Αντρικές φαντασιώσεις

0

Όσο παράλογες κι αν είναι οι –κλισέ- φαντασιώσεις των αντρών...

...προσπαθήσαμε να τους καταλάβουμε και να δώσουμε τη δική μας εξήγηση στις πιο απόκρυφες τους σκέψεις.

Να μοιράζεται τη σύντροφό του
Εντάξει, καταλαβαίνουμε ότι είναι πολύ δύσκολο να βλέπει κανείς τη γυναίκα την οποία θέλει να κάνει σεξ μπροστά του με κάποιον άλλο, αλλά η συντριπτική πλειοψηφία των αντρών έχει μία αντίστοιχη φαντασίωση. Σας φαίνεται κάπως... ανώμαλο; Κι όμως υπάρχει εξήγηση. Αφενός ο άντρας εκ γενετής θεωρεί ότι είναι ένα είδος σούπερ ήρωα με αποτέλεσμα να επιθυμεί ακόμα και στο κρεβάτι να προσφέρει υπηρεσίες μυθικών διαστάσεων. Η άλλη εξήγηση είναι η ταπείνωση της γυναίκας, Μην αντιδράτε... Ισχύει! Για παιχνίδια του μυαλού μιλάμε άλλωστε.

Να τους... παίρνουν μάτι
Λατρεμένο το απαγορευμένο δεν λέει και το τραγούδι; Ισχύει και με το παραπάνω! Εκτός του ότι φυσικά το να κάνεις σεξ σε δημόσιο χώρο και να έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή το άγχος μήπως σε κάνουν τσακωτό, είναι άκρως ερεθιστικό, υπάρχει και κάτι άλλο, το οποίο μπορεί κανείς να συναντήσει μόνο στην αντρική και ολίγον άρρωστη φαντασία: Τα αγόρια λοιπόν λατρεύουν να τους βλέπουν και να τους καμαρώνουν. Μεταξύ μας, υπάρχει έστω και ένας άντρας που να μην παραδέχεται ότι είναι φοβερός εραστής;

Διαφορά ηλικίας
Είναι ο πόθος γι' αυτό που δεν έχουν; Είναι ίσως μία μικρή νοσταλγία; Οι άντρες λοιπόν μπαίνουν πολύ συχνά στο τριπάκι να σχετίζονται ή έστω να φαντασιώνονται γυναίκες με μεγάλη διαφορά ηλικίας. Στα 18 θέλουν τις σαραντάρες γιατί θεωρούν ότι θα τους μάθουν πολλά, αν και πλέον οι γυναίκες ήδη από τα 20 είναι εξπέρ, και οι λίγο πιο ώριμοι, θέλουν τις πιτσιρίκες γιατί πολύ απλά λιμπίζονται τα σφιχτά οπίσθια και το αθώο τους βλέμμα. Υπάρχει άλλωστε έστω και ένας άντρας που δεν ενθουσιάστηκε με το νέο νόμο που νομιμοποιεί τη σεξουαλική επαφή από τα... 16; Είπαμε, μιλάμε μόνο για το μυαλό!

Εναλλακτικό... σεξ
Μην αγχώνεστε, δεν είναι κάτι πολύπλοκο. Όταν μιλάμε για εναλλακτικό σεξ εννοούμε όλα τα υπόλοιπα ερωτικά παιχνίδια εκτός της διείσδυσης. Πολλοί άντρες για παράδειγμα, φαντασιώνονται όχι να κάνουν σεξ με μια γυναίκα, αλλά να τους κάνει στοματικό. Αυτό έχει να κάνει κατά βάση με την εναλλαγή των αισθήσεων από το πατροπαράδοτο κάτι που είναι ιδιαίτερα ερεθιστικό για τα αγόρια...

Να είναι θεατές
Αν θέλετε να τρελάνετε έναν άντρα, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αυνανιστείτε μπροστά του. Δεν υπάρχει τίποτα πιο ερεθιστικό και διεγερτικό γι' αυτούς μιας και τα αρσενικά είναι καθαρά οπτικοί τύποι. Ξεχάστε αυτά που λέμε εμείς ότι μπορεί να έχει κοιλιά και μύτη που καρφώνει κεφτέ αλλά μας κάνει το κλικ. Ο άντρας αν δει στήθος, οπίσθια και ζουμερά χείλη... είναι έτοιμος! Δεν είναι άλλωστε τυχαίο που το πορνό είναι τόσο δημοφιλές. Τους αρέσει απλά να παρακολουθούν.

Να υποτάσσονται
Σε μία κοινωνία, γιατί κακά τα ψέματα, μπορεί εμείς να εξελισσόμαστε αλλά στα περισσότερα σημεία του πλανήτη οι γυναίκες ακόμα και τώρα δεν αντιμετωπίζονται ως ίσες, που ο άντρας είναι ο ισχυρός και κυριαρχεί από την πολιτική μέχρι την οικογένεια, είναι άκρως αφροδισιακό όσον αφορά στο σεξ να παίρνει τα ηνία η γυναίκα κι αυτός να νιώθει υποτελής. Εξάλλου, όταν εμείς αναλαμβάνουμε δράση, δεν υπάρχει τίποτα πιο βολικό για εκείνον από το να καθίσει αραχτός και απλά να... απολαμβάνει.

Τρίο
Κλισέ, τέρμα κλασικό και αναμενόμενο, αλλά καλώς ή κακώς είναι η πιο κοινή αντρική φαντασίωση. Ο λόγος; Όλα έχουν να κάνουν με αριθμούς. Δύο οπίσθια είναι καλύτερα από ένα, τέσσερα στήθη καλύτερα από... δύο. Απλά τα πράγματα. Επιπλέον, έτσι έχει τη ψευδαίσθηση ότι είναι ο κυρίαρχος, κάτι σαν τον βασιλιά της ζούγκλας, που απλά υποτάσσει τα αθώα κοριτσάκια. Δεν ισχύει, αλλά αυτοί έτσι πιστεύουν. Να τους το χαλάσουμε;

i-diadromi
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top