Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι;

0

Πώς θα καταλάβεις τι ζώδιο είναι;

Πώς θα διακρίνεις έναν Κριό: Οι Κριοί έχουν εκφραστικά μάτια, δυνατά χέρια, καλοσχηματισμένο κορμί, ντύνονται απλά, είναι πολύ αυθόρμητοι, βοηθούν τους αδυνάτους, έχουν ηγετικές ικανότητες, είναι πολύ κινητικοί και θορυβώδεις. Θέλουν να είναι πάντα πρώτοι και όταν αποφασίσουν κάτι, θέλουν να το εκτελέσουν αμέσως. Δεν κρύβουν πράγματα, μιλούν ξεκάθαρα, είναι κατακτητές και βοηθούν το κοινωνικό σύνολο. Οι άντρες ασχολούνται με τη γυμναστική και τις μηχανές. Είναι ερωτικοί και δεν σταματούν να αγωνίζονται μέχρι να ικανοποιήσουν τις επιθυμίες τους. Οι γυναίκες ντύνονται πιο κομψά αλλά πάντα προτιμούν άνετο ντύσιμο και τους αρέσουν τα κοσμήματα. Επιδεικνύουν τα κατορθώματά τους, πρωτοπορούν, ξεχωρίζουν και είναι πολυέξοδοι. Δεν φοβούνται τον ανταγωνισμό. Ζουν με ένταση, εκφράζονται, βάζουν συνέχεια στόχους και αγωνίζονται σε όλη τους τη ζωή.

Πώς θα διακρίνεις έναν Ταύρο: Οι Ταύροι είναι απλοί, με φυσικές αντοχές, θέληση, παρατηρητικότητα, αργοί στις κινήσεις τους, έχουν μαγνητισμό, είναι ελκυστικοί και έχουν ανάγκη την συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια. Τους αρέσουν οι υλικές ανέσεις, το καλό φαγητό, η διασκέδαση, η μουσική, η κηπουρική, η εξοχή. Είναι σταθεροί και δίνουν πρακτικές λύσεις στα προβλήματα. Δουλεύουν για να αποκτήσουν οικονομική άνεση, μισούν τα χρέη και είναι προσεκτικοί στην οικονομική διαχείριση. Οι γυναίκες ντύνονται απλά με ρούχα που τονίζουν την θηλυκότητά τους. Οι άντρες είναι πιο συντηρητικοί, καλοντυμένοι είτε κλασικά είτε σπορ και με φωτεινά χρώματα.

Πώς θα διακρίνεις έναν Δίδυμο: Οι Δίδυμοι είναι πρωτότυποι, ευχάριστοι, περίεργοι, επικοινωνιακοί, ζωντανοί, εύθυμοι. Είναι πολύ ομιλητικοί και δίνουν την εντύπωση πως γνωρίζουν τα πάντα. Αγαπούν τη συντροφιά, τον έρωτα, τις μετακινήσεις, τα ταξίδια, τα σπορ. Παραπονιούνται συχνά ότι πιέζονται από πρόσωπα ή καταστάσεις. Έχουν έμπνευση, γρήγορη σκέψη, σφαιρική άποψη για τα θέματα. Είναι εγωιστές, κυνικοί, συναισθηματικά ανασφαλείς, αποκτούν πολλές εμπειρίες, υπολογίζουν στις ικανότητές τους και σκέφτονται το ρόλο που θα παίξουν για να αντιμετωπίσουν μια κατάσταση. Αλλάζουν απόψεις και εξελίσσονται συνεχώς. Είναι γεννημένοι θεατρίνοι. Συνήθως δείχνουν πάντα νέοι, ειναι αδύνατοι στο σώμα, με ωραία αισθητική, ντύσιμο ακριβό σε ανοιχτά χρώματα και ξέρουν να ψωνίζουν έξυπνα. Αποτελούν ένα γρίφο για τους άλλους, κρύβουν αλήθειες, λένε ψέματα και είναι παράδειγμα δράσης.

