Αυτό που κάνει τους άντρες… πιο άντρες

0

έχουμε 17 ατράνταχτα γεγονότα

Το θέμα που ακολουθεί είναι αποκλειστικά ανδρικό ανάγνωσμα και αφορά περίεργα και trivia για το πέος. Ως εκ τούτου η πλειοψηφία όσων το διαβάσουν αναμένεται να είναι γυναίκες. Όλοι έχουμε τις θεωρίες μας, γ ια παράδειγμα λέγεται πως όσοι απεχθάνονται το Internet, διαθέτουν…  μικρό μεγέθος. Αλλά αυτά είναι θεωρίες και εδώ έχουμε 17 ατράνταχτα γεγονότα.

1.Το πέος του Ναπολέοντα.

Ξεκινάμε με ένα βλακώδες. Όταν ο Βοναπάρτης πέθανε, ο γιατρός του αφαίρεσε το εν λόγω όργανο για αυτοψία. Εκτέθηκε το 1927 στο Manhattan, και το ΤΙΜΕ το περιέγραψε σαν ένα κακοποιημένο κορδόνι παπουτσιού. Το 1977,πουλήθηκε για το πενιχρό ποσό των $2.900 σε έναν ουρολόγο από το New Jersey. Την εποχή της αγοραπωλησίας ήταν… 4 εκατοστά.

2.Candiru.

Αντρες, σας παρουσιάζω τον χειρότερο εχθρό σας. Το Candiru είναι ένα είδος γατόψαρου που ζει στον Αμαζόνιο ποταμό. Έχει μήκος 2,5 εκατοστά, είναι ημιδιαφανές, χωρίς λέπια και μοιάζει με χέλι. Έχει την πολύ κακή συνήθεια να εισχωρεί στη ουρήθρα του ανδρικού μορίου. Όταν φτάσει κυριολεκτικά στο τέλος της διαδρομής αγκιστρώνεται στους ιστούς και τρέφεται από το αίμα του άτυχου άντρα, προκαλώντας οίδημα, αιμορραγία έως και θάνατο. Η αφαίρεση γίνεται μόνο με χειρουργική επέμβαση. Το πρώτο καταγεγραμμένο περιστατικό ήταν το 1977.

3.Διφαλλία.

Ένας άντρας κάθε 5-6 εκατομμύρια γεννιέται με δύο πέη, όπου σπάνια και τα δύο είναι πλήρως λειτουργικά. Πρόκειται για μια σπάνια πάθηση που συνοδεύεται και από άλλες δυσμορφίες, για την αποκατάσταση των οποίων χρειάζεται και εδώ χειρουργική επέμβαση.

4.Οταν το πέος είχε σπονδύλους.

Εξαφανίστηκαν πριν τους Neanderthals .Οι επιστήμονες κάνουν υποθέσεις για τη χρησιμότητά τους, π.χ. ίσως επιτάχυναν την στύση όπως συμβαίνει σε ζώα που είναι ασύδοτα στον σεξουαλικό τομέα. Αν τώρα υπάρχει η απορία για το ποια ζώα είναι αυτά, η απάντηση, φυσικά, είναι οι γάτες.

5.Η ακροβυστία έχει άφθονα κύτταρα Langerhans.

Tα συγκεκριμένα κύτταρα Langerhans έχουν ανοσία στον HIV. Αυτό ίσως εξηγεί γιατί οι περιτετμημένοι άντρες στην Αφρική έχουν κατά 60%  λιγότερη πιθανότητα μόλυνσης.

(Ακροβυστία: πτύχωση του δέρματος που καλύπτει την βάλανο)

6.Τα έμβρυα έχουν στύσεις.

Αν δεν έγινε πλήρως κατανοητό, διευκρινίζω: οι στύσεις είναι κατά την διάρκεια της κύησης.

7.Ο ανδρισμός του Kim Jong-il ήταν 1 μέτρο και 10 εκατοστά.

…σύμφωνα με το Βορειοκορεατικό βιβλίο ρεκόρ Guinness.

8. Ο Jonah Falcon.

Έτσι ονομάζεται 42χρονος κύριος που κατέχει το ασύλληπτο ρεκόρ: 35 εκατοστά!

9.Ο βασιλιάς Fatefehi.

Ανάμεσα στα χρόνια 1770 και 1784 κατάφερε να στερήσει το πολυτιμότερο αγαθό – τον παρθενικό υμένα- από τις 37.800 γυναίκες του νησιού!

10.Δεν χρειάζεται μυαλό.

Η σπονδυλική στήλη δίνει την εντολή της εκσπερμάτισης.

11.Oι πρωταθλητές των ζώων.

Η γαλάζια φάλαινα έχει καταγραφεί με μήκος πέους κοντά στα 3 μέτρα, ενώ στα χερσαία ζώα πρώτος είναι ο ελέφαντας με 1 μέτρο.

12.Κοro.

To Koro είναι ένα περίεργο σύνδρομο. Στην περίπτωση του άντρα περιγράφεται ως ο φόβος της συρρίκνωσης έως το σημείου της πλήρους εξαφάνισης του μορίου του. ο αντίστοιχο γυναικείο αφορά τις θηλές του στήθους.

13.”Αγγελικο Πάθος”

Το νούμερο 13 της λίστας είναι μακάβριο και αφορά την στύση μετά τον απαγχονισμό.

14.Βασιλικό γεύμα.

Οι ηγέτες των αρχαίων φυλών κατανάλωναν τα πέη των προκατόχων τους με απώτερο σκοπό να αποκτήσουν τη σοφία τους. Φημολογείται πως οι Εβραίοι ήταν οι πρώτοι που απαγόρευσαν αυτή την πρακτική.

15.Ευνούχοι.

Στις μεγάλες μουσουλμανικές αυτοκρατορίες οι φρουροί των χαρεμιών είχαν αποχωριστεί από όλα τα γεννητικά τους όργανα.

16.Τα Corn Flakes.

H  συγκεκριμένη τροφή δημιουργήθηκε για να περιοριστεί ο αυνανισμός! Ο Sylvester Graham και ο John Kellogg πίστευαν πως θα περιόριζαν το πρόβλημα της υπεραιμάτωσης του πέους με την κατάλληλη διατροφή.

17.Αντικαταθλιπτικό.

Το ανδρικό σπέρμα περιέχει ουσίες που βελτιώνουν την διάθεση (οξυτοσίνη), προάγουν την στοργή (κορτιζόλη), βοηθούν στον ύπνο και περιέχει τουλάχιστον 3 αντικαταθλιπτικά (Θυρεοτροπίνη, μελατονίνη, σεροτονίνη)

Συνεπώς πετάξτε τα λεξοτανίλια…  υπάρχουν πιο φυσικοί τρόποι, ανάνηψης από το κακό mood, dude…

kissmygrass
Ετικέτα:

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top