερματώσει στο πρόσωπό μου;
Να του εξηγήσεις ευγενικά – ή όχι και τόσο ευγενικά- ότι δεν είσαι πρωταγωνίστρια σε τσόντες. Επίσης να του συστήσεις αποχή από τις τσόντες για μια περίοδο μπας και καταλάβει την διαφορά της γυναίκας από την πορνοστάρ. Εκτός αν δεν σε ενοχλεί, οπότε… απολαύστε το!

    … αν δεν έχει στύση;
Θα αναφερθώ για άλλη μια φορά στις τσόντες. Αυτά τα τεράστια πέη που είναι σκληρά σαν πέτρα, είναι αποτέλεσμα φαρμάκων, αλοιφών και άλλων χημικών «βοηθημάτων». Ένας κανονικός άντρας που δεν παίρνει Viagra, που έχει ένα σωρό πράγματα στο κεφάλι του και που επιπλέον μπορεί να καπνίζει και να μην γυμνάζεται, είναι μάλλον απίθανο να έχει πάντα πλήρη στύση.
Αν από την άλλη, η στύση του είναι εντελώς ανύπαρκτη, ενώ η επιθυμία του είναι μεγάλη, μια επίσκεψη σε κάποιον ειδικό μάλλον θα βοηθήσει.

fe-mail
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top