Ένας άνδρας ομολογεί, δεν μπορεί να μην ξενοκοιτάζει...

0

ε, καλά τώρα μην το κάνεις και θέμα!!!

Θέλω να μου το υποσχεθείς... Ό, τι διαβάσεις παρακάτω δεν θα χρησιμοποιηθεί εναντίον μου. Ούτε φυσικά θα το κρατήσεις σαν αποδεικτικό στοιχείο σε κάθε σου μελλοντική νύχτα του Αγίου Βαρθολομαίου με οποιοδήποτε αρσενικό σε αυτή εδώ τη γη. Σε αμφισβητούσα! Με έπιαναν τα γέλια κάθε φορά που σε έπιανε το παράπονο. Και να που ήρθε η επιστήμη να δικαιώσει εσένα και να κάνει εμένα να καταπιώ τη γλώσσα μου.

Είναι αλήθεια! Όταν μια γυναίκα είναι δεσμευμένη, δεν την απασχολούν οι άνδρες γύρω της. Έχει μάτια μόνο για τον αγαπημένο της... Ένας άνδρας από την άλλη; Χμ... ε, καλά τώρα μην το κάνεις και θέμα. Απλά θαυμάζουμε το ωραίο όπως και όταν είμαστε εργένηδες.

Πίστευε, το λέει η έρευνα
Για να το κάνω πιο λιανό. Η έρευνα έγινε στο Πανεπιστήμιο της Indianna των ΗΠΑ. Το ερώτημα ένα. Επηρεάζει η προσωπική κατάσταση (δεσμευμένος ή αδέσμευτος) το ενδιαφέρον των ανθρώπων για άτομα του αντίθετου φύλου; Το πείραμα απλό. 59 άνδρες και 56 γυναίκες! Όλοι τους κλήθηκαν να κρίνουν άτομα του αντίθετου φύλου ως προς την εμφάνιση και το σεξ απίλ, απλά παρατηρώντας μια φωτογραφία τους. Και μπορεί όλες οι γυναίκες - είτε ήταν σε σχέση, είτε όχι - να αξιολογούσαν με παρόμοιο τρόπο τις φωτογραφίες που τους δόθηκαν, οι "λογοδοσμένες" όμως δεν έδειχαν το ίδιο ενδιαφέρον για τα αρσενικά που έκαναν "φωτογραφική" παρέλαση μπροστά τους. Οι ελεύθερες από την άλλη περνούσαν περισσότερη ώρα σε κάθε φωτογραφία, εξετάζοντας προσεκτικά κάθε υποψήφιο και δείχνοντας φυσικά πολύ περισσότερο ενδιαφέρον για τους άντρες που παρατηρούσαν.

Όσο για τους άνδρες; Εκεί το ενδιαφέρον ήταν αμέριστο σε κάθε περίπτωση. Δεσμευμένοι ή αδέσμευτοι δεν έμοιαζαν να είναι λιγότερο αδιάφοροι για τις ελκυστικές γυναικείες παρουσίες που έπαιρναν στα χέρια τους. Πώς κάνουμε κάθε φορά που περνά μια ωραία γυναίκα από δίπλα μας; Αυτό!

Δεν έχεις μάτια γι' άλλον. Στο 'χω πει;
Εντάξει... guilty as charged! Το ομολογώ πως μια όμορφη παρουσία είναι πάντα ένα καλός λόγος να γυρίσει το ανδρικό κεφάλι. Είναι όμως στη φύση μου! Μην το κάνεις θέμα. Απλά το ανδρικό DNA είναι έτσι φτιαγμένο ώστε να ταράζεται πάντα με τον ίδιο τρόπο μπροστά σε μια γυναίκα. Κι ας βρίσκεσαι κι εσύ δίπλα μου...

