Τα αγαπημένα μας γιουβαρλάκια μπήκαν στον φούρνο…
Υλικά
• Κιμά μοσχαρίσιο 1 κιλό περίπου
• Ρύζι καρολίνα 2 φλυτζάνια του καφέ
• Κρεμμύδι ξερό 1
• Λεμόνια 2
• Αλεύρι
• Άνιθο 3 κουταλιές σούπας ψιλοκομμένο
• Αλάτι - πιπέρι
• Ελαιόλαδο 1 φλυτζάνι του καφέ
• Αλεύρι για όλες τις χρήσεις για το αλεύρωμα
• Νερό λίγο
Eκτέλεση
Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά μαζί (εκτός από το ελαιόλαδο) και πλάθουμε τα κεφτεδάκια.
Τα αλευρώνουμε και τα στρώνουμε σε ένα πυρίμαχο σκεύος.
Προσθέτουμε λίγο νερό , το ελαιόλαδο , τον χυμό από τα λεμόνια και τα ψήνουμε στον φούρνο μέχρι να δούμε ότι έχουν πάρει ένα ωραίο χρώμα.
chefoulis
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.