Διπλωτάρια με μοτσαρέλα, φέτα και ντομάτα!

0

Γρήγορα, πανεύκολα και πολύ.....νόστιμα!!!!

Υλικά
  • 1 πακέτο ζύμη κουρού (2 φύλλα)
  • 200 γρ φέτα
  • 2 μπάλες μοτσαρέλα (έβαλα 6 μικρές)
  • 2 μέτριες σφιχτές ντομάτες
  • 2 κουταλάκια ξερός βασιλικός
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
Εκτέλεση

Κόβουμε τις ντομάτες στη μέση, τις ξεσποριάζουμε και τις κόβουμε σε κυβάκια.
Λιώνουμε τη φέτα και την μοτσαρέλα.
Σε μπολ ανακατεύουμε τα τυριά, τις ντομάτες, τον βασιλικό, λίγο αλάτι και 3-4 κουταλιές ελαιόλαδο.
Ανοίγουμε τα φύλλα στον πάγκο εργασίας και τα κόβουμε το καθένα σε 3 λωρίδες κάθετα και 3 οριζόντια – δηλαδή το καθένα σε 9 τετράγωνα.
Μοιράζουμε τη γέμιση στα κομμάτια της ζύμης.
Αλείφουμε με νερό τις δύο αντίθετες άκρες από κάθε κομμάτι, τις διπλώνουμε προς τα μέσα και τις πιέζουμε ελαφρά να κολλήσουν, αφήνοντας τις άλλες δύο άκρες ανοιχτές. Τα βάζουμε σε ρηχό ταψί, αλείφουμε το πάνω μέρος με λίγο ελαιόλαδο και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, σε αντιστάσεις χωρίς αέρα, για 30-35 λεπτά

bettyscuisine
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top