Πώς το κάνεις; Πώς κάνεις shutdown στα ένστικα; Τι είναι εκείνο που λειτουργεί μέσα σου τόσο καταλυτικά, ώστε να μπορείς να απωθήσεις την έλξη που προκαλεί ένας άνδρας πάνω σου; Γιατί η έρευνα το λέει καθαρά. Το ότι είσαι δεσμευμένη δεν σημαίνει πως δεν μπορείς να αναγνωρίσεις το ωραίο. Το ελκυστικό! Απλά δεν σε ενδιαφέρει. Προβληματίζομαι που δεν μπορώ να αντικρούσω αυτή σου τη δύναμη. Δεν νιώθω ενοχές που με εξιτάρει μια ωραία γυναίκα, αλλά ρε παιδί μου... πώς να στο πω; Ο τρόπος που εσύ αφοσιώνεσαι στο ταίρι σου (μιλάμε πάντα για φυσιολογικές αντιδράσεις, όχι για συντρόφους-στρείδια), είναι για έναν άνδρα ξένος. Σαν να περιμένεις από μένα να καταλάβω τι περνάς με τις ορμόνες που παίζουν άρπα κάθε φορά που έχεις περίοδο.

Είναι   η πίστη γένους θηλυκού;
Κι επειδή ξέρω πως το ένα θα φέρει το άλλο και στο τέλος το θέμα θα γυρίσει στο "Πιστές γυναίκες vs άπιστοι άνδρες", σε προλαβαίνω! Ας μη βγάζουμε βιαστικά συμπεράσματα. Είναι άλλο να θαυμάζω, να "τσεκάρω" και άλλο να γεύομαι τον απαγορευμένο καρπό. Πώς κοιτάς εσύ με πόθο τα τελευταία γοβάκια louboutin (τι νόμιζες, στο TLIFE είμαι δεν θα ξέρω και από αυτά;) ακόμη κι αν ξέρεις πως ποτέ δεν θα γίνουν δικά σου;

Μπορείς να κρατήσεις τα μάτια σου μακριά από τη βιτρίνα που σε σαγηνεύει, που τραγουδά μεθυστικά στα αυτιά σου να την εξετάσεις με λεπτομέρεια για τα νέα κομμάτια της σεζόν; Φαντάσου κάθε όμορφη παρουσία που περνά στο πλάι μου σαν την πιο καλοστημένη βιτρίνα καταστήματος που βρίσκεται στο διάβα σου. Σε νοιάζει που είναι περασμένα μεσάνυχτα; Μια ματιά θα ρίξεις...

Τελικά δεν το παίζεις! Είσαι δύσκολη...
Και κάτι ακόμη... Αν καλοσκεφτείς τα συμπεράσματα της έρευνας τότε μπορείς να καταλάβεις πολλά και για τον τρόπο που αντιδρά μια γυναίκα και στο φλερτ. "Τα ερυρήματα της έρευνα ίσως αντανακλούν τις διαφορές στη σεξουαλική έλξη και συμπεριφορά ανάμεσα στα δύο φύλα! Να καταδεικνύουν τις διαφορές στην αναπαραγωγική στρατηγική που μπορεί να έχει ένας άνδρας και μια γυναίκα" εξηγεί ο καθηγητής Rupp που συμμετείχε στη συγκεκριμένη έρευνα.

Να γιατί δεν σου φτάνει ένα βλέμμα. Έτσι εξηγείται πως φοβάσαι κάθε φορά μην είσαι το One night stand του άνδρα που σε φλερτάρει. H φύση έχει προνοήσει... ξέρεις πως εγώ θα θαμπωθώ αμέσως. Θα αφεθώ στη γοητεία σου χωρίς δεύτερη σκέψη, γιατί είμαι έτσι φτιαγμένος. Έχεις τους λόγους σου να σκέφτεσαι μήπως είναι απλά ενθουσιασμός της στιγμής. Μην παίρνεις όμως αέρα! Δεν σημαίνει πως οι επιφυλάξεις σου είναι και σωστές. "Από τα μάτια πιάνεται, στα χείλη κατεβαίνει και από τα χείλη στην καρδιά ριζώνει και δεν βγαίνει", το θυμάσαι;

TLife
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top