Δύσκολο να το πεις,εύκολο να το φας…
Υλικά
- 1 μπακέτα Γαλλική ή ό,τι ψωμάκι έχετε σπίτι
- λάδι
- σκόρδο περασμένο στην πρέσα (όσο θέλουμε)
- ελιές σε φετάκια
- ρίγανη
- μπόλικο τυρί τριμμένο(προτιμήστε ποικιλία τυριών για πιο πικάντικο αποτέλεσμα)
Παίρνουμε το ψωμάκι μας και το κόβουμε κάθετα στη μέση.
Περνάμε το σκόρδο που θα χρησιμοποιήσουμε από την πρέσα και το βάζουμε σε μπολ με αρκετό
λαδάκι.
Με πινελάκι λαδώνουμε τα ψωμάκια μας καλά.
Πασπαλίζουμε με ρίγανη και απλώνουμε επάνω τις ελιές. Βάζουμε όσες ελιές θέλουμε, περισσότερες ή λιγότερες,ανάλογα με το γούστο μας.
Αν δεν μας αρέσουν οι ελιές,μπορούμε να τις παραλείψουμε.
Tελειώνουμε πασπαλίζοντας με μπόλικα τυριά.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς,μέχρι να ροδίσει ελαφρά το τυράκι μας.
Όταν βγάλουμε το ψωμί από το φούρνο,το κόβουμε διαγώνια σε φετάκια.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
magyreuontas
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.