Υλικά
- 1 κιλό γαύρο φιλεταρισμένο
- ξίδι (τόσο όσο να σκεπάζει τα ψάρια)
- 2 κ.σ. αλάτι
- ελαιόλαδο
- σκόρδο σε φέτες όσο θέλουμε (προαιρετικά,αλλά του πάει πολύ)
- 3-4 φύλλα δάφνης
- μπόλικο άνηθο ψιλοκομμένο
- ρίγανη καλή
Ετοιμάζουμε το γαύρο και τον βάζουμε σε μπολ.
Ανακατεύουμε το ξίδι με το αλάτι και σκεπάζουμε τα ψάρια.
Αφήνουμε να σταθούν και να “ψηθούν” για 10-12 ώρες στη συντήρηση του ψυγείου.
Όταν είναι έτοιμα τα στραγγίζουμε από το ξίδι χωρίς να τα ξεβγάλουμε.
Τα βάζουμε κατά σειρά σε καθαρό σκεύος και τα σκεπάζουμε με ελαιόλαδο.
Προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά.
Τρώγονται αμέσως.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.
Τα Μπουλούκια
Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.