Ακαταμάχητες...
Είναι εύκολες, γρήγορες και γευστικές και μπορούν να φαγωθούν ως αλμυρές με τυρί ή ως γλυκό με μέλι και κανέλα. Mια από τις πλέον παραδοσιακές συνταγές που σίγουρα θα σας φτιάχνει τη διάθεση κάθε φορά.
Υλικά
3 αβγά
2κ.σ. ζάχαρη
1 κούπα γάλα ή γιαούρτι
2 κούπες αλεύρι που φουσκώνει
Καλαμποκέλαιο για το τηγάνι
300γρ. τριμμένο τυρί της αρεσκείας σας
Εκτέλεση
1.Χτυπάμε ελαφρά τα αβγά.
2.Ρίχνουμε τη ζάχαρη, το αλεύρι και το γάλα σιγά σιγά και ανακατεύουμε μέχρι να χυλώσει το μείγμα.
3.Καίμε το καλαμποκέλαιο στο τηγάνι και ρίχνουμε με μία μία κουταλιά της σούπας το χυλό.
4.Όταν φουσκώσει η τηγανίτα και ροδίσει τη βγάζουμε από τη φωτιά και περιχύνουμε με τυρί.
5.Επαναλαμβάνουμε μέχρι να τελειώσει το μείγμα.
queen
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.