Πώς θα διακρίνεις έναν Καρκίνο: Οι Καρκίνοι έχουν όμορφα, γλυκά μάτια, είναι εξαιρετικά ευαίσθητοι, φιλόξενοι και ιδανικοί φίλοι. Τους φίλους τους τους αγαπούν για πάντα και τους βοηθούν πολύ στα προβλήματά τους. Είναι διαισθητικοί και δοκιμάζονται πολύ όταν μέσα τους παλεύει το συναίσθημα με τις σκέψεις. Οι άντρες είναι τεχνοκράτες και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις. Είναι ρομαντικοί αλλά όσο ερωτευμένοι κι αν νιώσουν, προσπαθούν να προστατέψουν τα συναισθήματά τους. Στους τσακωμούς τους γίνονται εκρηκτικοί. Οι γυναίκες ντύνονται απλά και προτιμούν τις παλ αποχρώσεις. Οι άντρες προτιμούν το καλόγουστο σπορ ντύσιμο. Είναι άνθρωποι δεμένοι με την οικογένειά τους, με την πατρίδα τους, με τους γονείς τους, ψυχικά και ηθικά. Αφιερώνονται και μένουν πιστοί στους ανθρώπους που θεωρούν απαραίτητους. Είναι λίγο ακατάστατοι και όταν περνούν δοκιμασίες θέλουν να δραπετεύουν στη θάλασσα και να πηγαίνουν ταξίδια.

Πώς θα διακρίνεις έναν Λέοντα: Οι Λέοντες διαθέτουν ένα βασιλικό παρουσιαστικό, επιβάλλονται με την παρουσία τους, είναι γενναιόδωροι, ξέρουν τι θέλουν και τι κάνουν και ζητούν αναγνώριση. Έχουν επιμελημένη εμφάνιση, ωραία μαλλιά που αρνούνται να τους τα αγγίζεις και πολλούς ανθρώπους γύρω τους. Αγαπούν το ωραίο και ακριβό ντύσιμο, τα κοσμήματα, τα πολυτελή σπίτια και αυτοκίνητα, τα ακριβά δώρα. Ασχολούνται με οτιδήποτε τους δίνει ικανοποίηση και δόξα. Είναι πολύ εργατικοί, φιλόδοξοι και δημιουργικοί. Σκέφτονται γρήγορα, έχουν ιδέες, παίρνουν έξυπνες αποφάσεις και είναι διορατικοί. Αποσύρονται από την εργασία σε μεγάλη ηλικία γι’ αυτό πρέπει να προσέχουν και την υγεία τους.

Πώς θα διακρίνεις έναν Παρθένο: Οι Παρθένοι έχουν κριτικό πνεύμα, είναι σεμνοί, με αντίληψη και πρακτικοί. Οι γυναίκες είναι κομψές, με λεπτή συμπεριφορά και διαλλακτικότητα ενώ οι άντρες είναι σοβαροί και συντηρητικοί. Στον ερωτικό τομέα υπολογίζουν πολύ τις αντιδράσεις των άλλων. Είναι σχολαστικοί με την καθαριότητα, έχουν έντονη την αίσθηση του καθήκοντος,είναι πρόθυμοι και χρήσιμοι στους άλλους, χρησιμοποιούν επιχειρήματα για να πείσουν και κάνουν εύστοχες παρατηρήσεις και υποδείξεις. Αγαπούν την κηπουρική, το καλό φαγητό με φίλους στο σπίτι, αν και κατά καιρούς κάνουν δίαιτες για να διατηρήσουν την ομορφιά τους, τη βραδινή ζωή, την εξοχή, την γυμναστική στο σπίτι και την οδήγηση. Νευριάζουν συχνά αλλά δεν το εκδηλώνουν πάντα. Την αγωνία τους την εκφράζουν με την κίνηση που τους ανακουφίζει. Έχουν ευαίσθητο πεπτικό σύστημα. Τους αρέσει η συζήτηση, ασχολούνται με τις τέχνες, με διάφορες δραστηριότητες στο σπίτι, με τακτοποιήσεις χώρων και οι γυναίκες με τη μοδιστρική.

