Πώς να απαλλάξεις το φαγητό από τα παραπανίσια υγρά του

0

ένας απλός τρόπος για να γίνει πιο στεγνό

Αν το φαγητό που έφτιαξες στην κατσαρόλα έχει ήδη βράσει, αλλά έχουν μείνει περισσότερα υγρά από όσα θα ήθελες, υπάρχει ένας απλός τρόπος για να γίνει πιο στεγνό:

Κατ΄ αρχάς αποσύρεις το σκεύος από τη φωτιά. Ξεσκεπάζεις την κατσαρόλα και σκεπάζεις το φαγητό με μια καθαρή, βαμβακερή πετσέτα. Επάνω από την πετσέτα τοποθετείς το καπάκι. Σε σύντομο χρόνο η πετσέτα θα απορροφήσει όλους τους υδρατμούς και το φαγητό θα γίνει όπως πρέπει.

Η τοποθέτηση της πετσέτας είναι ιδανική λύση για να κάνεις το ρύζι και το κριθαράκι σπυρωτά και νόστιμα, αλλά και για όσα νερόβραστα φαγητά δε θέλεις να λασπώσουν.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια
* Οτι δημοσιεύουμε δεν σημαίνει ότι το υιοθετούμε.
Απλά μας ενδιαφέρει να ακούγονται όλες οι απόψεις χωρίς λογοκρισία.

Τα Μπουλούκια

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Η παρούσα αρθρογραφία έχει καθαρά ενημερωτικό χαρακτήρα. Ο αναγνώστης οφείλει να διασταυρώνει τις πληροφορίες για θέματα που τον ενδιαφέρουν. Τα κείμενα βασίζονται σε υλικό από Ελληνικές και ξενόγλωσσες δημοσιεύσεις, οι οποίες αναφέρονται στο μέτρο του δυνατού. Τα συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Δημοσίευση σχολίου (0)
To Top