Πώς θα διακρίνεις έναν Ζυγό: Οι Ζυγοί διακρίνονται από τη φινέτσα τους, τη γλυκιά και ειρηνική τους συμπεριφορά και την επιθυμία τους να κερδίσουν την αγάπη των άλλων. Είναι κοινωνικοί, τους απασχολούν οι σχέσεις τους και ψάχνουν να βρουν ισορροπία. Ζητούν σεβασμό, αρμονία, αισθητική και μέτρο. Όταν αγαπήσουν τα δίνουν όλα και κάνουν τα πάντα για να ευχαριστήσουν τους άλλους. Μισούν τις αντιπαραθέσεις και τους καβγάδες και προσπαθούν με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο να λύσουν τις διαφωνίες τους. Οι γυναίκες Ζυγοί ξέρουν να εντυπωσιάζουν με την παρουσία τους, το ντύσιμό τους, την κόμμωσή τους και την αρμονία τους και ξέρουν επίσης να κρύβουν και τις ατέλειές τους. Οι άντρες Ζυγοί όποιο ντύσιμο κι αν κάνουν το χαρακτηρίζει η νεότητα και η άνεση κινήσεων. Αγαπούν το καλό φαγητό και τα γλυκά, και άνετα θα είχαν πρόβλημα βάρους αν δεν τους ενδιέφερε να παραμείνουν κομψοί. Γυμνάζονται παρακινούμενοι από φίλους. Το σπίτι τους είναι ωραίο διακοσμημένο. Αγαπούν την καλής ποιότητας μουσική.

Πώς θα διακρίνεις έναν Σκορπιό: Οι Σκορπιοί διαθέτουν μαγνητισμό, μυστήριο, ζήλια, κτητικότητα,καταπίεση,ανασφάλεια, είναι ερωτικοί, ξέρουν να αμύνονται, έχουν φοβίες και κρυφά συναισθήματα. Ενδιαφέρονται για τις σχέσεις τους και ζητούν κατανόηση και τρυφερότητα. Είναι μαχητικοί, δυνατοί, εκρηκτικοί και αντέχουν τις κακουχίες της ζωής. Το γυναικείο ντύσιμο τονίζει την θηλυκότητά τους. Ξέρουν να ψυχολογούν, να ερευνούν και να διεισδύουν στην ψυχή του άλλου. Είναι σταθεροί και ευαίσθητοι, μεθοδεύουν τις κινήσεις τους, πραγματοποιούν τους σκοπούς τους και όταν χρειαστεί χτυπάνε επιδέξια στο ευαίσθητο σημείο του εχθρού τους. Διασκεδάζουν αλλά απομονώνονται κιόλας. Σιωπούν, κριτικάρουν σκληρά, έχουν υπομονή και επιμονή. Οι αμφισβητήσεις τους και ο φόβος τους πολλές φορές τους κάνει αυτοκαταστροφικούς.

Πώς θα διακρίνεις έναν Τοξότη: Οι Τοξότες είναι άνθρωποι επικοινωνιακοί, κινούνται συνεχώς, μιλούν συνεχώς, είναι απασχολημένοι σχεδόν πάντα και απαντούν σε όλα. Δεν δείχνουν πάντα τις εσωτερικές διαθέσεις τους. Είναι εξωστρεφείς,διδάσκουν τους άλλους και προσαρμόζονται εύκολα. Παρατηρούν τα πάντα,εξετάζουν αυτά που τους λένε οι άλλοι, ψυχολογούν σωστά και βλέπουν τον πυρήνα του προβλήματος. Αναγνωρίζουν τα λάθη τους, είναι ανεξάρτητοι,προστατευτικοί, ρομαντικοί, ιδεολόγοι, μεγαλόψυχοι. Αγαπούν το σπορ ακριβό ντύσιμο, τα μακρινά ταξίδια, τις εκδρομές στη φύση αλλά και την πόλη, τη νυχτερινή ζωή, τις κοινωνικές εκδηλώσεις, τα θεάματα, τη μουσική, τα βιβλία. Είναι επιρρεπείς στις φήμες και τα σχόλια που ακούν και καθόλου προγραμματισμένοι.

Πώς θα διακρίνεις έναν Αιγόκερω: Οι Αιγόκεροι είναι ψηλοί και αδύνατοι. Οι γυναίκες έχουν ωραίες γάμπες και οι άντρες γοητευτικές γραμμές στο πρόσωπο. Είναι χαμογελαστοί,ήρεμοι, οργανωτικοί. Το ντύσιμό τους είναι λιτό. Λένε τα πράγματα όπως είναι, είναι πρακτικοί και φιλόδοξοι στην εργασία τους, προοδεύουν και οργανώνουν και τους άλλους. Έχουν αξίες, αξιοπρέπεια, εγωισμό και καθόλου διάθεση για τρέλες. Είναι τακτικοί στα πράγματά τους και αναζητούν ανθρώπους ίδιους με αυτούς. Έχουν αντοχή, δύναμη, ζητούν σεβασμό και προσπαθούν να φτάσουν ψηλά. Είναι φιλάνθρωποι και ζητούν έπαινο και αναγνώριση για τα δημιουργήματά τους. Χρειάζονται περισσότερη ψυχαγωγία και ενασχόληση με σπορ.

Πώς θα διακρίνεις έναν Υδροχόο: Οι Υδροχόοι ξεχωρίζουν γιατί προηγούνται της εποχής τους, είναι σκεπτόμενοι, επαναστάτες , αμφισβητίες, και συγκρούονται οι ιδέες τους με τα συναισθήματά τους. Υπάρχουν δυο τύποι ανθρώπων. Οι υπερανθρωπιστές που απαρνούνται τα υλικά αγαθά και οι τεχνοκράτες που δημιουργούν ένα δικό τους κατεστημένο. Ενδιαφέρονται πολύ για τους άλλους καθώς και για όλη την ανθρωπότητα. Είναι ανασφαλείς, πεισματάρηδες και δυνατές προσωπικότητες. Παραπονιούνται για πράγματα που οι ίδιοι δεν μπόρεσαν να κάνουν. Προστατεύουν τους άλλους δημιουργώντας ασπίδα για τον ίδιο τους τον εαυτό. Αγαπούν τα ταξίδια,τη θάλασσα, το κολύμπι, τις επιστήμες,την τεχνολογία, τη μουσική, τα σπορ, τα αυτοκίνητα και την φωτογραφία. Η παρουσία τους είναι επιβλητική. Τους αρέσουν οι μετακινήσεις και τα σπίτια με σύγχρονο εξοπλισμό. Πάντα ψάχνουν για κάτι καινούργιο και απρόοπτο και όσο και να μένουν πιστοί σε έναν άλφα τρόπο ζωής, πάντα στο βάθος είναι αδέσμευτοι και ανεξάρτητοι.

Πώς θα διακρίνεις έναν Ιχθύ: Οι Ιχθύες είναι γοητευτικοί, μαγνητίζουν, σκλαβώνουν τους άλλους. Έχουν εναλλαγές διαθέσεων και δημιουργούν μια πλασματική πραγματικότητα. Είναι ευαίσθητοι, εργατικοί, επικοινωνιακοί, παραπλανητικοί, είναι ένας ωκεανός άλλοτε ήρεμος άλλοτε φουρτουνιασμένος. Δεν αντέχουν την καθημερινότητα και αν ο γάμος τους δεν πετύχει φεύγουν. Δεν έχουν καλή σχέση με το χρήμα. Όταν πιέζονται, πίνουν, κάνουν χρήση ναρκωτικών και μπορεί να προδώσουν ακόμα και τον ίδιο τους τον εαυτό. Τους αρέσει η γαλήνη, τα ταξίδια, η θάλασσα, η απλότητα στις γραμμές του σπιτιού. Οι γυναίκες αγαπούν τα ακριβά ρούχα και τα κοσμήματα ενώ οι άντρες είναι συνήθως ατημέλητοι. Με λίγα λόγια είναι οι άνθρωποι της τέχνης, της μουσικής, της αγάπης και του έρωτα, της θλίψης και της μοναξιάς, της δραπέτευσης από την πραγματικότητα, των μεταφυσικών ανησυχιών.

Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top